Search
Close this search box.

Elektromos eszköz vezérlés és fogyasztásmérés

Otthonunkban rengeteg elektromos eszköz található. A televíziótól kezdve a hűtőszekrényen át a vasalón és mosó-szárítógépen keresztül a konyhai robotgépekig körbe vesznek minket. Mindennapjaink nélkülözhetetlen szereplői, amelyek megkönnyítik életünket. De vajon tehetnek-e többet is értünk? A FIBARO okosotthon rendszerével egyértelműen kijelenthetjük: Igen! Az elektromos eszközök integrációjával nemcsak távoli vezérelhetőséget, hanem biztonságosabb mindennapokat és költséghatékonyabb működtetést is biztosítunk számodra. Fedezd fel, hogy mi mindent tehetnek érted és családodért elektromos eszközeid és a FIBARO!

Nincs több bekapcsolva felejtett vasaló

Rohanó világunkban gyakran előfordul, hogy a reggeli kapkodásban bedugva felejtjük a vasalót vagy a hajvasalót, bekapcsolva hagyjuk a kávéfőzőt vagy akár a tévét. Ismerős, nemde? Ez nemcsak felesleges energiafogyasztást eredményez, hanem komoly tűzkárokat is előidézhet. Gondoljunk csak bele, mekkora kárt okozhat egy felkapcsolva felejtett elektromos főzőlap vagy bármilyen nagyteljesítményű eszköz felügyelet nélkül hagyása. A FIBARO intelligens megoldásainak köszönhetően az okosrendszerhez csatlakoztathatóak az elektromos eszközök is, amelyeket a Yubii Home applikáción keresztül távolról is vezérelhetünk, fel-le kapcsolhatunk. Sőt: Az intelligens konnektorok, fali aljzat mögé szerelhető intelligens modulok, vagy az elosztó szekrény Din sínjére szerelhető vezérlő modulok segítségével az átfolyó áramerősséget is mérni tudjuk, így akár a hozzá csatlakoztatott eszköz (pl.: hűtőszekrény) esetleges meghibásodását is előre észleli a rendszer, hiszen szokatlan áramingadozás esetén azonnal riaszt minket push üzenet formájában. Az automatizálható működésnek köszönhetően ha elhagyod otthonod, a rendszer azonnal képes észlelni és áramtalanítja a szükséges eszközöket, védve ezzel otthonod és értékeid.

Áramtalanítás ott, ahol kell

Sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon biztonságban tudhatjuk-e otthonunk egy hosszabb távollét, nyaralás esetén. A FIBARO okosotthon rendszere távozáskor automatikusan képes áramtalanítani a nagy fogyasztókat (sütő, főzőpult, mosógép,stb.) és kis fogyasztókat egyaránt, így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem zavarja meg a nyugalmad távollétedben.

Ha túl sok a távirányító

Unod, hogy mindig a távirányítókat keresed? Rakd el őket a fiókba és vezéreld eszközeidet a telefonodról vagy tabletedről. A FIBARO rendszeréhez csatlakoztathatóak infra jeladós elektromos eszközök (pl.: tv, klíma, hi-fi, vetítővászon,stb.) is. A Z-Wave IR extender eszköz segítségével meglévő távirányítóid funkcióit integráljuk okosotthonodba, így nemcsak a telefonodról indíthatod el a streaming szolgáltatást a tévén az esti chill-hez, hanem olyan hasznos automatizált funkciók is elérhetővé válnak, mint például a „mozi mód”. Csak indítsd el a funkciót és a FIBARO automatikusan lehúzza a redőnyöket, beállítja az ideális hőfokot, felkapcsolja a hangulatvilágítást, bekapcsolja a hangszórókat és elindítja a Netflix-et.  Ugye milyen kényelmesen hangzik? És ez még csak a kezdet.

Élj tudatosan – energiafogyasztás mérés

Az energiaárak ugrásszerű emelkedésével még soha nem volt ennyire fontos a tudatos energiafelhasználás. Az elektromos eszközök intelligens vezérlésével azok fogyasztásának mérése is különösen hasznos. Megoldásainkkal nemcsak egyszerűbb háztartási eszközök, hanem például szauna, jacuzzi, szivattyú és egyéb, akár több fázison működő eszköz is távolról irányíthatóvá, On-Off kapcsolható válik, valamint ezek fogyasztásáról rendszerünk képes statisztikai grafikonokat is készíteni, így új távlatok nyílnak meg azok használatában.

Csak egy kattintás – irányítsd távolról is!

Egy fárasztó nap után jó esne egy kis wellness? Csak nyisd meg a Yubii Home applikációt és kapcsold fel a szauna fűtést vagy indítsd el a jacuzzit már a hazaúton, és mire hazaérsz, már csak egy ital és egy lágy zene kell, hogy ellazulj. A FIBARO okosotthon rendszerbe integrált wellness megoldások teljessé teszik a nap méltó befejezését.

Hangvezérlés – Hey Siri, indítsd el a szivattyút!

Elektromos eszközeid fel- vagy lekapcsolását akár a hangod segítségével is megteheted. Csak kérdd meg Sirit, Alexát vagy Google-t, hogy kapcsolja fel a medencefűtést és minden mást elvégez az okosotthon rendszer.

Jelez, ha lejárt a mosás

A FIBARO okosotthon rendszeréhez csatlakoztatott elektromos eszközök fogyasztásának felügyeletével akár push értesítést is kaphatsz, ha például lejárt a mosás, vagy a kávéfőző elkészítette a kedvenc capuccino-d.  Ez egy egyszerű de nagyszerű funkció, amely még sokoldalúbbá és kényelmesebbé teszi életed. Hát nem nagyszerű?

Érdekel az okos elektromos eszköz vezérlés és fogyasztásmérés? Vedd fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg együtt leendő okosotthonod

Jobban meg szeretnéd ismerni az okosotthonban lévő lehetőségeket és segítségre van szükséged?

Kérj ingyenes online vagy személyes konzultációt!

Határtalan automatizmus – A FIBARO elvégzi helyetted a feladatokat

Automatizált működtetés

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer emberi beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben otthonod mindig a legjobb formában lesz.

Személyre szabott programozás

Az okosotthon rendszer automatizmusait komplex programozással alakítják ki, teljes mértékben igazodva a te és családod igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer szokásaidhoz alkalmazkodik, és nemcsak elvégzi a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Kényelem és biztonság

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, az automatizációs megoldásokkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg. Emellett az okosotthon rendszer kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapjaidat, hiszen minden helyzethez igazodva működik.

Gazdaságos fenntartás

A FIBARO Z-Wave rendszer nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is. Az automatizált megoldások révén jelentős rezsiköltséget takaríthatsz meg, mivel a rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, csökkentve ezzel a kiadásokat.

Érdekelnek a FIBARO okosotthon rendszer által megvalósítható megoldások? Ismerd meg a további lehetőségeket!

Intelligens Világítás

A fények játéka
Bízd az okosotthonra a világítások vezérlését. Irányítsd fényeid a kanapédról, vagy akár a munkahelyedről. Nemcsak időt és pénzt spórolhatsz, de hangulatodhoz megfelelő világításban is lehet részed.
Érdekel

Okos árnyékolás

Kellemes ébredés, tudatos hőháztartás és privát szféra
Hagyd, hogy az okosotthon mozgassa árnyékolóid. Napi rutinodhoz, napszakhoz, külső hőmérséklethez vagy időjáráshoz igazodva látja el helyetted a feladatot.
Érdekel

Kapu és garázskapu vezérlés

Otthonod tárt karokkal vár
Irányítsd a kanapéról vagy akár távolról garázskapudat. Ne keresd többet a távirányítót. Az okosotthon rendszer mindig ott van veled.
Érdekel

Intelligens beléptetés

Dönts szabadon, ki és mikor léphet be
Csenget a futár? Megérkeztek a családtagok? Nézd meg a videón, ki csenget az ajtóban és engedd be az okos zár segítségével.
Érdekel

Élet és vagyonvédelem

Biztonságod az első
Mozgás és nyitás érzékelés, tűz-víz vagy szénmonoxid védelem? A FIBARO komplex megoldást nyújt családod és vagyontárgyaid védelmére.
Érdekel

Okos hűtés-fűtés és klimatizáció

Személyre szabjuk otthonod komfortját
Térj haza a munkából vagy a nyaralásból egy jól fűtött otthonba, melyben a friss levegő és optimális páratartalom fogad. A légkondícionálót és a hűtés-fűtési rendszert távolról vezérelheted. Spórolj akár 30%-ot rezsi költségeden az optimalizált temperációval.
Érdekel

Okos elektromos eszköz vezérlés

Tudatos energiafogyasztás otthonodban
Nincs több bekapcsolva maradt vasaló. A FIBARO okosotthon rendszere képes automatikusan kikapcsolni a csatlakoztatott elektromos eszközeid ha távozol otthonról.
Érdekel

Multimédia és hangvezérlés

Otthonod hangulatba hoz
Irányítsd otthonod a hangod segítségével. A FIBARO együtt működik a hangvezérlő eszközökkel és képes utasítást adni a kedvenc dalod indításához vagy a kívánt hőmérséklet beállításához. Nincs több távirányító keresgélés, a FIBARO-val tévédet vagy projektorodat is könnyedén irányíthatod
Érdekel

Intelligens kert és terasz

Indulhat a grillparty
A FIBARO rendszer a kert minden sarkáról gondoskodik, Igazítja a fűnyírás és az öntözés gyakoriságát. Felügyeli a csapadékmennyiséget, értesítést küld az időjárás változásokról, vagy jelez, ha égve hagytad a terasz világítását. Pihenj a gondozott kertben vagy grillezz a barátaiddal a teraszon.
Érdekel

Okos nyaraló

Teljes kontroll távollétedben is
Tartsd kontroll alatt nyaralódat otthonról is. Bármikor módosíthatod a hőmérsékletet, felügyelheted a biztonságot és öntözheted a kertet. Nincs több hűvös nyaraló érkezéskor, vagy égve felejtett világítás a mosdóban. A FIBARO rendszer gondoskodik nyaralód minden szegletéről.
Érdekel

Érdekel, hogyan működik a FIBARO Z-Wave vezeték nélküli okosotthon rendszere és többet szeretnél megtudni? Ismerd meg a FIBARO Z-Wave világát és valósítsuk meg együtt álmaid okosotthonát!

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Minta kalkulációk

Mindannyian tudjuk, hogy egy okosotthon rendszer kiépítése komoly döntés. Megannyi kérdést és megannyi lehetőséget vet fel. A kívánalmakon, személyes preferenciákon felül a megvalósulásra szánt költségkeret sem elhanyagolható. A könnyebb tájékozódás és tervezhetőség érdekében ezért ügyfeleink által leggyakrabban használt és igényelt funkciók ismeretében alakítottuk ki számodra minta kalkulációinkat.

Okos nyaraló és Rbnb

Nyaralód van? A FIBARO okosotthon rendszerével nemcsak biztonságban tudhatod kiadásra szánt apartmanod, hanem távolról is felügyelheted, gondoskodhatsz a bejutásról és jelentős, akár 30%-os rezsiköltséget is megspórolhatsz intelligens megoldásainkkal. Az automatizált funkciók segítségével pedig minden eddiginél exklúzivabb élményt nyújthatsz vendégeidnek. A nyaralók „okosításának” specialistáiként megannyi hasznos lehetőséget kínálunk neked, amellyel gazdaságosan, mégis hatékonyan intézheted a nyaraltatást, lakás kiadást.

Nagyberuházóknak

Több 10 éves otthonautomatikában szerzett tapasztalatunknak köszönhetően felkészült csapatunk nemcsak gyors és precíz munkavégzést garantál, hanem innovatív megoldásainkkal maximálisan kielégítjük a piaci trendek kívánalmait. 

Társasház/Lakópark  építésében jártas Generál kivitelező, esetleg Befektető vagy? Biztosíts innovatív okosotthon megoldásokat kiváló megtérülési rátával. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk egyedi árajánlatot. Lakóparki projektekben szerzett kiváló referenciáink garantálják számodra a precíz munkavégzést, kedvező projekt áraink és innovatív megoldásaink pedig megtérülő befektetést jelentenek számodra. Ha piaci előnyre szeretnél szert tenni az értékesítés folyamán, válaszd okosotthon megoldásainkat.

Kérj ingyenes személyes konzultációt!

Tekintsd meg és próbáld ki az okosotthonban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben egy kötetlen beszélgetés és interaktív bemutató keretében megismerheted okosotthon rendszerünk működését, az általa megvalósítható megannyi hasznos funkciót és ki is próbálhatod azt! Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!