Search
Close this search box.

Szúnyogháló

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Házon kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat, de nem gátolják a szabad légáramlást. A szúnyogháló nélkülözhetetlen kelléke otthonodnak! Szinte bármilyen nyílászáróra lehet rovarhálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. Választhatsz eltolható, rolós vagy akár fix típusaink közül. A plisszé szúnyogháló megjelenése kifejezetten modern és elegáns. A szürke UV stabil üvegszál háló kevésbé feltűnő, és csak minimális mértékben korlátozza a kilátást.

Típusok

ISSO Fix alumínium keretes szúnyogháló

Az ISSO fix keretes szúnyogháló alumínium kerettel rendelkezik, amelyben helyet kap az üvegszálas rovarháló anyag. Egyszerű és megfizethető megoldást kínál akár nagyobb ablakok esetén is a rovarok elleni védelemre. Ez a típus az ablak belső keretébe helyezhető az oldalanként 1-1db elforgatható klipsz segítségével, ezáltal könnyedén rögzíthető és mobilizálható. A tökéletes illeszkedésről alumínium perem gondoskodik, mely kívülről illeszkedik a nyílászáró külső keretéhez.

Kezdő ár: 7.190Ft + Áfa/m2-től*

Technikai adatok:

Klick- Fix alumínium keretes szúnyoghál

A Klick-fix alumínium keretes szúnyoghálót nem kell szerelni, acélfüleivel könnyen rögzíthető az ablak keretéhez. Amennyiben nincs rá szükség, a szúnyogháló könnyen eltávolítható. A kis műanyag fogófül a szúnyogháló felhelyezésének megkönnyítésére

multifunkcionális: a keretprofil méreténél fogva a szúnyogháló a különböző redőny-, és zsaluzia rendszereinkkel kombinálható.

Kezdő ár: 13.590Ft + Áfa/m2-től*

Technikai adatok:

Függőleges rolós alumínium szúnyogháló - ablakra

A függőleges mozgatású rolós rovarháló –ahogyan a neve is mutatja- rolós működtetéssel rendelkezik, amelynél az üvegszálas rovarháló anyag egy zárt alumínium tokozatú csőtengelyre tekeredik fel és kefézett alumínium lefutósínekkel rendelkezik. A szerkezet csavarok segítségével rögzül a nyílászáró külső felületére. A műanyag fogantyúk és a húzózsinórzat segítségével könnyedén mozgatható fel- és le. 

Kezdő ár: 12.690Ft + Áfa/m2-től*

Technikai adatok:

Vízszintes rolós alumínium szúnyogháló - ajtóra

A vízszintes mozgatású rolós rovarháló –ahogyan a neve is mutatja- rolós működtetéssel rendelkezik, amelynél az üvegszálas rovarháló anyag egy zárt alumínium tokozatú csőtengelyre tekeredik fel, kefézett alumínium alsú- és felső vezetősínekkel rendelkezik. A szerkezet csavarok segítségével rögzül a nyílászáró külső felületére. Műanyag fogantyú segítségével mozgatható, rögzítése az alumínium profilokban található mágnesek segítségével történik.  Egy- vagy kétszárnyú kivitelben is elérhető, így hasznos védelmező lehet duplaszárnyú ajtók esetén is.

Kezdő ár: 16.090Ft + Áfa/m2-től*

Technikai adatok:

Alumínium keretes nyíló szúnyogháló ajtó, rugós zsanérral

A rögzített alumínium kerettel ellátott nyíló rovarháló ajtó rugós zsanérral kerül kialakításra. A mozgatás a középen található ívelt profil segítségével igen egyszerű. Előnye, hogy a rugós zsanér automatikusan visszazárja a rovarhálót, így az soha nem maradhat nyitva. Rögzítése csavarok segítségével történik a nyílászáró külső keretéhez. Közületek, gyakran használt teraszajtók, nyári konyhák elengedhetetlen és hasznos kiegészítője.

Kezdő ár: 30.490Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Tolópályás alumínium szúnyogháló ajtó

A tolópályás szúnyogháló fix+nyíló vagy duplaszárnyú ajtók esetén alkalmazható. Az ajtó alumínium keretszerkezetében található a rovarháló anyag, a mozgatás a középen található ívelt alu profillal történik, az alu síneken apró görgők segítségével tolható. A szerkezet a nyílászáró külső keretére rögzül, csavarok segítségével. Hasznos megoldás lehet nagyobb felületek esetén is, hiszen akár dupla pályás, két ajtóból álló szerkezet is megvalósítható. Az ajtó rész pedig könnyedén kiemelhető, amennyiben az szükséges.

Kezdő ár: 27.390Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Függőleges mozgatású Plisszé szúnyogháló -ablakra

A függőleges mozgatású plisszé rovarháló egy igazán innovatív megoldás a rovarok elleni védelemben. Óriási előnye az akár egy ujjal történő, könnyed mozgatás. Bárhol megállítható. Az alumínium keret a nyílászáró külső síkjára csavarok segítségével rögzül, a háló anyaga a normál rovarhálókhoz képest azonban merőben más:  plisszírozott polipropilén-üvegszál ötvözetű anyag. Harmónika-szerű kialakításának köszönhetően tökéletesen és esztétikusan záródik vissza a tokozatba a feszítő zsinórzatos hálóanyag. Az egyszerű rovarhálókhoz képest kétszer tartósabb anyag összetételű, valamint sokkal ellenállóbb a külső behatásokkal szemben, hiszen a plisszírozott háló egyszerre rugalmas és stabil. Gyermek és háziállat barát: nem reped, nem szakad.

Kezdő ár: 52.590Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Vízszintes mozgatású Plisszé szúnyogháló -ajtóra

A zsinóros megvezetésű, vízszintes mozgatású pliszé rovarháló minden ajtóra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélessége egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén ez a szélesség akár megduplázható (7 méter). A rendszer mind kávába, mind -L profil segítségével- keretre történő szerelést tesz lehetővé. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 25 mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető, de pergolák vagy teraszok teljes rovarvédelmére is szolgálhat. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

A háló zárólécébe mágnes kerül így minden esetben tökéletesen záródik a szerkezet. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is könnyen tudják működtetni.

Kezdő ár: 96.790Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Egyedi színek, egyedi méretek

Rovarhálóink többféle szerkezeti RAL színben elérhetőek, így otthonod, árnyékolóid designjához igazodva igazán elegáns és időtálló rovarvédelemben lehet részed. Tekintsd meg a RAL színskálát és válassz igazán egyedi megjelenést!

A renolit fóliákkal igazán harmonikus megjelenést kölcsönözhetsz rovarhálódnak, hiszen akár a nyílászáróid fa vagy fa hatású mintázatát is követheti szúnyoghálód. Így egységes, homogén arculatot kaphatsz. Válassz akár mahagóni, aranytölgy vagy éppen dió renolit mintázatot, biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen fog illeszkedni otthonod designjához.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?