ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Prémium minőségű árnyékoló rendszerek

Legyen szó otthonáról vagy munkahelyéről, a Balaton Smarthome által kínált árnyékolórendszerek magas minőségükkel és megbízhatóságukkal, valamint motorizált működtetésükkel védelmet és kényelmet nyújtanak Önnek

Redőnyök

Alumínium redőnyök a modern árnyékolástechnika vezetői. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint védik az ablakokat az időjárás viszontagságaitól. A redőnyök anyagában színterezett alumíniumból készülnek, valamint a lefutó rendszere is alumíniumból készül.

–> MEGNYITÁS

Rovarhálók

A szúnyoghálók felszerelhetők szinte bármilyen műanyag-, vagy fa nyílászáróra (ajtóra, ablakra, tetőtéri ablakra, teraszajtóra, stb.). A különböző szúnyoghálók biztonságosan távol tartják a nemkívánatos rovarokat, viszont szabad kilátást és szellőzést biztosítanak.

 

–> MEGNYITÁS

Napellenzők

A napellenzők elsősorban kültéri árnyékolók, amik többnyire családi házak vagy különböző üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek teraszainak árnyékolásának megoldására szolgálnak, de nem ritka a beltéri felhasználásuk sem.

–> MEGNYITÁS

Biztonsági redőnyrács

Ideális megoldás boltok kirakatainak, butikok, galériák, szupermarketek, parkolók, mélygarázsok, irodák vagy éttermek bejáratainak védelmére

 

–> MEGNYITÁS

Vezérlések

Univerzális csőmotorok, kiegészítő vezérlőelemek, mint napfény -és szélérzékelő, rádiós rezgésérzékelő, esőszenzor.

 

–> MEGNYITÁS

Szekcionált Garázskapu

Prémium minőségű, hőszigetelt, motoros szekcionált garázskapuk magánlakásokhoz, valamint különálló mélygarázsokhoz

 

–> MEGNYITÁS