INTELLIGENS ÁRNYÉKOLÁS

Már meglévő vagy új elektromos árnyékolókhoz is!

Már meglévő elektromos árnyékolóit akarja könnyedén, mobilról és akár távolról is vezérelni?
Vagy új, ámde innovativ és intelligens árnyékolásban gondolkozik?
A Balaton Smarthome okos árnyékoló rendszereivel ez könnyedén megoldható!

Vezérelje redőnyeit, napellenzőit, motoros rolettáit egy kattintással!

Felhasználó barát grafikus felület Android és IOS eszközökhöz is. Csak pár kattintás és árnyékolói varázsütésre mozognak! Kell ennél kényelmesebb?

Automatikus működtetés

Szeretné hogy kellemes fény ébressze reggelente? Alkonyattal otthona romantikus félhomályba burkolózzon? A nyári melegben a teraszon kellemes árnyék várja? Mindezt automatikusan? Az okos árnyékolórendszer elvégzi Ön helyett! Automatikus működtethetőségének köszönhetően a rendszer igazodik az Ön igényeihez és a kívánt napszakban és időjárásban mozgatja árnyékolóit!

Ne szenvedjen a redőny felhúzással! Ne keresse többé a távirányítót!

Összes árnyékoló mozgatása a telefonról

Egy két kattintás és redőnyeit,napellenzőit külön-külön vagy együtt is irányíthatja, kényelmesen a fotelből

Maximális biztonság távolról is!

A redőnyök védnek a külső behatolók ellen is. Munkahelyéről egy pillanat alatt mozgathatja redőnyeit és visszajelzést kaphat állapotukról.

Automatikus működtetési lehetőség

Nincs otthon és vihar kerekedik? Az automatikus működtethetőségnek köszönhetően a napellenző visszahúzza magát, a redőnyök pedig leengednek, védve otthonát.

Árnyékolás akkor és ott, ahol kell

Automatikus működtetéssel reggel a redőnyök automatikusan felhúzódnak, este pedig leengednek. Napközben képes a fényviszonyokhoz igazodva csak az adott árnyékolókat mozgatni.

Tegye meg az első lépést egy intelligensebb otthon felé! Árnyékoljon okosan!

Az okos árnyékolás rengeteg háztartásban az első lépést jelenti az okos házak felé vezető rögös úton. Természetesen az okos redőnyökhöz általunk használt kiegészítők, ezáltal felszerelések és szenzorok tekintetében kizárólag a legjobb minőségű darabok kerülnek nálunk forgalomba. Az okos árnyékolók  nemcsak rendkívül kényelmes alternatívák a hagyományos típusokhoz képest, hanem hatékonyabbak is.Képesek például igazodni az időjáráshoz vagy a fényviszonyokhoz, ami rengeteg esetben magasabb komfortérzetet és jelentős mértékű spórolást eredményezhet.

Nagy szélben, vagy vihar esetén a beállításoknak megfelelően a redőny automatikusan leereszkedik akkor is, ha nem tartózkodunk otthon, ezáltal megvédi nyílászáróinkat a sérülésektől. Ha nagy meleg van odakint, esetleg éppen besüt a szobába a Nap a legmelegebb órákban, és mi nem húztuk le a redőnyt, az érzékelővel felszerelt okos redőny és napellenző ezt is megteszi helyettünk, így kellemesebb hőmérsékletű lakásba érünk haza, ahol sokkal rövidebb ideig kell üzemeltetnünk a klímát, amivel még spórolunk is. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, az okos árnyékolás a kényelem és az automatizált működés mellett rengeteg más esetben is a hasznunkra válik, ezáltal akár otthonunk biztonságának védelmében egyaránt komoly szerepet játszhat.