INTELLIGENS VILÁGÍTÁS

Első a kényelem

Távírányított világítás

Jelenlét követése az egész házban

Hangvezérelt világítás

Válassza a biztonságot!

Riasztórendszerbe építhető világítás

Riasztófény bekapcsolása vészhelyzet esetén

Jelenlétet imitáló világítás

Spóroljon tudatosan!

Világítás ott, ahol arra valóban szükség van

Fényerőhöz igazítható világításrendszer

A világítás valós költségeinek ellenőrzése

Intelligens világítás az Ön otthonában is!

Képzelje el, hogy már nem kell gondoskodnia a világítás be-, és kikapcsolásáról! Ezután akár a kanapéjáról is irányíthatja a világítást okostelefonjával, vagy anélkül, hogy otthon tartózkodna.

Használja ki a világítás lehetőségeit, és győződjön meg róla, hogy a világítás minden helyzetben megfelelő hangulatot tud teremteni.

Szemkímélő éjjeli fény

Felébredni éjjel, hogy ellenőrizzük gyermekünket vagy kimenjünk a konyhába egy pohár vízért a napi rutin részét képezik. Az éjjeli vándorlást vakító fényben megtenni azonban nem túl kellemes. Állítsa be világítását az esti és éjjeli órákra 30%-os intenzitásra a kívánt helyeken, például a gyerekszobában.

Fények kioltása egy kattintással

Amikor otthon sokadalom van és a gyerekek is szaladgálnak egyik helyről a másikra, teljesen normális, ha mindenütt égnek a fények a házban. Maradjon csak nyüzsgésben, spóroljon az energiával és a kiadásaival. Mobilalkalmazás segítségével kapcsolhatja ki a világítást ott, ahol nincs rá szükség, onnan, ahol épp tartózkodik.

Jelenlét szimuláció

Egy okos otthon tulajdonos életében is előfordul egy-egy hosszabb távollét, nyaralás, üzleti út. Az intelligens ház rendszerével nyugodtabban végezheti üzleti dolgait, vakációját. Az okos otthon rendszer központi egysége sötétedés után akár véletlenszerűen is kapcsolgathatja a kültéri- és beltéri lámpákat az egyes helyiségekben.