Search
Close this search box.

Z-Wave Vezeték nélküli okosotthon

Otthonunkban a megfelelő hőmérséklet, a friss levegő és ezek igényeink szerinti szabályozhatósága nélkülözhetetlen mindennapi komfortérzetünkhöz. Befolyásolja közérzetünket és egészségünket. A megfelelően és tudatosan kiépített temperálás nemcsak kellemesebbé varázsolja az otthon töltött időt, hanem költséghatékonyabbá is teszi otthonunk fenntartását. A FIBARO megoldásaival egy új szintre emeljük a hőmérsékletszabályozást. A Z-Wave technológiának köszönhetően nemcsak távolról vezérelhetővé és kontrollálhatóvá, hanem jelentősen gazdaságosabbá is tesszük otthonod temperálását.

Intelligens megoldások minden rendszerhez

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer a vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően biztosítja gyakorlatilag bármely hűtés és fűtésrendszer, illetve klímarendszer integrációját, ezáltal távoli vezérelhetőségét. Intelligens megoldásainkkal nemcsak új építésű, tervezés alatt álló hőmérséklet-szabályozó rendszerek integrációja, hanem már kiépített hűtés-fűtés vagy klíma rendszerek esetén is kézenfekvő, költséghatékony megoldásokat nyújtunk. Mindezt vésés, kábelezés és egyéb rombolás nélkül.

Okos hűtés-fűtés megoldásaink

Padlófűtés

Radiátor

Mennyezet hűtés-fűtés

FanCoil

Szellőztető rendszer

Elszívó ventillátor

Klíma

Termosztát

Szivattyú

Keverőszelep

Páratartalom érzékelés

Légminőség érzékelés

Milyen előnyökkel jár az okos hűtés-fűtés otthonodban?

Távoli ellenőrzés és vezérlés

Okosotthon rendszerünkkel egyszerűen és precízen irányíthatod hőszivattyús hűtés-fűtésed, radiátoraid, elektromos fűtésed, klímáid vagy akár a használati meleg víz előállításáért felelős bojlert. Az intuitív Yubii Home applikáció segítségével bármikor ellenőrizheted a helységek hőmérsékletét, páratartalmát és akkor sem kell aggódnod, ha változik a program, hiszen mindent könnyedén, távolról is vezérelhetsz. Nyaralók, hétvégi házak esetén kifejezetten hasznos és a mai világban már nélkülözhetetlen komfort a távoli vezérlés lehetősége:  Csak aktiváld induláskor a meleg víz előállítást, indítsd el a fűtést a kívánt hőfokon vagy aktiváld a hűtést a klímával. S mire a család megérkezik, minden készen áll a fogadásotokra.

Energia megtakarítás

Otthonod hőmérsékletének intelligens szabályozásával jelentős, akár 30%-os energia megtakarítást is elérhetsz. A helységenkénti precíz temperálással, távoli vezérelhetőséggel, valamint az automatizált működtetési lehetőségekkel nemcsak komfortnövelő és jövőbe mutató megoldásokat kínálunk, hanem elősegítjük a tudatosabb, gazdaságosabb és környezetbarátabb háztartás kialakítását is. Az intelligens szenzorok és az időjárás előrejelzése alapján rendszerünk optimalizálja a hőmérséklet-szabályozást, így csak akkor fogyaszt energiát, amikor az szükséges. Ez jelentősen csökkenti a fűtési és hűtési költségeket, miközben fenntartja a kívánt komfortszintet.

Automatizált hűtés-fűtés és meleg víz

Az okos termosztátoknak, intelligens szenzoroknak és moduloknak, valamint a FIBARO rendszer sokoldalú, személyre szabható programozhatóságának köszönhetően teljes mértékben napi-heti rutinodhoz, családod igényeihez igazítható a helységenkénti hűtés-fűtés és a meleg víz előállítás. A termosztátok és egyéb érzékelők kommunikálnak a FIBARO ökoszisztéma további elemeivel: Képesek együttműködni a redőnyökkel, külső hőmérséklet érzékelőkkel, nyitásérzékelőkkel vagy akár napkollektorokkal, napelemekkel is. Ezáltal olyan intelligens, automatizált funkciók valósíthatóak meg, amelyek növelik a komfort érzetet, energiát spórolnak és környezettudatosságra sarkallnak: A külső vagy belső hőmérséklet függvényében a rendszer automatikusan képes működtetni a redőnyöket, hogy nyáron kint, télen bent tartsa a meleget. Nyitva maradt teraszajtó esetén lekapcsolja a klímát, hogy energiát spóroljon. De akár képes arra is, hogy jelezze, ha elegendő termelt áram áll rendelkezésre a medence vízének felfűtéséhez és elindítsa azt. A lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt!

Split klíma vezérlés

Szeretnéd, ha távolról is vezérelhetővé, sőt: automatizáltan működtethetővé válnának klímáid? A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszeréhez új és meglévő klíma egységek is integrálhatóak. Az applikációban pár kattintással elérheted a funkciókat, így mindig kellemes hőmérsékletre érkezhetsz haza, vagy a nyaralódba. A klímák integrációjával olyan hasznos funkciók is megvalósíthatóak, mint a nyitva maradt ablak/ajtó esetén történő automatikus kikapcsolás, páratartalom függvényében automatikusan aktiválódó szárítás vagy szellőztetés funkció és még megannyi hasznos lehetőség.

Statisztika

A FIBARO rendszere naplózza és statisztikát készít az energiafelhasználásról, zónánkénti hőmérsékleti adatokról, amelyeket felhasználva még jobb és precízebb képet kaphatsz a további optimalizáció, és ezáltal energia megtakarítás céljából.

Hogyan valósítjuk meg az okos hűtés-fűtést?

A hűtés-fűtés intelligenssé tételéhez, okosotthon integrációjához különféle megoldásokat biztosítunk, amelyeket otthonod meglévő vagy leendő rendszeréhez igazodva tervezünk meg és alakítunk ki. Mindezt személyre szabottan, akár moduláris, zónánkénti bővíthetőséggel. Mivel minden rendszer más és más, így az okos hűtés-fűtés kialakítása minden esetben egyedi tervezést igényel.  Megoldásainkkal az egyszerűbb, radiátoros fűtéstől a FanCoil rendszereken át a komplexebb mennyezeti csővezésű hűtés-fűtés rendszerekig biztosítunk automatizált vezérelhetőséget, távoli irányíthatóságot és ellenőrzést.

Érdekel az okos hűtés-fűtés? Vedd fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg együtt leendő okosotthonod

Jobban meg szeretnéd ismerni az okosotthonban lévő lehetőségeket és segítségre van szükséged?

Kérj ingyenes online vagy személyes konzultációt!

Határtalan automatizmus – A FIBARO elvégzi helyetted a feladatokat

Automatizált működtetés

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer emberi beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben otthonod mindig a legjobb formában lesz.

Személyre szabott programozás

Az okosotthon rendszer automatizmusait komplex programozással alakítják ki, teljes mértékben igazodva a te és családod igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer szokásaidhoz alkalmazkodik, és nemcsak elvégzi a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Kényelem és biztonság

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, az automatizációs megoldásokkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg. Emellett az okosotthon rendszer kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapjaidat, hiszen minden helyzethez igazodva működik.

Gazdaságos fenntartás

A FIBARO Z-Wave rendszer nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is. Az automatizált megoldások révén jelentős rezsiköltséget takaríthatsz meg, mivel a rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, csökkentve ezzel a kiadásokat.

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Minta kalkulációk

Mindannyian tudjuk, hogy egy okosotthon rendszer kiépítése komoly döntés. Megannyi kérdést és megannyi lehetőséget vet fel. A kívánalmakon, személyes preferenciákon felül a megvalósulásra szánt költségkeret sem elhanyagolható. A könnyebb tájékozódás és tervezhetőség érdekében ezért ügyfeleink által leggyakrabban használt és igényelt funkciók ismeretében alakítottuk ki számodra minta kalkulációinkat.

Okos nyaraló és Rbnb

Nyaralód van? A FIBARO okosotthon rendszerével nemcsak biztonságban tudhatod kiadásra szánt apartmanod, hanem távolról is felügyelheted, gondoskodhatsz a bejutásról és jelentős, akár 30%-os rezsiköltséget is megspórolhatsz intelligens megoldásainkkal. Az automatizált funkciók segítségével pedig minden eddiginél exklúzivabb élményt nyújthatsz vendégeidnek. A nyaralók „okosításának” specialistáiként megannyi hasznos lehetőséget kínálunk neked, amellyel gazdaságosan, mégis hatékonyan intézheted a nyaraltatást, lakás kiadást.

Nagyberuházóknak

Több 10 éves otthonautomatikában szerzett tapasztalatunknak köszönhetően felkészült csapatunk nemcsak gyors és precíz munkavégzést garantál, hanem innovatív megoldásainkkal maximálisan kielégítjük a piaci trendek kívánalmait. 

Társasház/Lakópark  építésében jártas Generál kivitelező, esetleg Befektető vagy? Biztosíts innovatív okosotthon megoldásokat kiváló megtérülési rátával. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk egyedi árajánlatot. Lakóparki projektekben szerzett kiváló referenciáink garantálják számodra a precíz munkavégzést, kedvező projekt áraink és innovatív megoldásaink pedig megtérülő befektetést jelentenek számodra. Ha piaci előnyre szeretnél szert tenni az értékesítés folyamán, válaszd okosotthon megoldásainkat.

Kérjen ingyenes személyes konzultációt!

Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!