BIZTONSÁGI REDŐNYRÁCS

Ideális megoldás boltok kirakatainak, butikok, galériák, szupermarketek, parkolók, éttermek vagy akár irodák bejáratainak védelmére

Modern üzletközpontok boltjai nagy mennyiségű értékes áruval rendelkeznek. Ezek védelme elsődleges fontosságú. A védelem mellett további kiemelt szempont, hogy az üzlet kirakata mindenkor látható legyen és 24 órában, akár hétvégéken és ünnepekkor is vonzza az érdeklődő szemeket.

Mindezen kritériumoknak tökéletesen megfelel a rács. Elegáns és modern dizájnjával kiválóan beleolvad üzletközpontok, szupermarketek belső építészetébe.

Ajánlatot kérek

Profilok:

A redőnyrács erős extrudált alumínium profilokból épül fel. Az acélszerkezetekkel ellentétben az alumínium korrózióálló és környezetbarát. A rács profilok duplafalú erősítő profilokkal kombinálhatók, melyek fokozzák a stabilitást nagyobb nyílások esetén is, és egyedi dizájn megoldásokat kínálnak.

Működtetés:

Működtethető tekerőkarral vagy motorral. Az elektromos rácsok esetében egyetlen gombnyomással akár több rács együttes mozgatása is egyszerűen megoldható. Távirányító segítségével már távolról könnyen
nyithatja és zárhatja a védett helyiséget.

A lezárt helyiségbe a fény könnyen bejut és a rács a szellőzést is lehetővé teszi. A lyukasztott profilok egész nap szabad nézelődést engednek a potenciális vásárlóknak.

Tűzbiztos, felnyitása gyors és egyszerű evakuálást tesz lehetővé. Motorizált változata tűzjelző rendszerhez csatlakoztatható, hogy a rács veszély esetén automatikusan felnyíljon. Amennyiben nincs külön vészkijárat a ráccsal ellátott helyiségen, a motoros verziót is kézi vésznyitóval kell ellátni.

Ajánlatot kérek

Garancia

Az általunk beszerelt új termékekre 2 év teljes körû garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amibõl az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden terméket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint telepítjük otthonában.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendõ megrendelõink rendelkezésére Siófok 50km-es körzetében, új termék megrendelése esetén.

Szakszerű tiszta munka

Szakszerû munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.