Search
Close this search box.

Okosotthon

ISMERD MEG AZ OKOSOTTHONOK VILÁGÁT

Valószínűleg már te is hallottál az okosotthon fogalmáról. De vajon tudod, hogy mit jelent és milyen előnyökkel jár valójában? Miért éri meg okosotthon technológiára váltanod? Tudod-e, hogy mely okosotthon technológia és mely megoldások, funkciók azok, amelyek a te otthonodnak és személyes igényeidnek a legmegfelelőbbek?  Ezeket a gyakran felmerülő kérdéseket tisztázzuk most számodra, hogy valóban a személyes igényeid szerint valósíthassuk meg együtt álmaid intelligens otthonát.

Mi is az az Okosotthon?

Az okosotthon nem csupán egyes intelligens eszközök gyűjteménye, hanem egy teljesen automatizált rendszer, mely távolról is vezérelhető. Lámpák, termosztátok, biztonsági eszközök és még sok más egy fő központi egységet követve működik, melyet okosotthoni központnak nevezünk. Ez az egység összegyűjti az eszközöktől érkező adatokat és lehetővé teszi azok vezérlését egy intuitív mobilalkalmazás vagy webes felület segítségével.

Hogyan működik egy okosotthon rendszer?

Az okosotthon rendszer érzékelőkből, vezérlő modulokból és egy központi vezérlőegységből áll, melyek együttműködve biztosítják az automatizált működést. Az eszközök kommunikálnak egymással vezetékkel vagy vezeték nélkül, és egy központi egységben feldolgozzák a beérkező információkat. Az okosotthon alkalmazás segítségével távolról is vezérelheted otthonodat.

Milyen előnyökkel jár egy okosotthon?

Az okosotthonok kényelmet, biztonságot és energiahatékonyságot kínálnak. Rugalmas rendszereink mindezt garantálják, melyek könnyedén testre szabhatók személyes igényeidhez.

Kényelem

Az okosotthon rendszerek igazodnak életvitelünkhöz és kényelmünkhöz. Előre beállított ütemezésekkel automatizálhatod otthonod működését.

Biztonság

Élet- és vagyonvédelmi eszközeink folyamatosan figyelik otthonodat, és azonnal jelzik a veszélyforrásokat.

Energia optimalizálás

Következő generációs rendszereink segítségével figyelemmel kísérheted és optimalizálhatod otthonod energiatermelését és felhasználását.

Milyen okosotthon rendszert válassz?

Válaszd a technológiát, ami a legjobban illik igényeidhez. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli megoldásokról, mi szakértő segítséget nyújtunk a választásban és testre szabott rendszert kínálunk.

Vezetékes technológia

Stabil és megbízható megoldások, melyek hosszú távra terveznek.

Vezeték nélküli technológia

Rugalmas és költséghatékony rendszerek, melyek könnyedén integrálhatók meglévő otthonokba.

Ajánlatkérés

Ajánlat kéréshez töltsd ki űrlapunkat!


Elérhetőségeink

Nyitvatartás :

Bejelentkezés alapján. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Iroda központi elérhetőség

+36 20 522 7771

Árajánlatkérés

+36 20 522 7771

E-mail cím

info@balatonsmarthome.hu

Bemutatóterem

8600 Siófok, Szűcs utca 2-4.