Search
Close this search box.

Screen árnyékoló

A Screen árnyékoló rendszerek remek megoldást jelentenek a függőleges árnyékolásban. Nemcsak üvegfelületek árnyékolására és belátás-gátlásra szolgálnak, hanem pergolák, teraszok, télikertek oldalárnyékolása is megvalósítható segítségükkel. A speciális screen szövetek a naphálós kialakításnak köszönhetően megszűrik a napfényt miközben egyúttal szabad kilátást is biztosítanak.

Screen árnyékoló típusok

Válassz típust és tekintsd meg elérhető napellenzőinket!

Zip Screen

Separet

Egyedi színek, egyedi méretek

Screen árnyékolóink többféle szerkezeti RAL színben és megannyi textil színválasztékban elérhetőek, így otthonod designjához igazodva igazán elegáns és időtálló árnyékolásban lehet részed.

A Screen árnyékolók minden esetben egyedi méretek alapján készülnek, így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen illeszkednek majd ablakodhoz, pergoládhoz, télikertedhez vagy éppen teraszodhoz.

Motorizált működtetés és okosotthon integráció

Milyen típusú működtetést szeretnél? Screen árnyékolóink igény szerint akár fali kapcsolós kivitelű, rádiós-távirányítóval vezérelhető vagy okosotthon rendszerbe integrált kivitelben is válaszhatóak. A kiváló ár-érték arányú standard motoros vezérléstől a prémium minőséget képviselő SmartShade vagy Mob.IQ okosotthon motorizációk közül igényeid szerint választhatsz. Az esztétikus távirányítók és telefonos applikációs megoldások teszik igazán sokoldalúvá árnyékolódat. Válassz a motorizációs megoldások közül és élvezd a technológia adta lehetőségeket.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?