Search
Close this search box.

Napellenző

A napellenzők pihenőhelyek, teraszok, kereskedelmi és vendéglátó egységek, előkertek és kirakatok esztétikus és hasznos kiegészítője.  Egy jól megválasztott napellenző nemcsak árnyékot biztosít, hanem kiegészíti egy épület megjelenését és annak szerves részévé válik. A Balaton Smarthome kínálatában az egyszerű fél tokozott könyökkaros típustól a prémium minőségű és extra kiegészítőkkel rendelkező tokozott típusokig igényei szerint választhat. A gazdag szín-, textil és típusválaszték garantálja, hogy otthona, nyaralója vagy üzlethelysége terasza igazán egyedi és időtálló árnyékolóval gazdagodjon.

Napellenző típusok

Válassz típust és tekintsd meg elérhető napellenzőinket!

Fél tokozott napellenző

Tokozott
napellenző

Állványos napellenző

Kiváló minőség és időtálló megoldások

Napellenző típusaink minden esetben extrudált alumínium szerkezeti elemekkel és pórszórásos technológiájú, magas minőségű színezéssel készülnek. Standard típusok esetén dupla láncos könyökkar mechanika, prémium típusok esetén szabadalmaztatott bionikus ín technológia gondoskodik a stabil és csendes működésről, időtálló minőségről.

Egyedi színek, egyedi méretek

Napellenzőink minden esetben egyedi igények alapján készülnek. Az alapárban elérhető RAL szerkezeti színeken felül választhatsz egyedi RAL színt, vagy akár struktúr festést is. Bizonyos típusok esetén akár 2 különböző színvilág is visszaköszönhet árnyékolód szerkezetén. Az egyedi méreteknek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy leendő napellenződ méretben és típusban is tökéletesen illeszkedni fog teraszod design-jához.

Prémium minőségű textilek

Az impregnált, prémium minőségben készülő textilek különböző fényáteresztő képességgel, színnel, szövésmintával és formavilággal rendelkeznek. A közel 300 féle választható textil típus garantálja számodra, hogy igazán egyedi árnyékolód lehessen.

Sattler napellenző ponyva választék

Markilux napellenző ponyva választék

Kényelmes irányítás – árnyékolj okosan!

Napellenzőink a hagyományos kézi hajtókaros működtetésen felül motorizált kivitelben is elérhetőek. A fali kapcsolóval vagy rádiós működtetésű távirányítóval irányítható napellenzők nemcsak kényelmes működtetést biztosítanak, hanem telefonos applikáció segítségével akár távolról is irányíthatóak vagy automatizálhatóak. Igény esetén okosotthon integráció is megvalósítható.

Okos árnyékolás

Stílusos és hasznos kiegészítők árnyékolóidnak

Védd árnyékolódat az időjárás viszontagságaitól. A stílusos szél- és fényérzékelők, rezgésérzékelők és esőszenzorok extra védelmet nyújtanak árnyékolódnak.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?