Search
Close this search box.

Okos nyaraló

Nyaralód vagy kiadásra szánt albérleted van? Bizonyára te is sokszor elgondolkoztál már rajta, hogy hogyan vehetné le valaki -vagy valami- a terhet a válladról apartmanod vagy bérelhető ingatlanod állandó fenntartásával és ellenőrzésével kapcsolatos kötelező, és sokszor valljuk be, a mindennapi feladatok mellett nehezen beütemezhető teendőinek ellátásáról. Egy olyan ingatlan felügyelete és biztonságban tudása, amelyben nem tartózkodsz napi szinten, igen komoly és sok esetben költséges feladat. Persze megbízhatod a szomszédot, vagy egy közelben lakó ismerőst, hogy néha nézzen rá az ingatlanra, esetleg időközönként ellátogatsz magad is ellenőrizni mindent, de ez valahogy nem elég. Ahogyan otthonodat is, nyaralód is szeretnéd biztonságban tudni és törekszel a lehető legkisebb fenntartási költséggel üzemeltetni. Van egy jó hírünk: A FIBARO Z-Wave vezeték nélküli okosotthon rendszerével rengeteg olyan megoldást tudunk számodra biztosítani, amely garantáltan megkönnyíti mindennapjaidat azzal, hogy folyamatos távoli felügyeleti lehetőséget és beavatkozást biztosít nyaralódhoz, védelmet nyújt, segít a gazdaságos fenntarthatóságban és minden fontosabb eseményről, történésről értesít téged. Tarts velünk egy túrára és ismerd meg, milyen előnyök rejlenek egy rugalmasan bővíthető okosotthonnal felszerelt nyaralóban!

Kompromisszummentes,
vésés és kábelezés nélküli kiépítés, már meglévő ingatlanokba is

A FIBARO okosotthon rendszere a vezeték nélküli technológiának köszönhetően már meglévő ingatlanokba is gyorsan és rugalmasan telepíthető. A Z-Wave rádiófrekvencián kommunikáló rendszer ökoszisztémája által kiépítése nem jár költséges véséssel, kábelezéssel és semmilyen nagyobb átalakítással, ezáltal gyors megtérülést garantáló és megfizethető megoldást kínálunk. A személyre szabott, otthonod és családod preferenciáihoz igazított kiépítéssel és rugalmas, akár lépésről-lépésre történő bővíthetőséggel, továbbá a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően időtálló technológiával felvértezett okosotthon rendszert alakítunk ki.

Személyre szabott megoldások

Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy két egyforma otthon vagy nyaraló sem. Ezért okos rendszered kiépítésénél minden esetben maximálisan figyelembe vesszük ingatlanod adottságait és személyes igényeidet. Olyan megoldásokat nyújtunk számodra, amelyekre más rendszerek nem, vagy csak korlátozottan képesek. A sokrétű integrációs lehetőségek által egy okos rendszerben tudhatod hűtés-fűtésed, klímáid, világításaid, a vagyon- és életvédelemért felelős érzékelőid, okossá teheted a beléptetést, vagy például távolról vezérelheted az öntözést, irányíthatod a garázskaput és valós időben állapot visszajelzést kaphatsz az aktuális hőmérsékletről. Mindent felügyelhetsz és irányíthatsz csupán a telefonod segítségével, egy rendszerben, a FIBARO Yubii Home applikációján keresztül.

Fedezd fel, mi mindent tehet érted a FIBARO

A FIBARO rendszer minden eleme együtt működik egymással és elvégzi a feladatokat, hogy életed kényelmesebbé tehesse. Megteremti a nyugodt környezetet, amelyet megoszthatsz családtagjaiddal, barátaiddal, vendégeiddel. Segít energia hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan fenntartani nyaralód, vendégházad. 

Fedezd fel, mi mindent tehet érted egy valódi okos rendszer!

Intelligens Világítás

A fények játéka
Bízd az okosotthonra a világítások vezérlését. Irányítsd fényeid a kanapédról, vagy akár a munkahelyedről. Nemcsak időt és pénzt spórolhatsz, de hangulatodhoz megfelelő világításban is lehet részed.
Érdekel

Okos árnyékolás

Kellemes ébredés, tudatos hőháztartás és privát szféra
Hagyd, hogy az okosotthon mozgassa árnyékolóid. Napi rutinodhoz, napszakhoz, külső hőmérséklethez vagy időjáráshoz igazodva látja el helyetted a feladatot.
Érdekel

Kapu és garázskapu vezérlés

Otthonod tárt karokkal vár
Irányítsd a kanapéról vagy akár távolról garázskapudat. Ne keresd többet a távirányítót. Az okosotthon rendszer mindig ott van veled.
Érdekel

Intelligens beléptetés

Dönts szabadon, ki és mikor léphet be
Csenget a futár? Megérkeztek a családtagok? Nézd meg a videón, ki csenget az ajtóban és engedd be az okos zár segítségével.
Érdekel

Élet és vagyonvédelem

Biztonságod az első
Mozgás és nyitás érzékelés, tűz-víz vagy szénmonoxid védelem? A FIBARO komplex megoldást nyújt családod és vagyontárgyaid védelmére.
Érdekel

Okos hűtés-fűtés és klimatizáció

Személyre szabjuk otthonod komfortját
Térj haza a munkából vagy a nyaralásból egy jól fűtött otthonba, melyben a friss levegő és optimális páratartalom fogad. A légkondícionálót és a hűtés-fűtési rendszert távolról vezérelheted. Spórolj akár 30%-ot rezsi költségeden az optimalizált temperációval.
Érdekel

Okos elektromos eszköz vezérlés

Tudatos energiafogyasztás otthonodban
Nincs több bekapcsolva maradt vasaló. A FIBARO okosotthon rendszere képes automatikusan kikapcsolni a csatlakoztatott elektromos eszközeid ha távozol otthonról.
Érdekel

Multimédia és hangvezérlés

Otthonod hangulatba hoz
Irányítsd otthonod a hangod segítségével. A FIBARO együtt működik a hangvezérlő eszközökkel és képes utasítást adni a kedvenc dalod indításához vagy a kívánt hőmérséklet beállításához. Nincs több távirányító keresgélés, a FIBARO-val tévédet vagy projektorodat is könnyedén irányíthatod
Érdekel

Intelligens kert és terasz

Indulhat a grillparty
A FIBARO rendszer a kert minden sarkáról gondoskodik, Igazítja a fűnyírás és az öntözés gyakoriságát. Felügyeli a csapadékmennyiséget, értesítést küld az időjárás változásokról, vagy jelez, ha égve hagytad a terasz világítását. Pihenj a gondozott kertben vagy grillezz a barátaiddal a teraszon, a FIBARO mindig ott van veled.
Érdekel

Felügyelj és irányíts mindent a világ bármely pontjáról

Az okosotthon használatához nincs szükséged semmi másra, csupán arra, ami amúgy is mindig a kezed ügyében van: a mobilodra. Az intuitív Yubii Home applikáció segítségével mindent irányíthatsz és felügyelhetsz! Beállíthatod az ideális hőfokot a helységekben, lekapcsolhatod az égve maradt világítást a teraszon, elindíthatod az öntözőrendszert és mozgathatod az árnyékolókat. A FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszerével megannyi fantasztikus lehetőséget átélhetsz.

Mindenről tudni fogsz

Legyél bárhol is a nagyvilágban, minden fontos információról azonnal értesítést kaphatsz, ami a nyaralódban történik. A FIBARO okosotthon rendszere push üzenetben értesít, ha például megérkeztek a vendégek, vagy ha elhagyták az apartmant. Riasztást küld, ha illetéktelen behatolás történne, vagy ha szivárogna a víz, így azonnal cselekedhetsz.

Fogadd vendégeidet okosan: A FIBARO mindent elintéz!

Tudtad, hogy a vendégek 60%-a hajlandó magasabb árat fizetni, ha a szállásán okosrendszer várja? A kényelmi megoldásoknak köszönhetően általában magasabb pontszámmal is jutalmazzák a vendéglátót. Képzeld el, hogy mindenféle beavatkozás nélkül egy előre programozott nyaraló várja a vendégeket, ahol minden az ő kényelmükről szól: Megérkezésükkor az ajtó egyszerűen kinyílik a számkódos beléptetésnek köszönhetően, az előtérben kellemes hangulat fény és lágy zene várja őket, az okos termosztátoknak vagy okosított klímáknak köszönhetően a szobákban pont ideális a hőmérséklet, a bojler előállította a meleg vizet egy pihentető zuhanyhoz  és a jacuzzi is felfűtve várja őket a teraszon.  Mindezt úgy biztosíthatod, hogy ott sem kell lenned, sőt, megbízott személyt sem kell alkalmaznod az előkészületekhez, hiszen egy valaki már mindenre gondolt: az okosotthonod!

Biztonság és kényelem

Egy okosrendszerrel a távolból is elérheted a házad, nem kell aggódnod, hogy tűzkár éri, vagy elárasztja a víz egy meghibásodott cső miatt. De természetesen a hívatlan látogatókkal szemben is védelmet nyújt. Álljon akár egy teljes évszakon át üresen a ház, amikor újra belépsz, olyan érzésed lesz, mintha csak előző nap csuktad volna be magad mögött az ajtót. Ha te, vagy vendégeid esetleg be- vagy felkapcsolva felejtettek volna valamit a hazautazáskor, a FIBARO rendszere figyel: lekapcsolja a világításokat, áramtalanítja az elektromos eszközöket, élesíti a riasztó rendszert, alap temperálást állít be és bezárja az ajtót.

Költségcsökkentés és energia felügyelet

Mit szólnál, ha nemcsak plusz kényelmet, de jelentősen alacsonyabb rezsiszámlákat is kapnál az okosotthonod mellé? Egy igazán okos rendszerrel a rezsiköltségeket akár 30%-kal is csökkentheted. Normál esetben az energiafogyasztást nem könnyű kontrollálni és könnyen megeshet, hogy a vendégek bekapcsolva hagyják a klímát vagy a fűtést, netán nyitva felejtik az ablakot. Szerencsére egy okosrendszer irányítja a fűtést és a hűtést, vezérli a nyílászárók és árnyékolók működését, így semmi nem marad bekapcsolva, a ház optimális hőmérsékleten tartja magát. Az energiamanagement pedig részletes kimutatást készít neked az energiafelhasználásról is.

Milyen terheket vesz le a válladról egy okos nyaraló?

Időt és pénzt is spórolhatsz meg magadnak azzal, hogy megszabadulsz a kiadás folyamatának egy-két elemétől. Például a kaputelefon-vezérléssel láthatod, ki áll épp a bejáratod előtt, az okos zárral beengedheted a postást, a takarító személyzetet, a szerelőt még akkor is, ha épp nem vagy ott. Végül ne felejtsd el magad is kiélvezni az okos nyaralód számtalan előnyét: felfűtött jakuzzi, gondozott kert és friss levegő fogad, amikor a házad felé veszed az irányt, hogy pár napra Te is megpihenj!

Határtalan automatizmus – A FIBARO elvégzi helyetted a feladatokat

Automatizált működtetés

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer emberi beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben otthonod mindig a legjobb formában lesz.

Személyre szabott programozás

Az okosotthon rendszer automatizmusait komplex programozással alakítják ki, teljes mértékben igazodva a te és családod igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer szokásaidhoz alkalmazkodik, és nemcsak elvégzi a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Kényelem és biztonság

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, az automatizációs megoldásokkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg. Emellett az okosotthon rendszer kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapjaidat, hiszen minden helyzethez igazodva működik.

Gazdaságos fenntartás

A FIBARO Z-Wave rendszer nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is. Az automatizált megoldások révén jelentős rezsiköltséget takaríthatsz meg, mivel a rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, csökkentve ezzel a kiadásokat.

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Minta kalkulációk

Mindannyian tudjuk, hogy egy okosotthon rendszer kiépítése komoly döntés. Megannyi kérdést és megannyi lehetőséget vet fel. A kívánalmakon, személyes preferenciákon felül a megvalósulásra szánt költségkeret sem elhanyagolható. A könnyebb tájékozódás és tervezhetőség érdekében ezért ügyfeleink által leggyakrabban használt és igényelt funkciók ismeretében alakítottuk ki számodra minta kalkulációinkat.

Nagyberuházóknak

Több 10 éves otthonautomatikában szerzett tapasztalatunknak köszönhetően felkészült csapatunk nemcsak gyors és precíz munkavégzést garantál, hanem innovatív megoldásainkkal maximálisan kielégítjük a piaci trendek kívánalmait. 

Társasház/Lakópark  építésében jártas Generál kivitelező, esetleg Befektető vagy? Biztosíts innovatív okosotthon megoldásokat kiváló megtérülési rátával. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk egyedi árajánlatot. Lakóparki projektekben szerzett kiváló referenciáink garantálják számodra a precíz munkavégzést, kedvező projekt áraink és innovatív megoldásaink pedig megtérülő befektetést jelentenek számodra. Ha piaci előnyre szeretnél szert tenni az értékesítés folyamán, válaszd okosotthon megoldásainkat.

Kérjen ingyenes személyes konzultációt!

Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!