Search
Close this search box.

Okos árnyékolás

Keltsd életre árnyékolóid és válaszd az okos árnyékolás lehetőségét. Motorizált működtetésű árnyékolóidat könnyedén irányíthatod csupán a telefonod segítségével. Állíts be napi rutinokat redőnyeid automatikus mozgatásához, vagy irányítsd a tengerpartról zsalúziáid lamelláinak dőlésszögét. Ismerd meg, mi mindent tehet még érted árnyékolód, ha az okosítás mellett döntesz!

Az okos árnyékolás előnyei

Mobilról is vezérelhető megoldások, távoli irányítás a telefonodról

Nem kell többé a fali kapcsolóhoz szaladnod vagy a távirányítót keresgélned, ha irányítani akarod árnyékolóidat, hiszen elegendő csupán azt az eszközt használnod, amely amúgy is mindig kéznél van: a telefonod! Az egyszerűen kezelhető, mégis intuitív telefonos applikációval könnyedén irányíthatsz redőnyöket, zsalúziákat, napellenzőket, pergolákat, vagy bármilyen más motoros árnyékolót. Nem kell aggódnod, ha elfelejtetted, hogy felhúztad-e a redőnyöket a növények miatt odahaza, hiszen csak pár kattintás a telefonon a munkahelyedről és máris irányíthatod

Személyre szabott kényelem egyetlen rendszerben

Az okos árnyékolás applikációjában külön helységek hozhatók létre otthonod kialakításának megfelelően, az árnyékolókat pedig kedved szerint nevezheted el és helyezheted be az kívánt helységbe. Így mindig tudni fogod, melyik árnyékolód irányítod éppen és hol.

Automatizált működtetés –kellemes ébredés és nyugodt alvás

Az okos árnyékolás applikációs megoldásokkal lehetőséged nyílik személyre szabott automatizált működtetéseket beállítani: Pár kattintással időzítheted a reggeli redőnyfelhúzást a hálószobában a kellemes ébredéshez vagy beállíthatod az automata esti fényzárást a gyerekek szobájában. Tudtad, hogy az automatizált árnyékolás vezérlés jelenlét szimulációként is szolgálhat? Csupán állítsd be a hét napjain mikor és melyik árnyékolód mozogjon fel vagy le és keltsd azt a látszatot nyaralódban vagy otthonodban, hogy mindig tartózkodik ott valaki. Ezzel elriaszthatod a betörőket.

Már meglévő, egyszerű rádiós-motoros árnyékolóid is integrálhatóak

Van már redőnyöd, zsalúziád vagy éppen napellenződ amely távirányítóval működik és most szeretnéd telefonról is irányítani őket? Nem probléma, hiszen a régebbi technológiájú, úgynevezett mono frekvencián kommunikáló árnyékolókat is integrálni tudjuk a SmartShade okos vezérlő központ segítségével. Mindezt megfizethető áron és gyorsan.

Valós idejű állapot visszajelzés és százalék pontos irányítás a BiDi technológia segítségével

Az új, kétirányú kommunikációra képes (ún.: Bi-direction, vagy röviden BiDi) árnyékoló motorok és vezérlések képesek valós időben visszajelzést küldeni az árnyékolók éppen aktuális pozíciójáról. Mindez grafikusan jelenik meg az applikációban. Csak nyisd meg az alkalmazást, és ellenőrizd, ki van-e nyitva a teraszon a napellenző. A precíz árnyékolás érdekében pedig 0 és 100% között állíthatod bármely árnyékolód pozícióját, így elegendő fényt biztosíthatsz távolról is növényeidnek a nappaliban. A Mob.IQ okos árnyékoló motorok Z-Wave technológiájuknak köszönhetően okosotthon rendszerbe is integrálhatóak, így redőnyeid képesek együttműködni például klímáddal, amellyel energiatakarékos hővédelmet tudsz elérni.

Hangvezérlés

A SmartShade vagy Z-Wave okosotthon integrációs megoldásokkal akár a hangod segítségével is irányíthatod árnyékolóid, hiszen az applikáció képes együttműködni Google Home, Amazon Alexa és Apple Siri hangasszisztensekkel.

SmartShade –okos árnyékolás egyszerűen

A SmartShade okos vezérlő központtal egycsapásra telefonon is irányíthatóvá válhatnak az egyszerű rádós-távirányítós működtetésű motoros árnyékolók is. A Wifi technológiával ellátott csőmotorok vagy Bidi technológiás motorok és vezérlések pedig 0-100% közötti értéken mozgathatóvá is válnak az applikációban, valós idejű állapot visszajelzéssel.

A SmartShade okos vezérlő központ akár 50 árnyékoló integrációjára is képes, a kis vezérlő eszköz számára pedig csak 230V fali tápcsatlakozás és 2,4GhZ Wifi internetkapcsolat szükséges.

Ha új árnyékoló telepítésében gondolkodsz, a teljes élmény érdekében válaszd a Wifi vagy BiDi technológiával ellátott motorizációt!

További információkért és szaktanácsadásért érdeklődj elérhetőségeinken!

SmartShade okos árnyékolás integráció már 59.990Ft + Áfa-tól*

Z-Wave okosotthon – okos árnyékolás integráció

A FIBARO Z-Wave okosotthon vezérlő központ segítségével az okosotthon ökoszisztémába tudjuk integrálni árnyékolódat. Az okosotthon rendszer segítségével nemcsak applikáción keresztüli irányítást kaphatsz árnyékolóid felett, hanem a rendszer képessé teszi azokat az intelligens működésre is, együttműködve többek közt az okos hűtés-fűtéssel, klímával, világításokkal vagy éppen riasztórendszerrel.  Mit is jelent ez a gyakorlatban? Redőnyöd, zsalúziád vagy napellenződ képes lesz kommunikálni és együttműködni a rendszerbe integrált többi intelligens vezérléssel is. Képzeld el, hogy redőnyöd együttműködik a fűtéssel vagy hűtéssel, fényviszonyoknak megfelelően mozog, vagy automatikusan leereszkedik ha napnyugta van. Ez rengeteg előnnyel jár, hiszen egy automatizáltan működő okosotthon ökoszisztéma képes arra, hogy például  a nyári melegben érzékelje a benti felmelegedést és automatikusan leengedje a redőnyöket és elindítsa a klímát. Nagyszerűen hangzik, nem igaz?

További információkért és szaktanácsadásért érdeklődj elérhetőségeinken!

FIBARO Z-Wave okosotthon árnyékoló integrációs megoldások már 129.990Ft + Áfa-tól*

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Érdekel az okosotthonok világa?

Keltsd életre otthonod! Intelligens megoldásainkkal otthonodba költözik a kényelem, biztonság és energiatudatosság. Tudj meg többet!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.