El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért otthona

Legyen bárhol is a világban, egy okos otthon mindig és mindenhol az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja. Innovatív okos otthon rendszer megannyi lehetőséggel az energiatudatosság és maximális kontroll jegyében

Egy rendszer, megannyi lehetőség

Az okos otthon a jövő technológiája a jelenben! Ismerje meg egy okos otthon előnyeit és rugalmas felhasználási lehetőségeit!

Vezeték nélküli

Már meglévő otthonokba is építhető, vezetékelés és rombolás nélkül!

Maximális biztonság

Teljes kontroll otthona eszközei felett a lehető legnagyobb biztonsággal

Rugalmas bővíthetőség

Távoli irányíthatóság, intuitív kezelhetőség és egyszerűen bővíthető technológia

Energiatudatosság és Kényelem

Energiatakarékos háztartás az otthonunk eszközeinek kényelmes, egyszerű kezelhetőségével

Tegye Ön is biztonságosabbá otthonát!

Képzelje el, hogy otthona a nyílászáró állapotának megváltozása esetén (ajtó és ablaknyitás érzékelő) jelzést küld a központi vezérlőegységen keresztül telefonjára. A különböző beépített szenzorok segítségével értesítést kaphat még pl.: mozgás, tűz, földrengés, vízelfolyás, vagy magas szénmonoxid koncentráció esetén.

Fókuszban a kényelem!

Mit szólna, ha érkezéskor miután kinyitja a kertkaput, kigyúlnak a kerti fények, majd beáll a garázsba és mikor belép a lakásba, kellemes zene fogadja, égnek a lámpák a közlekedőben és a nappaliban? Amikor az éjszaka kellős közepén kibotorkál a mosdóba, a folyóson és a mosdóban a lámpák minimális fényerősséggel felkapcsolódnak, majd távozáskor pedig automatikusan lekapcsolódnak. Hasonló körülmények mellett tudunk elindulni otthonról is: távozáskor nem kell körbejárni a lakást, ugyanis a rendszerbe kötött elektromos eszközök automatikusan lekapcsolnak, a különböző szenzorok és riasztók pedig beélesednek miután elhagytuk otthonunkat.

Energiatakarékosság egyszerűen!

Hosszú távon rengeteg energiát és pénzt spórolhat azzal, ha pl.: fényforrásai előre beállított időszakokban csak kisebb intenzitással világítanak. Előfordult már, hogy munkába menet azon aggódott, hogy lekapcsolta-e a lámpát, vagy épp kihúzta-e a vasalót vagy a hajsütővasat? Telefonján távolról is ellenőrizheti, és szükség esetén lekapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket, berendezéseket. Nagyon kellemetlen lehet továbbá egy nem várt vízszivárgás. Erről a megfelelő szenzor segítségével azonnal értesítést kaphat elkerülve a további károkat. Ezekkel rengeteg pénzt spórolhat, nem is beszélve a biztonságról.