Search
Close this search box.

Tokozott napellenző

Tökéletesség a terasz árnyékolásban! A teljesen tokozott napellenző típusok zárt állapotban teljes védelmet biztosítanak a textil számára még a legzordabb időjárási körülmények között is, hiszen az elülső profil kialakításának köszönhetően a napellenző egy komplett tokozattá alakul. 

A belépő szint esetén dupla láncos, középkategória esetén acél sodronyos, vagy prémium típus esetén bionikus ín megvezetésű könyökkarok felelnek a textil feszes kiengedéséről, stabilitásukat pedig minden esetben masszív extrudált alumínium profil szerkezet teszi teljessé. 

Az opcionális kiegészítő, elülső profilból leereszkedő drapéria textil megfelelő árnyékod ad a szinte vízszintesen érkező kora reggeli vagy késő délutáni napfényben is. A drapéria (árnyéktoldat) fix vagy akár motorizált kivitelben is elérhető. 

Motorizált működtetéssel, telefonos applikációs irányítással vagy akár okosotthon integrációval is igényelheted.

Típusok

Full Cassette

A Full Cassette napellenző acél és extrudált alumínium szerkezettel, pórszórt festési technológiával, dupla láncos megvezetésű könyökkarokkal és műanyag végzáró elemekkel készül. Belépő szintű termék az egyszerű megoldás, ám megfizethető kényelem kedvelőinek. Esztétikus megjelenése és letisztult formavilága tökéletesen illeszkedik bármely teraszhoz. A prémium minőségű osztrák Sattler textil közel 300 féle szín és design választékából te is kiválaszthatod az otthonodhoz, nyaralódhoz leginkább illő árnyékolót.

Kezdő ár: 413.790Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

ShadeLAB Yuki

A YUKI az olasz gyártmányú ShadeLAB márka belépő szintű közép kategóriás tokozott napellenzője. Azok számára készült, akik a legkisebb helyeken sem akarnak lemondani az árnyékról, a YUKI a KUMO tapasztalatából született kazettás napellenző. Ugyanazok az alapanyagok és elemek, mint a KUMO esetén, csupán csökkentett méretben, megfizethető áron. Elegancia, kifinomult dizájn és technológia jellemzi. A szerkezet minden eleme extrudált alumíniumból készült és magas minőségű pórfestéssel van ellátva. A dupla láncos könyökkar mechanikát ennél a típusnál már a középkategóriára jellemző, csendesebb működésű acél sodrony váltja fel. A csavarok és egyéb rögzítő elemek pedig mind-mind rozsdamentes anyagból készültek a tartósság jegyében. A YUKI a legjobb megoldásunk minőség/ár tekintetében.

Kezdő ár: 579.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

ShadeLAB Kumo

Az olasz gyártmányú ShadeLAB napellenzők közül a legkedveltebb típus. A technológia és az elegancia tökéletes kombinációja, amely egyedülálló összhangot teremt a lenyűgöző formavilág és kompromisszummentes funkcionalitás között. A teljes mértékben extrudált alumínium szerkezet és pórszórt festés, valamint a rozsdamentes acélsodronyos könyökkar mechanika bizonyítja: Ez bizony egy felső-közép kategóriás árnyékoló termék.  A KUMO az a napellenző, amelynél mindenki egyetért abban, hogy: szép, egyszerű, megfizethető. A környezettel és otthonod, nyaralód stílusával tökéletesen harmonizáló KUMO a formatervezés tisztaságának kifejezője: nincsenek látható csavarok, nincs műanyag az oldaltámaszokon. Úgy hisszük ez az a napellenző, amire mindig is szükséged volt.

Kezdő ár: 708.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux 990

A 100%-ban német alapanyagokból és Németországban készülő, piacvezető Markilux termékek kétségkívül legkeresettebb képviselője az MX990. Kicsi, de erős! Meg fogsz lepődni, hogy mennyi technikai kifinomultság van ebben a kazettás napellenzőben. Kompakt kialakítása az U-alakú elülső profillal lehetővé teszi az összecsukható karok és a napellenző textil eltűnését még úgy is, hogy mindössze 124 mm átmérőjű napellenzőről beszélünk. A mennyezetre is szerelhető árnyékoló lenyűgöző, akár 70°-os dőlésszögével különösen alkalmas kisebb teraszokra és erkélyekre. A prémium minőség és a felső kategória jegyében ez a termék teljes mértékben extrudált alumíniumból készült egyedi technológiájú szinterezéssel, a karok működtetéséért pedig a szabadalmaztatott kevlár bionikus ín felel. 

Kezdő ár: 724.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux MX 3

Felső kategóriás, prémium kazettás napellenző lekerekített sziluettel. Ez a Markilux MX3. Elegáns ívek, tiszta vonalak, lenyűgöző színspektrum . Minden tulajdonsággal rendelkezik, amely egy prémium minőségű napellenzőre jellemző. Igazi különlegessége az oldal és homlokprofil alapárban választható dupla színvilága. A textil és a tokozat színei segítségével egy olyan egyedi színvilágú árnyékolót álmodhatsz meg, amilyen csak neked van. Az egyedi és tökéletes érzést a homlokprofilba épített spot világítás, a hátsó profil alsó részébe igényelhető led világítás, vagy a kompatibilis konzolokkal ellátott infra hősugárzó képes még tovább fokozni. Csúcsmodell luxus színvilággal. Kell ennél több?

Kezdő ár: 865.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux 6000

A díjnyertes teljes kazettás napellenző kifinomult teraszokhoz és erkélyekhez. A Markilux 6000 napellenző különösen kiemelkedik kínálatunk kiváló minőségű terasz- és erkélynapellenzői közül. Ez a szépség már 2006-ban megkapta a Red Dot Design Award díjat. Ez az a napellenző amelyet a Markilux, a világ piacvezető napellenző gyártója szeretettel és kissé büszkén „Németország csúcsmodelljének” nevez. Különlegessége az egyedi formavilágban és az oldalsó, rozsdamentes acél hálós profiljaiban keresendő. Az elülső profil oldalsapkái szintén extra megjelenést kölcsönöznek: tükör króm borításuk luxus életérzést sugall.

Kezdő ár: 1.061.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux MX 3300

A napellenző nem tud vizuálisan beleolvadni otthonod építészeti stílusába? Nem szeretnéd látni árnyékolódat, amikor nincsen rá szükség? Akkor a Markilux 3300 prémium napellenző típust pont neked találták ki . A szerkezeti adottságoktól függően a sima elülső profillal rendelkező napellenző teljesen eltűnik a falban, vagy tökéletesen beilleszthető egy rejtett fali tokba. Ezen felül a homlokprofil akár vakolható, színezhető vagy burkolólappal is elfedhető (vpc, betonit lap, stb.).   Kihúzva 700 × 400 cm-ig mutatja, mire képes. Még nagyobb területek árnyékolása is lehetséges összekapcsolt napellenzőként akár három egymás melletti rendszerrel. Lepd meg a vendégeket és hagyd, hogy a Markilux 3300 egyszer csak előtűnjön a falból.

Kezdő ár: 1.219.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux MX 3300

A napellenző nem tud vizuálisan beleolvadni otthonod építészeti stílusába? Nem szeretnéd látni árnyékolódat, amikor nincsen rá szükség? Akkor a Markilux 3300 prémium napellenző típust pont neked találták ki . A szerkezeti adottságoktól függően a sima elülső profillal rendelkező napellenző teljesen eltűnik a falban, vagy tökéletesen beilleszthető egy rejtett fali tokba. Ezen felül a homlokprofil akár vakolható, színezhető vagy burkolólappal is elfedhető (vpc, betonit lap, stb.).   Kihúzva 700 × 400 cm-ig mutatja, mire képes. Még nagyobb területek árnyékolása is lehetséges összekapcsolt napellenzőként akár három egymás melletti rendszerrel. Lepd meg a vendégeket és hagyd, hogy a Markilux 3300 egyszer csak előtűnjön a falból.

Kezdő ár: 1.219.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux MX 2

Csúcsmodell a német Markilux MX2 terméke, ez kétségtelen. Személyes kedvencünk. Az MX2 típust a flow dizájn kedvelőinek fejlesztették ki. Esszenciája abban rejlik, hogy a ma már oly elterjedt futurisztikus építészeti formatervezés méltó tartozéka legyen. A szerkezet 10 féle színkombinációval is elérhető, ám a minimalista stílus kedvelői az egyszínű verziót is választhatják. Növeld otthonod, nyaralód volümenét egy olyan terasz árnyékolóval, amely tükrözi kifinomultságodat. Ez a prémium kazettás napellenző nemcsak a csúcsmodellek minden technikai tulajdonságával van felvértezve, hanem többet is tud: a formavilágnak köszönhetően gyakorlatilag láthatatlan, süllyesztett fali csatlakozással rendelkezik. Szinte egybe olvad a homlokzattal. Tökéletesség, elegancia, minőség. Ez az MX2.

Kezdő ár: 1.482.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Kiváló minőség és időtálló megoldások

Napellenző típusaink minden esetben extrudált alumínium szerkezeti elemekkel és pórszórásos technológiájú, magas minőségű színezéssel készülnek. Standard típusok esetén dupla láncos könyökkar mechanika, prémium típusok esetén szabadalmaztatott bionikus ín technológia gondoskodik a stabil és csendes működésről, időtálló minőségről.

Egyedi színek, egyedi méretek

Napellenzőink minden esetben egyedi igények alapján készülnek. Az alapárban elérhető RAL szerkezeti színeken felül választhatsz egyedi RAL színt, vagy akár struktúr festést is. Bizonyos típusok esetén akár 2 különböző színvilág is visszaköszönhet árnyékolód szerkezetén. Az egyedi méreteknek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy leendő napellenződ méretben és típusban is tökéletesen illeszkedni fog teraszod design-jához.

Prémium minőségű textilek

Az impregnált, prémium minőségben készülő textilek különböző fényáteresztő képességgel, színnel, szövésmintával és formavilággal rendelkeznek. A közel 300 féle választható textil típus garantálja számodra, hogy igazán egyedi árnyékolód lehessen.

Sattler napellenző ponyva választék

Markilux napellenző ponyva választék

Kényelmes irányítás – árnyékolj okosan!

Napellenzőink a hagyományos kézi hajtókaros működtetésen felül motorizált kivitelben is elérhetőek. A fali kapcsolóval vagy rádiós működtetésű távirányítóval irányítható napellenzők nemcsak kényelmes működtetést biztosítanak, hanem telefonos applikáció segítségével akár távolról is irányíthatóak vagy automatizálhatóak. Igény esetén okosotthon integráció is megvalósítható.

Okos árnyékolás

Stílusos és hasznos kiegészítők árnyékolóidnak

Védd árnyékolódat az időjárás viszontagságaitól. A stílusos szél- és fényérzékelők, rezgésérzékelők és esőszenzorok extra védelmet nyújtanak árnyékolódnak.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?