Search
Close this search box.

Pergola

A pergolák a kültéri árnyékolás luxus képviselői. Napjaink legtrendibb és legkelendőbb árnyékolói. Masszív és időtálló alumínium szerkezetüknek köszönhetően még a legzordabb időjárásnak is ellenállnak. A homlokzathoz rögzített vagy szabadon álló kiviteli megoldásokkal lehetőség nyílik teraszok teljes fedésére vagy kerthelységekben, udvarokban különálló árnyékolt szekciók, de akár télikertek kialakítására is. A hasznos kiegészítőkkel együtt (mint: zipscreen, üvegrendszer, hősugárzók és led világítások) pergolád nemcsak árnyékolóként funkcionálhat, hanem gyakorlatilag különálló életteret, helységet is biztosíthat. A Pergolák lehetnek forgatható vagy teljesen elhúzható (ún.: cabriolet) alumínium lamellás tető kivitelűek, melyeket bioklimatikus pergoláknak is nevezünk, vagy elhúzható PVC ponyva tetős kivitelűek is. 

Összességében elmondhatjuk, hogy egy Pergola otthonodban nemcsak a kültéri árnyékolást szolgálja, hanem egyben életérzés is.

Pergola típusok

Válassz típust és tekintsd meg elérhető pergoláinkat!

Bioklimatikus Pergolák

Luxus életérzés a szabadban. A bioklimatikus pergolák alumínium keretszerkezettel és rejtett vízelvezetéssel rendelkeznek. Alumínium lamellákból álló tetőszerkezetük típustól függően 120 fokban forgatható vagy teljesen elhúzható (cabriolet) is lehet. A motorizált bioklimatikus pergolák opcionálisan kiegészíthetőek lamellába épített led világítással, perimetrikus led világítással, Zipscreen vagy üveg oldalfedéssel és megannyi hasznos kiegészítővel. A teljesen egyedi megjelenés érdekében válassz az otthonodhoz leginkább illő, egyedi színvilágot árnyékolódnak

PVC Pergolák

A PVC tetőszerkezettel ellátott pergolákat elsősorban teraszok fedéséhez, precíz árnyékolásához ajánljuk. A strapabíró és időtálló, rejtett vízelvezetéssel ellátott alumínium szerkezet garantálja a négy évszakos használatot a teraszon. A PVC ponyva tetőszerkezet teljesen elhúzható, így igény esetén akár teljesen nyitottá is tehető a tér, csupán egy gombnyomással. Az opcionális kiegészítő, felső profilokban található led világítás és zipscreennel vagy üvegrendszerrel ellátott oldalfedés képessé teszi a PVC pergolát egy különálló élettér megvalósítására teraszodon.

Egyedi színek, egyedi méretek

Pergoláink többféle szerkezeti RAL színben elérhetőek, így otthonod, kerted designjához igazodva igazán elegáns és időtálló életérzésben lehet részed. Tekintsd meg a RAL színskálát és válassz igazán egyedi megjelenést!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?