Motorok és vezérlők

Univerzális Csőmotorok

Mechanikus vagy távvezérelhető végálláskapcsolóval rendelkeznek, ezáltal egyes motorok végállása akár szabadon is programozható
Robosztus felépítésük hosszútávon garantálják redőnyök, roletták, napellenzők megbízható meghajtását
Lefagyásvédelemmel és akadályérzékeléssel vannak ellátva, így mindig kikapcsolnak, ha szükséges a védelem
Merev feltolásgátlóval szereljük, így ezek segítségével biztonságtechnikailag is sokkal megbízhatóbb szerkezetet kapunk, a redőny feltolhatatlan lesz kívülről
Egyes motorok akadályérzékelővel ellátottak, ennek köszönhetően nem csak megáll akadály esetén, de vissza is teker egy fordulatot, hogy tehermentesítsen.

-Integrálható új vagy meglévő okos otthon rendszerbe is, ezáltal távolról, távirányító nélkül is vezérelheti árnyékolóját, bárhol is legyen a világban.Vagy akár előre beállított programozással, automatikusan is működtetheti. További részletek az okos árnyékolás oldalon.

További részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken

Ajánlatot kérek

Kapcsoló alá vagy motorhoz szerelhető okosotthon rádióvevő egységek 

A redőny vezérlő modul egy fali kapcsoló mögé, szerelődobozba építhető, AC motor vezérlő modul, fogyasztásméréssel. Segítségével megoldható redőnyök, rolós árnyékolók, valamint napellenzők kapcsoló-mentes irányítása. A vezérelt motorokat kapcsolhatjuk közvetlenül a bekötött fali kapcsolókkal, vagy okosotthon-központon keresztül. Végállás kapcsolóval rendelkező motorok esetében képes érzékelni az árnyékoló aktuális állapotát.

Szeretné új vagy meglévő árnyékolóit okossá tenni? Keressen minket és mi mindenben segítünk!

Ajánlatot kérek

Intelligens árnyékoló rendszer okostelefon vezérléssel

Amennyiben Ön már meglévő motoros árnyékolóit szeretné intelligenssé és távolról vezérelhetővé tenni, vagy új otthonában okos árnyékolásban gondolkodik, ne habozzon!

Árnyékolás vezérlő rendszerünkkel egy komplex csomagot biztosítunk Önnek, kifejezetten az árnyékolók irányítására. Egy kattintással vezérelheti napellenzőit, redőnyeit, pergoláit, zipscreeneit.  Az Ön igényeinek megfelelően egyedi napi rutinokat állíthat be, így téve kellemesebbé reggeleit vagy romantikus estéit.

Tudjon meg többet az okos árnyékolásról:

Tovább

Szél,-fény érzékelő

Esőérzékelő  

Rezgésérzékelő

Ezek a kültéri egységek folyamatos kapcsolatban vannak az Ön redőnyeivel, napellenzőjével, pergolájával. Biztosítva ezzel a külső időjárási körülmények elleni védelmet.

Szélérzékelővel erős szél esetén redőnyei lehúzódnak, napellenzője visszahúzódik, pergolája lamellái lezárnak. Ha újra kisüt a nap, a fényérzékelőnek köszönhetően a napellenző automatikusan kinyílik, redőnyei felhúzódnak, így élvezheti a kellemes időt.

A napellenzőhöz csatlakoztatható rezgésérzékelő azonnal behúzza napellenzőjét, amennyiben a beállított széllökés meghaladja a megengedett értéket, ezzel védve árnyékolóját.

Ajánlatot kérek