Search
Close this search box.

Vezetékes okosotthon

A vezetékes okosotthon

Ahogyan a neve is sejteti, a vezetékes okosotthon esetén az intelligens eszközök a központi egységgel és egymással vezetéken kommunikálnak. Ez a megoldás speciális kábelezést és –a vezeték nélküli megoldásokkal szemben- természetesen költségesebb kiépítést jelent. Érdemes tehát otthonodban ilyen technológia választása esetén is tudatos döntést hoznod, és „smarthome ready” kiépítésben gondolkodnod. Ez annyit tesz, hogy új házad építésekor vagy meglévő otthonod villamos hálózatának korszerűsítésekor az erősáramú vezetékelés mellett a gyengeáramú vezetékelést is ki kell építeni. Nyilván ez némiképp növeli az elektromos hálózat kialakításának költségét. 

Mikor érdemes vezetékes okosotthonban gondolkodnod?

Új otthon

Ha új otthon építésébe szeretnél kezdeni, vagy villamoshálózatod korszerűsítésével együtt történő nagyobb külső-belső átalakításra szántad el magad.

Vezetékes megoldás

Ha a jól megszokott vezetékes megoldásokban hiszel.

Milyen vezetékes okosotthon megoldást kínál a Balaton Smarthome?

Kevés gyártó figyel ma oda arra, hogy olyan okos otthon rendszert adjon a vevőinek, ami akár 10 év múlva is lépést tud tartani a technológia fejlődésével. Mivel otthont nem egy-két évre választ magának az ember, ezért a zárt rendszerekkel ellentétben, mi az integrációban hiszünk. Abban hiszünk, hogy nem nekünk kell minden problémát megoldani. Egy stabil alap rendszert kell biztosítanunk, és kiválogatni azokat a piaci szereplőket, akik valami kiemelkedőt tudtak alkotni a saját területükön. Ezek integrációjával a felhasználóink egy végletekig rugalmas, jövőálló és funkció gazdag rendszert kapnak, amit hosszú ideig élvezhetnek otthonukban. A Chameleon Smarthome vezetékes okosotthon rendszerével mi a jövőálló megoldásokban hiszünk. A magyar fejlesztésű Chameleon okosotthon hivatalos telepítő partnereként egy olyan vezetékes okosotthon rendszert kínálunk neked, amely rugalmasan bővíthető, jövőálló és megfizethető.

Automatizált működés a személyes igényeidre szabva

Gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon mitől is okos egy okosotthon. Mert távolról is tudom kapcsolni a világítást, esetleg a fűtést? Nos ezek hasznos funkciók, de egy valódi okosotthon rendszer valódi lényege az automatizált működtetésben rejlik. Mindez azt jelenti, hogy az egyes eszközök a Te és családod napi rutinjához, életviteléhez alkalmazkodva helyetted látja el a háztartásban szükséges nélkülözhetetlen feladatokat. Természetesen –még- nem főz helyetted ünnepi vacsorát, viszont gondoskodik a kényelemről, otthonodban található elektromos eszközök és fogyasztók gazdaságos és racionális működtetéséről, vagyontárgyaid és szeretteid védelméről és még sok minden másról is.

okosotthon

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Kérj ingyenes személyes konzultációt!

Tekintsd meg és próbáld ki az okosotthonban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben egy kötetlen beszélgetés és interaktív bemutató keretében megismerheted okosotthon rendszerünk működését, az általa megvalósítható megannyi hasznos funkciót és ki is próbálhatod azt! Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!