Search
Close this search box.

ZIP Screen

A Zipscreen árnyékoló modern, esztétikus és praktikus megoldást kínál a napfény és belátás elleni védelemre. A teljesen aluminium szerkezetű, zárt tokozatú kültéri árnyékoló rögzített oldalsínekkel és speciális szövet- feszítő mechanikával rendelkezik. A Zip technológiának köszönhetően ez az elegáns megjelenésű árnyékoló még nagyon erős szélnek is képes ellenállni. A légáteresztő, prémium minőségű napháló szövettel ellátott Zipscreen árnyékoló víz-, por- és UV-állóságának köszönhetően gyakorlatilag gondozásmentes és időtálló megoldást garantál nyílászáród árnyékolásához, teraszod, pergolád vagy télikerted oldalfedéséhez.

Típusok

ZIP Screen

Kezdő ár: 170.290Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Egyedi színek, egyedi méretek

Zipscreen árnyékolóink többféle szerkezeti RAL színben és megannyi textil színválasztékban elérhetőek, így otthonod designjához igazodva igazán elegáns és időtálló árnyékolásban lehet részed. Tekintsd meg Serge Ferrari napháló szövet mintáinkat és válaszd a számodra legmegfelelőbbet:

A Screen árnyékolók minden esetben egyedi méretek alapján készülnek, így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen illeszkednek majd ablakodhoz, pergoládhoz, télikertedhez vagy éppen teraszodhoz. 

Motorizált működtetés és okosotthon integráció

Milyen típusú működtetést szeretnél? Screen árnyékolóink igény szerint akár fali kapcsolós kivitelű, rádiós-távirányítóval vezérelhető vagy okosotthon rendszerbe integrált kivitelben is válaszhatóak. A kiváló ár-érték arányú standard motoros vezérléstől a prémium minőséget képviselő SmartShade vagy Mob.IQ okosotthon motorizációk közül igényeid szerint választhatsz. Az esztétikus távirányítók és telefonos applikációs megoldások teszik igazán sokoldalúvá árnyékolódat. Válassz a motorizációs megoldások közül és élvezd a technológia adta lehetőségeket.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?