Garancia

Az általunk beszerelt új termékekre 2 év teljes körû garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amibõl az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden terméket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint telepítjük otthonában.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendõ megrendelõink rendelkezésére Siófok 50km-es körzetében, új termék megrendelése esetén.

Szakszerű tiszta munka

Szakszerû munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók felszerelhetők szinte bármilyen műanyag-, vagy fa nyílászáróra (ajtóra, ablakra, tetőtéri ablakra, teraszajtóra, stb.). A különböző szúnyoghálók biztonságosan távol tartják a nemkívánatos rovarokat, viszont szabad kilátást és szellőzést biztosítanak.

A szúnyoghálók, vagy más néven rovarhálók használatával a szúnyogokon kívül rengeteg más nemkívánatos élőlényt is távol tarthatunk otthonainktól. Ugyanis a szúnyoghálók kiválóan alkalmasak a különböző, nem kívánatos mászó- és repülő rovarok (poloska, légy, bögöly, darázs, méh, molylepke, stb.) vagy pókok távol tartására is. A felszerelt rovarhálók távol tartják az eltévedt madarakat, denevéreket, valamint használatukkal meggátolható a kistestű emlősök – macskák, nyestek, rágcsálók (egér, patkány) otthonainkba való bejutása is.

Szúnyoghálóval kombinált redőny

Új redőny megrendelése esetén lehetősége van rá, hogy szúnyoghálót is kérjen a redőnnyel együtt kombináltan. Természetesen, az esetlegesen már meglévő redőnyökre utólagosan is felszerelhetők a szúnyoghálók a szükséges átalakítások után. Szúnyogháló kínálatunkból igény szerint választhat a fixen rögzített, nem nyitható-, vagy a nyitható – úgynevezett „Mobil” szúnyoghálók közül.

Ajánlatot kérek

Fix keretes szúnyogháló (nem nyitható)

Kedvező ára és egyszerűsége miatt a fix keretes szúnyogháló (rovarháló) az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb szúnyoghálótípus. Szinte bármilyen ablakra felszerelhető. A fix keretes szúnyogháló rögzíthető közvetlenül az ablak tokjára vagy a már esetlegesen meglévő redőnyre, valamint új redőny megrendelésekor lehetősége van a szúnyoghálóval kombinált típust is választani. Felszerelésekor a szúnyogháló-keretet több ponton, csavarokkal, biztonságosan, fixen rögzítjük. Így a felszerelt szúnyoghálót nem lehet, majd nyitni és zárni, hanem csakis a rögzítő csavarok oldása után lehet eltávolítani a nyílászáróról. A beszerelt fix keretes szúnyogháló állandó karbantartást nem igényel, langyos mosószeres vízzel könnyen tisztítható.

Ajánlatot kérek

Mobil (Rolós) szúnyogháló

A mobil vagy rolós szúnyogháló az egyik legkedveltebb rovarhálótípus. A fix keretes szúnyoghálókkal szemben az a legnagyobb előnye, hogy egyszerűen és könnyedén nyitható illetve zárható. Nyitáskor a háló egy rugós mechanizmus segítségével egy kisméretű tokban (45 mm) elhelyezett tengelyre tekeredik fel. Így az ablakokon akadálytalanul ki lehet hajolni és az ajtók átjárhatósága szabaddá válik. Zárása után viszont a mobil szúnyogháló biztonságosan távol tartja a különböző rovarokat.
A rolós szúnyogháló felszerelhető közvetlenül a nyílászárók (ablak, ajtó) tokjára vagy a már esetlegesen meglévő redőnyre, valamint új redőny készítésekor a redőny tokjába beépítve, úgynevezett kombi kivitelben is (csak alumínium redőny és új típusú műanyag redőny esetében lehetséges).
A mobil vagy rolós szúnyoghálókból létezik függőleges irányban, fentről-lefelé húzható változat, amit elsősorban ablakokra ajánlott felszerelni, valamint létezik a vízszintes irányban, oldalra elhúzható változat, amit leginkább különböző ajtókra (bejárati ajtóra, erkélyajtóra) ajánlott használni.
A mobil vagy rolós szúnyogháló fő előnye, hogy könnyen és egyszerűen nyitható illetve zárható, valamint nyitott állapotban igen kis helyet foglal, így még szűk helyen (például egy kisebb erkélyen) sem akadályozza számottevően a mozgást. A beszerelt mobil (rolós) szúnyoghálók állandó karbantartást nem igényelnek, langyos mosószeres vízzel könnyen tisztíthatók.

Ajánlatot kérek

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló teljesen újszerű és más rendszerű, mint a többi szúnyoghálótípus. Nevét a hálón pliszírozással kialakított éles hajtásokról kapta. A pliszé szúnyogháló nyitásakor és zárásakor, a háló harmonikaszerűen összezáródik, illetve szétnyílik. Kimagasló tartósság, egyszerű, könnyű kezelhetőség és kis méretek jellemzik. Kis méretének köszönhetően nem kell hozzá még tokot sem készíteni, mint például a mobil vagy rolós szúnyoghálókhoz.
A pliszé szúnyoghálók szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhetők. A kimondottan nagyméretű ablakok, teraszajtók, erkélyajtók szúnyoghálóval történő ellátására is alkalmasak. A felszerelt pliszé szúnyoghálók állandó karbantartást nem igényelnek, langyos mosószeres vízzel könnyen tisztíthatók.

Ajánlatot kérek

Eltolható szúnyogháló

Az eltolható szúnyogháló egyszerűen és könnyedén nyitható illetve zárható. A tolóajtó nyitásakor illetve zárásakor a beépített vezetősínek között vízszintes irányban – jobbra vagy balra – eltolható. A tolóajtó kinyitása után a nyílászáró szabadon átjárhatóvá válik, viszont bezárása után biztonságosan távol tartja a különböző rovarokat.
Az eltolható szúnyoghálókat kizárólag olyan ablakra vagy ajtóra lehet felszerelni, ahol van elegendő hely a nyílászáró mellett arra, hogy a szúnyoghálót vízszintes irányban – balra vagy jobbra – el lehessen húzni illetve tolni. Ilyen lehetőség többnyire dupla szárnyas bejárati ajtók, erkélyajtók, teraszajtók esetében fordul elő.

Ajánlatot kérek

Zsanéros szúnyogháló ajtók

A zsanéros szúnyogháló ajtók kerete erős és tartós alumíniumból készül. A keret alap kivitelben fehér és sötétbarna színben elérhető, de igény szerint a RAL-színskálában található bármilyen színben megrendelhető. Az ajtókat rugós zsanérral szereljük, így azok nyitás után, a rugós mechanizmusnak köszönhetően, maguktól visszazáródnak a nyílászáró keretére.
A háló anyaga kiváló minőségű, UV-sugárzás ellenálló, üvegszál erősítésű műanyagból készül, ami rendkívül tartós és jól ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A háló kizárólag szürke színben elérhető. Apró lyukméretének köszönhetően biztonságosan távol tartja a különböző rovarokat.

Ajánlatot kérek