Search
Close this search box.

Élet és vagyonvédelem

Szeretteink és otthonunk védelme mindennél fontosabb. A FIBARO Z-Wave vezeték nélküli okosotthon rendszer intelligens eszközeivel maximális biztonságban tudhatod szeretteid és értékeid. Az élet- és vagyonvédelmi eszközök azonnal jelzik, ha tűzveszélyt, gázszivárgást vagy csőtörést észlelnek, így előzve meg az esetleges nagyobb károk bekövetkezését. A biztonságot szolgáló intelligens eszközök pedig azonnal aktiválódnak és haladéktalanul értesítenek, ha bármilyen szabotázs, behatolás történne otthonodban. Okosotthonodban kiépített szenzorok és mérők folyamatosan kommunikálnak egymással és a vezérlő központtal, felkészülve minden eshetőségre még távollétedben is.  Ismerd meg, milyen lehetőségeket nyújt egy valódi okos rendszer otthonod és szeretteid védelmére.

Milyen előnyökkel jár az okos biztonság és vagyonvédelem otthonodban?

Azonnali reakció

Az intelligens élet- és vagyonvédemi okos eszközök azonnal jeleznek, ha bármilyen nemvárt esemény történne otthonodban, így mindig időben reagálhatsz. A lokális fény- és hangjelzésen felül távollétedben is védik otthonod, hiszen telefonodra vagy tabletedre azonnal riasztást küld a rendszer, ha bármi szokatlan történik odahaza.

Távoli felügyelet és beavatkozás

Épp a tengerparton töltöd a szünidőt a családdal vagy távol vagy nyaralódtól? A FIBARO okosotthon rendszere biztosítja, hogy csupán a telefonod segítségével bármikor elérhesd okosotthonod és beavatkozz, ha szükséges. Szivárgást észlel a rendszer a mosógépnél? Egy kattintással zárd el a főcsapot az applikációban. Túl magas a szén-monoxid szint a gépészeti helységben? Nyisd ki az elektromosan működő ablakot a szellőztetéshez. A Yubii Home applikációban mindig pontos és valós idejű állapot visszajelzést és értesítést kaphatsz az aktuális hőmérsékletről a nappaliban, vagy éppen arról, hogy nyitva maradt-e a tetőtéri ablak, ha vihar közeleg.

Automatizált funkciók – együtt működnek egymással okos eszközeid

A biztonsági, élet- és vagyonvédelmi okos eszközök folyamatos kapcsolatban vannak egymással és okosotthonod minden szegletével. Rendszerünk elképesztően rugalmas és személyre szabható programozhatóságának köszönhetően olyan automatizált megoldásokat és funkciókat is képesek vagyunk biztosítani számodra, amelyekre más rendszerek nem, vagy csak korlátozottan képesek. Illegális behatolás esetén például a rendszer nemcsak a szirénát aktiválja, hanem leengedi az összes redőnyt és az integrált világítások is villogni kezdenek, megzavarva ezzel a betolakodókat. 

Intelligens érzékelők a biztonságért

A FIBARO Z-Wave okosotthon kompatibilis vezeték nélküli érzékelők nélkülözhetetlen kellékei otthonodnak, nyaralódnak. A megbízható és pontos szenzorok segítségével mindig maximális biztonságban érezheted magad. Otthonod adottságira és személyes igényeidre szabva modulárisan építjük ki az élet- és vagyonvédelemért felelős szenzorokat, melyeket az otthonautomatika ökoszisztémájába integrálunk. Mindezt vésés és költséges kábelezés nélkül, már meglévő ingatlanodba is. Az intelligens érzékelők mindegyike több hasznos funkcióval van felvértezve, így pontos információkat kaphatsz például olyan hasznos értékekről, mint pl.: hőmérséklet, relatív páratartalom vagy penész spórák koncentrációja.  

Tűz- és füst érzékelés

A FIBARO füst-, és tűzérzékelő egy nagyszerű okos eszköz, amely a foto-elektromosság és a hőmérséklet-érzékelés kombinációját felhasználva képes a füst vagy tűz azonnali észlelésére. A vezeték nélküli intelligens eszköz beépített akkumulátorral rendelkezik és igen könnyűsúlyú, így könnyedén a mennyezetre vagy oldalfalra szerelhetjük. Esztétikus megjelenésének köszönhetően garantáltan illeszkedik bármilyen enteriörbe. 

A füst vagy tűz érzékelését lokálisan hangjelzés és villogó LED jelzi.  Érzékenysége alacsony, közép és magas értékre is programozható, annak függvényében, hogy melyik helység védelmét szolgálja: A kazánházban például alacsonyabb, a konyhában közepes, a gyerekszobában magas érzékenységet állítunk be. Az érzékenység segítséget nyújt abban, hogy akár a tűz kialakulásának korai fázisában érzékelje azt, elkerülve ezzel a komolyabb anyagi károk bekövetkeztét. Amint az érzékelő fenyegetést észlel, lokálisan hangjelzéssel és villogó led fénnyel hívja fel a figyelmet a veszélyre, az okosotthon vezérlő központja pedig azonnal elindítja az előre beprogramozott riasztási jelenetet, és értesítést küld az összes csatlakoztatott okostelefonnak, bárhol is legyenek, hogy haladéktalanul reagálhass a helyzetre.

Az okos eszköz beépített hőmérséklet-érzékelővel is rendelkezik, amely riasztást vált ki, ha hirtelen túlzottan magas hőmérséklet-emelkedést észlel. A készülék előzményadatokat gyűjt, és lehetővé teszi a naplózott események elemzését bármikor.

Vízszivárgás érzékelés

A FIBARO vízszivárgás érzékelője egy sokoldalú víz- és hőmérséklet érzékelő. A többféle rögzítési lehetőség lehetőséget ad arra, hogy falra vagy közvetlenül a padlóra helyezzük. Nélkülözhetetlen szenzor mosógépek, mosogatógépek és  víz csatlakozások közelében. Az eszköz bemeneteket tartalmaz a szondabővítményekhez, így akár szennyvízaknába, vízmérőaknába vagy olyan helyekre is integrálható, ahol felmerülhet a vízszivárgás, vízbetörés lehetősége.  A víz szivárgás vagy csőtörés esetén lokálisan a beépített LED jelzőfény és hangjelzés ad riasztást, valamint elindítja az előre beprogramozott riasztási jelenetet, és azonnal értesítést küld az összes csatlakoztatott okostelefonnak, bárhol is legyenek, hogy azonnal reagálhass a helyzetre, elkerülve ezzel a nagyobb kár bekövetkeztét. Ha szivárgást észlel, és az intelligens otthoni hidraulika berendezés elektromos szelepekkel, okos vízelzárókkal van felszerelve, a rendszer leállítja a vízellátást, hogy minimalizálja a károkat.

Elektromos víz elzárás

Bármikor előfordulhat, hogy egy sarokszelep elfárad, vagy esetleg a mosógép víz csatlakozása megy tönkre. A FIBARO vízszivárgás érzékelője képes együttműködni a Z-Wave kompatibilis szelepelzáró motorral, vagy karos golyósszelep elzáró okos eszközzel. Szivárgás vagy vízbetörés esetén az otthonautomatika azonnal elzárja a csatlakozási pontot, vagy közvetlenül a fővezetéket. Az intelligens szelepelzáró nyaralók esetén is hasznos eszköz, hiszen az applikációból egy kattintással távolról is vezérelheted azt.

Szén-monoxid érzékelés

A FIBARO CO szenzor egy kompakt, vezeték nélküli, intelligens szén-monoxid-érzékelő. Magas érzékenységének köszönhetően a készülék már korai stádiumban érzékeli a szén-monoxid (CO)

jelenlétét, hogy megelőzze a mérgezést. A hangos riasztás és a villogó LED-fény az okosotthon rendszer előre konfigurált üzeneteivel kombinálva tájékoztatni fog téged és otthonod fenyegető láthatatlan veszélyről. A szenzor önálló okoseszközként is működik, és okosotthon rendszer nélkül is

folyamatosan figyel.Levegő minőség mérés

A Z-Wave kompatibilis vezeték nélküli levegő minőség érzékelő rengeteg hasznos funkcióval van felvértezve: Az apró, de annál okosabb eszköz folyamatosan méri a hőmérsékletet, a relatív páratartalmat valamint a harmatpontot is érzékeli. Ezen felül további hasznos funkciója a penész spórák érzékelése. A kompakt szenzor olyan helységekben lehet nélkülözhetetlen informátor, ahol különösen fontos a friss levegő: például a gyerekszobában. A levegő minőség mérése nélkülözhetetlen lehet továbbá olyan épületek, helységek esetén, ahol a rossz szellőzési viszonyok miatt nagyobb párakicsapódás fordulhat elő a falakon, amelyek akár rövid távon is előidézhetik a penész kialakulását. Ha bármelyik helységedben nem megfelelő légminőséget tapasztal a rendszer, képes arra, hogy akár automatizáltan elindítson egy integrált klíma berendezést a szárításhoz, vagy egy okos konnektor segítségével elindítsa a páramentesítőt.

Védd otthonod és értékeid a FIBARO-val

A FIBARO vagyonvédelmi megoldásaival távol tarthatod a betolakodókat és megvédheted otthonod. Az egyszerű riasztási eszközöktől és funkcióktól eltérően mi olyan komplex, rugalmasan bővíthető és stabil megoldásokat biztosítunk, amellyel nem kell többé kompromisszumot kötnöd. Ha nem szeretnél komolyabb költségeket és nagyobb átalakítást a vagyonvédelmi rendszer kábelezése és kiépítése miatt, ha már meglévő riasztó rendszeredet szeretnéd egy ökoszisztémában tudni leendő okosotthonoddal, vagy ha olyan extra védelmi megoldásokat keresel, amelyre más rendszer nem képes, akkor a FIBARO Z-Wave okosotthon rendszerét neked találták ki. Felügyeld és kezeld távolról is otthonod minden szegletét és bízd magad a FIBARO-ra. Az automatizálható védelmi funkciókkal rendszerünk képes önállóan is ellátni a feladatokat: Hazaérkezéskor automatikusan kikapcsolja a riasztót, védelmi zónákat felügyel, valamint azonnal jelez és cselekszik, ha bármi szokatlan történik.

Jelenlét érzékelés

A FIBARO Multi Szenzor egy sokrétű intelligens vezeték nélküli érzékelő, amely mozgás-, hőmérséklet- és fényintenzitás-érzékelőket, valamint földrengés érzékelőt kombinál. Ez az intelligens eszköz észleli a mozgást és az előre beállított értékű rezgést, ezáltal nélkülözhetetlen biztonsági eszköz és tökéletes otthon védelmező. A Multi Szenzor érzékenysége igényeid szerint hangolható. A beépített LED fény jelző pedig visszajelzést ad az észlelt mozgásról vagy a hőmérséklet változásáról a megfigyelt területen. A gyors, vésés és kábelezés-mentes telepítés, valamint az univerzális rögzítés lehetővé teszi, hogy az érzékelőt bárhol elhelyezhessük – akár falon vagy mennyezeten is. 

A Multi Szenzor nemcsak a vagyonvédelemben képes jól teljesíteni, hiszen segítségével az okosotthonba integrált világításokat is automatizálni tudjuk, így olyan hasznos funkciók tárháza nyílik meg előtted, mint például a mozgásvezérelt világítás, éjszakai követő fény, stb.

Nyílászáró állapot érzékelés

A FIBARO nyílászáró érzékelő egy vezeték nélküli intelligens szenzor, beépített közelség érzékelővel. Ez az okos eszköz figyeli az ajtók, ablakok zárásának és nyitásának állapotát. Ez a funkció lehetővé teszi az intelligens érzékelő számára, hogy a FIBARO biztonsági és vagyonvédelmi eszközeivel kommunikálva védelmet biztosítson a behatolás ellen, vagy a Yubii Home applikáción keresztül valós időben tájékoztatást adjon az egyes helységek nyílászáróinak nyitott vagy csukott állapotáról. A készülékbe épített hőmérséklet-érzékelő további információkat gyűjt az otthonról. Segítségével bármikor távolról is nyomon követheted, mikor volt kinyitva a terasz ajtó vagy akár olyan automatizált funkciók is megvalósíthatók vele, mint a klíma vagy fűtés lekapcsolása nyitott ablak esetén, push riasztás küldése, ha vihar közeleg és a tetőtéri ablak nyitva maradt, stb.

Integrált riasztó berendezés

Amennyiben meglévő riasztó rendszeredet szeretnéd az okosotthon megoldásival együtt élvezni, erre is van lehetőség. Új riasztó rendszer telepítésében is szakértő segítséget nyújtunk, akár vezetékes, akár vezeték nélküli megoldásban gondolkodsz. A FIBARO okosotthonba integrálható Ajax riasztó rendszer rugalmasságot és széles termékpalettát kínál. Kültéri sziréna, fali kezelőpanel, kódpad és még megannyi intelligens eszköz várja, hogy szolgálatodba állhasson.

Automatizált védelem

Egy védelmi rendszer attól lesz igazán okos, hogy képes önállóan cselekedni. Az automatizálható programozásnak köszönhetően lehetőség van héjvédelemre, zónánkénti riasztó élesítésre és időintervallum vagy távozás-érkezés szerinti automatikus rendszer élesítésre is. Nem kell többé hazaérkezéskor a csomagokat eldobnod és a riasztó kezelőpanelhez rohannod, hiszen az okosotthon érzékeli, hogy te érkeztél haza és automatikusan deaktiválja a védelmet. Rohanós reggel, csak csukd be magad mögött az ajtót és a FIBARO gondoskodik arról, hogy minden helység védelem alatt legyen. Nyitva felejtetted a nagy sietségben a szoba ablakot? Az okos rendszer figyelmeztet, hogy minden nyílászáró zárva legyen, vagy akár automatikusan zárja azt, ha motorizálod.

Kamera rendszer integráció

Bizonyos IP kamerák és DVI kamerák is integrálhatóak rendszerünkbe, így mostantól mobilról is irányíthatod az eseményeket.

Pánik gomb

A FIBARO pánik gombja egy aktivátor, amely lehetővé teszi hat kiválasztott okos funkció aktiválását. A kompakt méretű és vezeték nélküli működésű eszköz tökéletesen illeszkedik gyakorlatilag bárhová, bármilyen felületre és bármilyen pozícióba. A gomb 1-5-szöri kattintásával vagy lenyomva tartásával számos jelenet aktiválható. Képzeld el, hogy egy egyszerű gombnyomással az egész házat irányíthatod – élesítsd a riasztót, húzd le a redőnyöket, zárd be az okos zárat és kapcsold le a világításokat. Idős hozzátartozók számára is nagy segítséget nyújthat, hiszen egy egyszerű gombnyomás és az előre beprogramozott információt, üzenetet vagy vész esetén riasztási értesítést azonnal elküldi a rendszer a telefonodra. Kényelmi funkciót is szolgálhat nagyszülőknek, hiszen akár a világítás is lekapcsolható vele egy-két gombnyomással az ágyból. Az akkumulátoros intelligens eszköz kiegészítő kapcsolóként szolgálhat bármely háztartási készülékhez.

Érdekel az intelligens biztonság és vagyonvédelem? Vedd fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg együtt leendő okosotthonod!

Jobban meg szeretnéd ismerni az okosotthonban lévő lehetőségeket és segítségre van szükséged?

Kérj ingyenes online vagy személyes konzultációt!

Határtalan automatizmus – A FIBARO elvégzi helyetted a feladatokat

Automatizált működtetés

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer emberi beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben otthonod mindig a legjobb formában lesz.

Személyre szabott programozás

Az okosotthon rendszer automatizmusait komplex programozással alakítják ki, teljes mértékben igazodva a te és családod igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer szokásaidhoz alkalmazkodik, és nemcsak elvégzi a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Kényelem és biztonság

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, az automatizációs megoldásokkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg. Emellett az okosotthon rendszer kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapjaidat, hiszen minden helyzethez igazodva működik.

Gazdaságos fenntartás

A FIBARO Z-Wave rendszer nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is. Az automatizált megoldások révén jelentős rezsiköltséget takaríthatsz meg, mivel a rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, csökkentve ezzel a kiadásokat.

Érdekelnek a FIBARO okosotthon rendszer által megvalósítható megoldások? Ismerd meg a további lehetőségeket!

Intelligens Világítás

A fények játéka
Bízd az okosotthonra a világítások vezérlését. Irányítsd fényeid a kanapédról, vagy akár a munkahelyedről. Nemcsak időt és pénzt spórolhatsz, de hangulatodhoz megfelelő világításban is lehet részed.
Érdekel

Okos árnyékolás

Kellemes ébredés, tudatos hőháztartás és privát szféra
Hagyd, hogy az okosotthon mozgassa árnyékolóid. Napi rutinodhoz, napszakhoz, külső hőmérséklethez vagy időjáráshoz igazodva látja el helyetted a feladatot.
Érdekel

Kapu és garázskapu vezérlés

Otthonod tárt karokkal vár
Irányítsd a kanapéról vagy akár távolról garázskapudat. Ne keresd többet a távirányítót. Az okosotthon rendszer mindig ott van veled.
Érdekel

Intelligens beléptetés

Dönts szabadon, ki és mikor léphet be
Csenget a futár? Megérkeztek a családtagok? Nézd meg a videón, ki csenget az ajtóban és engedd be az okos zár segítségével.
Érdekel

Élet és vagyonvédelem

Biztonságod az első
Mozgás és nyitás érzékelés, tűz-víz vagy szénmonoxid védelem? A FIBARO komplex megoldást nyújt családod és vagyontárgyaid védelmére.
Érdekel

Okos hűtés-fűtés és klimatizáció

Személyre szabjuk otthonod komfortját
Térj haza a munkából vagy a nyaralásból egy jól fűtött otthonba, melyben a friss levegő és optimális páratartalom fogad. A légkondícionálót és a hűtés-fűtési rendszert távolról vezérelheted. Spórolj akár 30%-ot rezsi költségeden az optimalizált temperációval.
Érdekel

Okos elektromos eszköz vezérlés

Tudatos energiafogyasztás otthonodban
Nincs több bekapcsolva maradt vasaló. A FIBARO okosotthon rendszere képes automatikusan kikapcsolni a csatlakoztatott elektromos eszközeid ha távozol otthonról.
Érdekel

Multimédia és hangvezérlés

Otthonod hangulatba hoz
Irányítsd otthonod a hangod segítségével. A FIBARO együtt működik a hangvezérlő eszközökkel és képes utasítást adni a kedvenc dalod indításához vagy a kívánt hőmérséklet beállításához. Nincs több távirányító keresgélés, a FIBARO-val tévédet vagy projektorodat is könnyedén irányíthatod
Érdekel

Intelligens kert és terasz

Indulhat a grillparty
A FIBARO rendszer a kert minden sarkáról gondoskodik, Igazítja a fűnyírás és az öntözés gyakoriságát. Felügyeli a csapadékmennyiséget, értesítést küld az időjárás változásokról, vagy jelez, ha égve hagytad a terasz világítását. Pihenj a gondozott kertben vagy grillezz a barátaiddal a teraszon.
Érdekel

Okos nyaraló

Teljes kontroll távollétedben is
Tartsd kontroll alatt nyaralódat otthonról is. Bármikor módosíthatod a hőmérsékletet, felügyelheted a biztonságot és öntözheted a kertet. Nincs több hűvös nyaraló érkezéskor, vagy égve felejtett világítás a mosdóban. A FIBARO rendszer gondoskodik nyaralód minden szegletéről.
Érdekel

Érdekel, hogyan működik a FIBARO Z-Wave vezeték nélküli okosotthon rendszere és többet szeretnél megtudni? Ismerd meg a FIBARO Z-Wave világát és valósítsuk meg együtt álmaid okosotthonát!

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Minta kalkulációk

Mindannyian tudjuk, hogy egy okosotthon rendszer kiépítése komoly döntés. Megannyi kérdést és megannyi lehetőséget vet fel. A kívánalmakon, személyes preferenciákon felül a megvalósulásra szánt költségkeret sem elhanyagolható. A könnyebb tájékozódás és tervezhetőség érdekében ezért ügyfeleink által leggyakrabban használt és igényelt funkciók ismeretében alakítottuk ki számodra minta kalkulációinkat.

Okos nyaraló és Rbnb

Nyaralód van? A FIBARO okosotthon rendszerével nemcsak biztonságban tudhatod kiadásra szánt apartmanod, hanem távolról is felügyelheted, gondoskodhatsz a bejutásról és jelentős, akár 30%-os rezsiköltséget is megspórolhatsz intelligens megoldásainkkal. Az automatizált funkciók segítségével pedig minden eddiginél exklúzivabb élményt nyújthatsz vendégeidnek. A nyaralók „okosításának” specialistáiként megannyi hasznos lehetőséget kínálunk neked, amellyel gazdaságosan, mégis hatékonyan intézheted a nyaraltatást, lakás kiadást.

Nagyberuházóknak

Több 10 éves otthonautomatikában szerzett tapasztalatunknak köszönhetően felkészült csapatunk nemcsak gyors és precíz munkavégzést garantál, hanem innovatív megoldásainkkal maximálisan kielégítjük a piaci trendek kívánalmait. 

Társasház/Lakópark  építésében jártas Generál kivitelező, esetleg Befektető vagy? Biztosíts innovatív okosotthon megoldásokat kiváló megtérülési rátával. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk egyedi árajánlatot. Lakóparki projektekben szerzett kiváló referenciáink garantálják számodra a precíz munkavégzést, kedvező projekt áraink és innovatív megoldásaink pedig megtérülő befektetést jelentenek számodra. Ha piaci előnyre szeretnél szert tenni az értékesítés folyamán, válaszd okosotthon megoldásainkat.

Kérj ingyenes személyes konzultációt!

Tekintsd meg és próbáld ki az okosotthonban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben egy kötetlen beszélgetés és interaktív bemutató keretében megismerheted okosotthon rendszerünk működését, az általa megvalósítható megannyi hasznos funkciót és ki is próbálhatod azt! Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!