NAPELLENZŐK

A napellenzők elsősorban kültéri árnyékolók, amik többnyire családi házak vagy különböző üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek teraszainak árnyékolásának megoldására szolgálnak, de nem ritka a beltéri felhasználásuk sem. Például a panorámatetős bevásárlóközpontok sétálóutcáin lévő pavilonok, kávézók, éttermek árnyékolásának megoldására is ideális választás lehet a napellenző.
A napellenzőponyvák kiváló minőségű, UV-sugárzás ellenálló és időjárásálló anyagból készülnek. Fő jellemzőjük a nagy szilárdság és a hosszú élettartam. A felszerelés után a napellenzőponyva semmilyen további kezelést nem igényel, a színét hosszú ideig megőrzi.
A ponyvák rendkívül gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre, gyakorlatilag szinte bármilyen színben vagy színkombinációban rendelhető. Így szinte biztos, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő színt vagy színkombinációt. A széles színválasztéknak köszönhetően teljesen a saját igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napellenzőjét. A napellenzők tartószerkezete bármilyen RAL színskálában megtalálható színben megrendelhető, így az tökéletesen a választott napellenzőponyvához valamint az épületek külső homlokzatához illeszthető. A napellenzők tartószerkezete kiváló minőségű horganyzott acélból és alumíniumból készül.
A napellenző működése könnyű, halk és biztonságos. A kézi hajtókarral történő mozgatása sem megterhelő, még gyermekek vagy idősebb korúak számára sem. Igény szerint a napellenző védőtetővel is ellátható, így növelhető a ponyva és a tartószerkezet élettartama.

KÉZI ÉS MOTOROS MŰKÖDTETÉS, KIEGÉSZÍTŐK ÉS OKOS APP

A napellenzőket a kézi hajtókar (kurbli) mellett villanymotorral is fel lehet szerelni, akár utólagosan is. A napellenzőmotorok vezérlése megoldható egyszerű hagyományos kapcsolóval, de igény szerint vezérelhető távirányítóval vagy teljesen automatikus vezérléssel is. Az automatikus vezérlés úgy valósul meg, hogy szél- és fényérzékelővel szereljük fel a napellenzőket, amik a napellenzőt mozgató motort vezérlik.Kérésre, okos otthonához is integrálhatjuk. Nagy szél érzékelése esetén, valamint sötétedéskor automatikusan összezáródik a napellenző. A felszerelt fényérzékelő pedig érzékeli a napsütés erejét és aszerint automatikusan kinyitja illetve behúzza a napellenzőt.

Ajánlatot kérek

Telefonos Applikáció

VEZÉRELJE NAPELLENZŐJÉT OKOSAN!

Mit szólna ha motoros napellenzőjét nemcsak távirányítóval, hanem egy applikáción keresztül okos eszközén is működtethetné? Okos árnyékoló technológiánknak köszönhetően Ön akár távolról is vezérelheti, mozgathatja napellenzőjét, vagy automatikus működtetéssel a napszaknak , vagy fényviszonyoknak megfelelően a rendszer automatikusan mozgatja öket.

Érdekli ez az innovatív megoldás? Tudjon meg többet:

BASIC NEW KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ

A Basic napellenző (más néven könyökkaros napellenző, vagy terasz napellenző) a legkedveltebb és a legjobban elterjedt napellenzők. Működtethetők kézi hajtókarral vagy villanymotorral. Felszerelhetők oldalfalra, mennyezetre, homlokzatra, szarufára, gerendára, szinte bárhová. Ezért is népszerű és célszerű választás családi házak vagy különböző üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek teraszainak árnyékolásához.
A napellenzőponyvák rendkívül gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre, gyakorlatilag szinte bármilyen színben vagy színkombinációban megrendelhetők. Így szinte biztos, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő színt vagy színkombinációt. A széles színválasztéknak köszönhetően teljesen a saját igényeihez igazíthatja napellenzőjét. A napellenzők tartószerkezete kiváló minőségű horganyzott acélból és alumíniumból készül, amik bármilyen RAL színskálában megtalálható színben megrendelhetők, így azok tökéletesen a választott napellenző ponyvához valamint az épületek külső homlokzatához illeszthetők.
A Basic vagy könyökkaros napellenzők, szélességtől függően, 2 – 4 db karral készülhetnek. A karok hossza 1,5 – 3,5 méter között változhat. A napellenzőkarokkal a ponyva dőlését 0 – 90 fok között lehet állítani. A napellenzőkarokban egy előfeszített rugós mechanizmus van elrejtve. Ennek a rugós mechanizmusnak köszönhető, hogy a ponyva mindig feszes marad.

Ajánlatot kérek

FULL CASETTE TOKOZOTT PRÉMIUM NAPELLENZŐ

A Full Casette típusú napellenzők könyökkaros árnyékolók, melyek felszerelhetőek homlokzatra, szarufára vagy akár eresz alá is. Kézi, vagy motoros- távirányítós működtetéssel és okos árnyékolás applikációval is kérhető! A szerkezet visszahúzott állapotban egy teljesen zárt fémtokba záródik, amely tok teljes védelmet nyújt mind a ponyva, mind a tartószerkezet számára az időjárás viszontagságai ellen, így növelve a napellenző élettartamát.Ez a típus 1800 mm-től 6000 mm-es szélességben gyártható, a kinyúlás méretlépcsői 1500, 2000, 2500, 3000, 3250, 3500 mm. A szélességi méretnek a karkinyúlás méretétől fél méterrel nagyobbnak kell lennie, hogy a könyökkaros egymás mellé férjenek. A napellenzők 5 m-es szélességig 2 karral, 5 és 6 méteres szélesség között választhatóan 3 karral könyökkarral készülnek. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a kinyúlás vízszintes helyzetben értendő, mert ha a ponyva szögét változtatjuk,azzal csökken az általa lefedett terület. Az ajánlott minimális lejtésszög 13 fok az esővíz könnyű lefolyása miatt.A napellenző karokban egy előfeszített rugós mechanizmus van elrejtve. Ez a rugós szerkezet húzza ki a napellenző ponyvát és tartja mindig feszesen, ezért a szerkezet mozgatása kifelé könnyebb befelé nehezebb. Fontos, hogy a karok mindig teljesen kinyitott állapotban legyenek, mert a félig kinyitott szerkezeten a vászon belenghet és ez, a ponyva elkopását, kidörzsölődését eredményezheti a csuklóknál.A karok nem egyenesednek ki teljesen, szöget zárnak be egymással a könnyebb összecsukás érdekében. Ugyanakkor a csuklók sem egy síkban nyílnak, mert a ponyvának mindig lesz egy pici lógása és a karok követik ezt a vonalat.A henger korcolt acélcső horganyozva, átmérő 70mm, 1 mm-es falvastagsággal,a végeiben üvegszál erősítésű műanyag dugókkal.A henger forgatását 1:7-es áttételű hajtóművel 5 méterig, 1:10 áttételt pedig 8 méterig használunk, leakasztható hajtókar segítségével. 8 méteres szélesség felett 1:13 a hajtómű áttétele.A tartókonzolok és a többi öntvény, a karprofilok és a homlokcső RAL 9016 vagy 9006 színre szinterezettek. A szerkezet kezelése igen egyszerű. A ponyvahengerről letekert ponyvafelület a rugófeszítésű karok állandóan feszesen tartják.A ponyvahengerről letekert ponyvafelület a rugófeszítésű karok állandóan feszesen tartják.A ponyvahengerről letekert ponyvafelület a rugófeszítésű karok állandóan feszesen tartják.

Ajánlatot kérek

EGYEDI SZÍNEK, SZÖVETEK ÉS MÉRETEK AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

Napellenzőink felszerelését minden esetben pontos helyszíni felmérés és igényegyeztetés előzi meg. Kérheti akár homlokzatra, mennyezetre vagy szarufára szerelve is.

Kézi, hajtókaros működtetéssel vagy motoros-távirányítós irányítással, vészhajtókar kiegészítéssel. Okos árnyékolás vezérléssel napellenzőjét kényelmesen, akár távolról is irányíthatja, egy gombnyomással.

Széles palettájú, színű és mintázatú prémium minőségű textil szöveteinkkel biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző napellenzőt.

Szél- fény és eső érzékelő kiegészítőinkkel meg kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti teraszát. Kérjen most ajánlatot és találja meg álmai teraszárnyékolóját

Ajánlatot kérek

Napellenző Szerelés, Javítás, Ponyvacsere

A napellenző a teraszunk ékköve lehet, ám idővel karbantartást is igényel. Amennyiben meghibásodik, vagy csak elhasználódott ponyváját szeretné kicseréltetni, mi akkor is állunk szíves rendelkezésére.

Ajánlatot kérek

Garancia

Az általunk beszerelt új termékekre 2 év teljes körû garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amibõl az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden terméket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint telepítjük otthonában.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendõ megrendelõink rendelkezésére Siófok 50km-es körzetében, új termék megrendelése esetén.

Szakszerű tiszta munka

Szakszerû munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.