Search
Close this search box.

Intelligens kert és terasz

A kert és terasz a pihenésről, a kellemes környezetről, a nyugalomról és a csodás pillanatokról szól. Miért ne tehetnéd a kertgondozást és a ház körüli munkát is kényelmesebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé? A FIBARO okosotthon rendszere megannyi intelligens irányítási lehetőségével le veszi a gondot a válladról, hogy csak arra koncentrálj, ami igazán fontos: a remek pillanatokra!

Ideális kert - Öntözőrendszer okosan

Felmerül a kérdés, hogy miért nem elég egy egyszerű öntöző rendszer? Miért kellene rábíznom a növények öntözését egy okos otthon rendszerre? Azért, mert az okos otthon tudja, mi történik a ház körül, így pl. nem fogja meglocsolni a gyerekeket, amikor a füvön fociznak, vagy esti grillezés alkalmával nem kell manuálisan kikapcsolni az öntözést, nem kell aggódni azon, hogy mi lesz a fűvel, ha elfelejted majd a party végén visszakapcsolni. Figyeli az időjárást, és annak megfelelően locsol. Beállítható, hogy melyik növénynek mennyi víz kell, automatikusan fagytalanít télen. Ismerd meg, milyen lehetőségeid vannak ezen a területen! A kerted minden virága, cserjéje, fája (és a fű is) irigylésre méltó szépséggel hálálja meg az időjárással, napszakkal, talajnedvességgel összehangolt locsolást – aminek a pénztárcád is örülni fog. Ha segítesz egy kicsit a rendszernek, azaz megmondod, milyen növények vannak a kert egyes részein, azzal még szebb lesz a látvány, mert így minden pont annyi vizet fog kapni, amennyire szüksége van. Az öntözést bárhol, bármikor (akár az irodából, nyaralásról van a pirosnál várakozva) beállíthatod és ellenőrizheted – nemcsak gombokkal, hanem a hangoddal is. Bízz az okoskertészed szakértelmében és hagyd, hogy az időjárást figyelembe véve öntözze a növényeket, kertrészeket. Így olyan kerted lehet, amire a szomszédaid, ismerőseid elismerően néznek.

Ha jön a rossz idő

A hirtelen jött viharra és az ezzel járó csapadékra nem mindig lehet felkészülni. Az egyik pillanatban még a kertben grilleztek, vagy éppen elszaladtál a boltba és minden tárva-nyitva, ám egy másodperc alatt elérhet a nagy zuhé. A FIBARO rendszere erre is felkészült, hiszen az intelligens időjárás állomással és megannyi okos kültéri érzékelővel előre képes jelezni a közelgő vihart, amiről azonnal értesítést küld a telefonodra. Nemcsak jelzi az időjárás változást, de azonnal reagál is rá: bezárja a nyitva felejtett tetőtéri ablakokat, leengedi a redőnyöket, behúzza a napellenzőt, kikapcsolja az öntözőrendszert. 

Indulhat a grillparty

Miről is szólhatna egy napos nyári délután, mint egy önfeledt grillpartiról a kertben. Az okosotthon rendszerrel hangutasítással vagy az applikációban egy kattintással aktiválhatod a „kerti party üzemmódot”: felkapcsolja a hangulatfényeket, elindítja a kedvenc dallamokat a kültéri hangszórókon, lekapcsolja az öntözőrendszert, bezárja a kaput, felkapcsolja a kültéri konnektorokat, kiengedi a napellenzőt és…. na jó, nálad jobb grillhúst sütni még nem tud.

Kerted üdvözöl téged!

Képzeld el, hogy egy fárasztó nap után kerted és udvarod üdvözöl téged: hazaérkezésedkor automatikusan felkapcsolja a kerti hangulatfényeket, kinyitja a kaput és a garázskaput és kikapcsolja a biztonsági rendszert. Ugye nem hangzik rosszul? A FIBARO okosotthon rendszere erre is képes, hiszen az automatizált működtetéssel olyan kényelmi funkciókat hozhatunk létre számodra, ami nem csak kellemes, de hasznos is.

Tökéletes pázsit, erőfeszítés nélkül

A fűnyíródat beprogramozhatod, hogy a hét adott napján vágja le a füvet, még akkor is, ha Te nem is vagy otthon. Mindezt úgy, hogy az okosotthonba integrált öntözőrendszerrel összhangban működjön, hiszen nedves füvet lenyírni nem ugyanolyan hatékony. Aznap reggel, amikor a fűnyírás várható, nem indul be az öntözőrendszer. Vagy szereted a frissen nyírt fű illatát? Akkor képzelj el egy olyan napot, amikor ülsz a teraszon, napozol, olvasod a napi híreket, nyomsz egy gombot a telefonodon és az okos fűnyíró meg is kezdi a munkát és lenyírja a füved. Bizonyos automata fűnyírók kompatibilisek a FIBARO okosotthon rendszerével, amelyek még több szabadságot és programozhatóságot biztosítanak.

A terasz a szabad levegő élménye

Egy motorizált pergolával, fényekkel, hangrendszerrel, kényelmes terasz bútorzattal és szép növényekkel felvértezett terasz otthonod extra helysége, nyári élettered is lehet. A FIBARO  okosotthonnal pillanatok alatt irányíthatsz mindent: mozgathatod a pergola lamelláinak dőlésszögét az ideális napfény mennyiségéért, elindíthatod a kedvenc chill zenéd, felkapcsolhatod a ventillátort a jobb légmozgásért vagy akár elindíthatod az öntözőrendszert is. Már csak egy jó könyv és egy finom üdítő ital kell, és hogy kényelmesen elterülj a nyugágyon.

Érdekel az intelligens kert és terasz élménye? Vedd fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg együtt leendő okosotthonod

Jobban meg szeretnéd ismerni az okosotthonban lévő lehetőségeket és segítségre van szükséged?

Kérj ingyenes online vagy személyes konzultációt!

Határtalan automatizmus – A FIBARO elvégzi helyetted a feladatokat

Automatizált működtetés

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer emberi beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben otthonod mindig a legjobb formában lesz.

Személyre szabott programozás

Az okosotthon rendszer automatizmusait komplex programozással alakítják ki, teljes mértékben igazodva a te és családod igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer szokásaidhoz alkalmazkodik, és nemcsak elvégzi a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Kényelem és biztonság

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, az automatizációs megoldásokkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg. Emellett az okosotthon rendszer kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapjaidat, hiszen minden helyzethez igazodva működik.

Gazdaságos fenntartás

A FIBARO Z-Wave rendszer nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is. Az automatizált megoldások révén jelentős rezsiköltséget takaríthatsz meg, mivel a rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, csökkentve ezzel a kiadásokat.

Érdekelnek a FIBARO okosotthon rendszer által megvalósítható megoldások? Ismerd meg a további lehetőségeket!

Intelligens Világítás

A fények játéka
Bízd az okosotthonra a világítások vezérlését. Irányítsd fényeid a kanapédról, vagy akár a munkahelyedről. Nemcsak időt és pénzt spórolhatsz, de hangulatodhoz megfelelő világításban is lehet részed.
Érdekel

Okos árnyékolás

Kellemes ébredés, tudatos hőháztartás és privát szféra
Hagyd, hogy az okosotthon mozgassa árnyékolóid. Napi rutinodhoz, napszakhoz, külső hőmérséklethez vagy időjáráshoz igazodva látja el helyetted a feladatot.
Érdekel

Kapu és garázskapu vezérlés

Otthonod tárt karokkal vár
Irányítsd a kanapéról vagy akár távolról garázskapudat. Ne keresd többet a távirányítót. Az okosotthon rendszer mindig ott van veled.
Érdekel

Intelligens beléptetés

Dönts szabadon, ki és mikor léphet be
Csenget a futár? Megérkeztek a családtagok? Nézd meg a videón, ki csenget az ajtóban és engedd be az okos zár segítségével.
Érdekel

Élet és vagyonvédelem

Biztonságod az első
Mozgás és nyitás érzékelés, tűz-víz vagy szénmonoxid védelem? A FIBARO komplex megoldást nyújt családod és vagyontárgyaid védelmére.
Érdekel

Okos hűtés-fűtés és klimatizáció

Személyre szabjuk otthonod komfortját
Térj haza a munkából vagy a nyaralásból egy jól fűtött otthonba, melyben a friss levegő és optimális páratartalom fogad. A légkondícionálót és a hűtés-fűtési rendszert távolról vezérelheted. Spórolj akár 30%-ot rezsi költségeden az optimalizált temperációval.
Érdekel

Okos elektromos eszköz vezérlés

Tudatos energiafogyasztás otthonodban
Nincs több bekapcsolva maradt vasaló. A FIBARO okosotthon rendszere képes automatikusan kikapcsolni a csatlakoztatott elektromos eszközeid ha távozol otthonról.
Érdekel

Multimédia és hangvezérlés

Otthonod hangulatba hoz
Irányítsd otthonod a hangod segítségével. A FIBARO együtt működik a hangvezérlő eszközökkel és képes utasítást adni a kedvenc dalod indításához vagy a kívánt hőmérséklet beállításához. Nincs több távirányító keresgélés, a FIBARO-val tévédet vagy projektorodat is könnyedén irányíthatod
Érdekel

Intelligens kert és terasz

Indulhat a grillparty
A FIBARO rendszer a kert minden sarkáról gondoskodik, Igazítja a fűnyírás és az öntözés gyakoriságát. Felügyeli a csapadékmennyiséget, értesítést küld az időjárás változásokról, vagy jelez, ha égve hagytad a terasz világítását. Pihenj a gondozott kertben vagy grillezz a barátaiddal a teraszon.
Érdekel

Okos nyaraló

Teljes kontroll távollétedben is
Tartsd kontroll alatt nyaralódat otthonról is. Bármikor módosíthatod a hőmérsékletet, felügyelheted a biztonságot és öntözheted a kertet. Nincs több hűvös nyaraló érkezéskor, vagy égve felejtett világítás a mosdóban. A FIBARO rendszer gondoskodik nyaralód minden szegletéről.
Érdekel

Érdekel, hogyan működik a FIBARO Z-Wave vezeték nélküli okosotthon rendszere és többet szeretnél megtudni? Ismerd meg a FIBARO Z-Wave világát és valósítsuk meg együtt álmaid okosotthonát!

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Minta kalkulációk

Mindannyian tudjuk, hogy egy okosotthon rendszer kiépítése komoly döntés. Megannyi kérdést és megannyi lehetőséget vet fel. A kívánalmakon, személyes preferenciákon felül a megvalósulásra szánt költségkeret sem elhanyagolható. A könnyebb tájékozódás és tervezhetőség érdekében ezért ügyfeleink által leggyakrabban használt és igényelt funkciók ismeretében alakítottuk ki számodra minta kalkulációinkat.

Okos nyaraló és Rbnb

Nyaralód van? A FIBARO okosotthon rendszerével nemcsak biztonságban tudhatod kiadásra szánt apartmanod, hanem távolról is felügyelheted, gondoskodhatsz a bejutásról és jelentős, akár 30%-os rezsiköltséget is megspórolhatsz intelligens megoldásainkkal. Az automatizált funkciók segítségével pedig minden eddiginél exklúzivabb élményt nyújthatsz vendégeidnek. A nyaralók „okosításának” specialistáiként megannyi hasznos lehetőséget kínálunk neked, amellyel gazdaságosan, mégis hatékonyan intézheted a nyaraltatást, lakás kiadást.

Nagyberuházóknak

Több 10 éves otthonautomatikában szerzett tapasztalatunknak köszönhetően felkészült csapatunk nemcsak gyors és precíz munkavégzést garantál, hanem innovatív megoldásainkkal maximálisan kielégítjük a piaci trendek kívánalmait. 

Társasház/Lakópark  építésében jártas Generál kivitelező, esetleg Befektető vagy? Biztosíts innovatív okosotthon megoldásokat kiváló megtérülési rátával. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk egyedi árajánlatot. Lakóparki projektekben szerzett kiváló referenciáink garantálják számodra a precíz munkavégzést, kedvező projekt áraink és innovatív megoldásaink pedig megtérülő befektetést jelentenek számodra. Ha piaci előnyre szeretnél szert tenni az értékesítés folyamán, válaszd okosotthon megoldásainkat.

Kérj ingyenes személyes konzultációt!

Tekintsd meg és próbáld ki az okosotthonban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben egy kötetlen beszélgetés és interaktív bemutató keretében megismerheted okosotthon rendszerünk működését, az általa megvalósítható megannyi hasznos funkciót és ki is próbálhatod azt! Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!