Search
Close this search box.

Zsalúzia

Önhordó zsalúzia

Modern árnyékoló, mozgatható, alumínium lamellákkal. Az igényes, időálló kültéri zsalúzia napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása. Részben esztétikus, egyedi megjelenése teszi érdekessé, másrészt pedig az, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására vagyunk képesek. A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít. A termék hosszú élettartamát és problémamentes működését a kiváló minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják. A lamellák lakkozásának köszönhetően jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit. A magasabb szintű kényelem érdekében a zsalúzia motoros működtetéssel is megrendelhető. A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet., de akár telefonos applikációs vezérléssel és okosotthon integrációval is választható.

Szélesség

80-400cm

Magasság

120-340cm

Kezdő ár

86.490 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Motorizált: fali kapcsolós/ rádiós-távirányítós/napelemes

Extrák

Applikációs vezérlés
Okosotthon integráció

Időtálló minőség és tökéletes fényzárás

Cégünk elhivatott a fenntarthatóság, energiatudatosság és a megtérülő befektetés terén. Ennek érdekében –a 21. század trendjeihez és követelményeihez igazodva- kizárólag magas minőségű, alumínium szerkezetű önhordó zsalúziákat forgalmazunk és telepítünk. Az önhordó zsalúziának megannyi előnye van az egyszerű sodronyos vagy távtartó sínes megoldásokkal szemben.

5 indok, ami miatt biztosan önhordó zsalúzia mellett döntesz

Komplett megoldás prémium minőségben

Az önhordó zsalúzia komplett megoldást kínál, hiszen látszó tokos kivitelben és vakolható tokos kivitelben is készülhet. A szerkezeti elemek nagy szilárdságú alumíniumból készülnek és polyurethan-polyamid lakkozással vannak ellátva. A fordítózsinór, a létra, a húzószalag és a betétek kevlár erősítésüek: UV sugárzásnak fokozottan ellenállnak, súrlódáskor nem kopnak.

Strapabíró kivitel

Az önhordó zsalúziák kialakításukból adódóan lezárt állapotban ellenállnak a viharoknak. A szél nem képes a nyílászáró és a zsalúzia közé jutni, ezáltal kitépni a lamellákat. Ennek köszönhetően egy önhordó zsalúzia sokkal strapabíróbb a hagyományos megoldásokkal szemben.

Hőhídmentes kialakítás és tökéletes fényzárás

Az önhordó zsalúzia közvetlenül a nyílászáróra kerül felhelyezésre. A kiépítéshez nem kell megtörni sem a rétegrendet, sem a szigetelést. Vakolható kivitel esetén speciális lefutó sínezet és akár külső belső oldalon szigetelt tokozat is elérhető. A zárt lefutó sínezetnek és az innovatív lamelláknak, valamint azok fix rögzítésű vezető csapozásának köszönhetően pedig tökéletesen képes a fényzárásra valamint a precíz fény beeresztésre is.

Többféle lamella típus

Az egyedi igények szerinti kialakításról és a precíz árnyékolásról a választható „C” „S” vagy „Z” lamella típusok gondoskodnak.

Szúnyogháló integráció és motorizált működtetés

Az önhordó zsalúziákhoz bármilyen szúnyogháló integrálható, amelyek a lamellák mögött, közvetlenül a nyílászáróra szerelve kapnak helyet, ezáltal vihar esetén a zsalúzia védelmet is képes nyújtani számukra. A motorizált működtetéssel nemcsak távirányítással vagy fali kapcsolóval, de akár okostelefonoddal, sőt okosotthon rendszereddel is irányíthatod/automatizálhatod zsalúziádat.

Kiemelkedően hatékony árnyékoló rendszer

Extrudált alumínium tokozat és oldalvégek

45 vagy 90 fokban hajlított extrudált alumínium látszó tokozat, alsó szerelőnyílással.

Acél tengely és porvédős csapágyazás

Az acél tengely kellő stabilitást és tartósságot biztosít a palást mozgatásához. A porvédős csapágyazás halk és gördülékeny működést biztosít.

Lakkozott lamellák, fix vezető csapokkal

„C” „S” vagy „Z”típusban elérhető hengerelt alumínium lamellák, melyek polyurethan-polyamid lakkozással vannak ellátva. A vezető csapok fix rögzítésűek, ezáltal nem esenek és nem szakadnak ki vihar esetén sem.

Motorizált működtetés

Prémium minőségű és hosszú élettartamú, extra csendes működésű német gyártmányú Geiger vagy Becker zsalúzia motor kerül beépítésre. Fali kapcsolós, rádiós-távirányítós, napelemes vagy okosotthonba integrálható megoldások széles választéka.

Extrudált alumínium vezetősín

Gumírozott alumínium vezetősínezet, amely csendes működést biztosít. Típustól függően normál vagy szúnyogháló fogadására alkalmas vezetősín is elérhető.

Szúnyogháló integráció

Az önhordó zsalúzia ablakok esetén rolós működtetésű rovarhálóval vagy függőleges mozgatású plisszé rovarhálóval is kombinálható. Ajtók esetén plisszé, vízszintes rolós működtetésű, toló pályás vagy nyíló ajtós szúnyogháló is beépíthető igény szerint. A technológiának köszönhetően ajtók esetén is közvetlenül a zsalúzia mögé építjük be a szúnyoghálót, így a zsalúzia zárt állapotában védjük azt az időjárástól és egyéb külső behatásoktól.

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Egyedi színek, egyedi méretek

Az önhordó zsalúziák  standard színválasztékban 14 féle lamella színben elérhetőek. A külső homlokzat és otthonod design-jához igazodva a RAL színskála bármely színében elkészíthetőek. Tekintsd meg a RAL színskálát:

Motorizált működtetés és okosotthon integráció

Milyen típusú működtetést szeretnél? Önhordó zsalúziáink igény szerint fali kapcsolós kivitelű, rádiós-távirányítóval vezérelhető vagy okosotthon rendszerbe integrált kivitelben is válaszhatóak. A kiváló ár-érték arányú standard motoros vezérléstől a prémium minőséget képviselő SmartShade vagy Z-Wave okosotthon motorizációk közül igényeid szerint választhatsz. Az esztétikus távirányítók és telefonos applikációs megoldások teszik igazán sokoldalúvá zsalúziáidat. Válassz a motorizációs megoldások közül és élvezd a technológia adta lehetőségeket.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?