Search
Close this search box.

Automatizált funkciók

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer kétségkívül legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer mindenféle beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Mindezt a te és családod igényei és napi rutinjához igazodva. Az okosotthon rendszer alkalmazkodik szokásaidhoz és nemcsak elvégzi helyetted a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Az automatizmusokat komplex programozással alakítjuk ki, személyes igényeid szerint. 

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, automatizációs megoldásainkkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg, valamint kényelmesebbé és biztonságosabbá is teheted mindennapjaidat.

Az alábbi funkciókat saját otthoni, és munkánk során szerzett személyes tapasztalataink, ügyfeleink igényei alapján állítottuk össze neked. Minden ötletet, ami még sokoldalúbbá és kényelmesebb használatúvá teheti rendszerünket, örömmel várunk és bízunk benne, hogy veled együtt álmodhatjuk majd meg tökéletes okosotthonod!

Tekintsd meg, mennyi lehetőség rejlik az automatizált funkciókban és inspirálódj!

Kellemes hazaérkezés

Képzeld el, hogy a család az autóban ül, útban hazafelé. Még 20 perc és a gyerekzsivaj élettel tölti meg a házat. Nincs más dolgod, csak aktiváld a „Hazaérkezés” módot a YUBII HOME applikációban. A fűtés máris felkapcsol, a bojler azonnal beállítja a meleg víz előállítását, a kert világításai készen állnak a fogadásotokra. Hazaérvén a kapu és a garázs ajtaja automatikusan nyílik. Az öntözőrendszer lekapcsol a biztonsági eszközök deaktiválódnak. A teraszhoz érve már nyílik is az okos zár, az előszoba fogadófénye mozgásra felkapcsol és kellemes hőmérséklet vár. Az elektromos kandalló is kellemes hangulatot teremtve elindul. A redőnyök a napnyugtával együtt automatikusan leereszkednek. A kedvenc dalod már fogad a nappaliba érve és minden elektromos eszköz készen áll a használatra. Már csak egy kellemes vacsora és egy nyugtató wellness fürdő a meleg vízzel teli kádban. Nem is lehetne komfortosabb a hazaérkezés az otthon melegébe.

Kellemes
távozás

Képzelj el egy dolgos hétköznapot, ahol a reggeli kapkodásban már nincs időd semmire. A gyerekek már a bejárati ajtónál, a házastárs elindította az autót. Csupán két kattintás a „Távozás” mód aktiválásához a YUBII HOME applikációban és minden készen áll arra, hogy elhagyjátok az otthon melegét. Az ajtó bezáródik utánatok, a garázsajtó és a kapu automatikusan nyílik, majd távozásotok után magától bezáródik. A redőnyök a fényviszonyok szerint beállítódnak, minden világítás lekapcsol és a termosztátok alapértékre állnak be. A rendszer élesíti a biztonsági eszközöket, kikapcsolja a bedugva felejtett hajvasalót, lekapcsolja a bojlert és gondoskodik arról, hogy minden ajtó és ablak zárva legyen. Napközben az öntözőrendszer működésbe lép, majd lekapcsol. A ház védve, minden a legnagyobb rendben.

Nyaraló mód

Irány a napfényes tengerpart. Csak aktiváld a „Vakáció mód”-ot a YUBII HOME applikációban és tudd teljes biztonságban otthonodat hosszabb távollét esetén is. A FIBARO okosotthon rendszere mindenre figyel és azonnal jelez, ha bármi szokatlan történne otthon. Nyisd meg a napozóágyból az applikációt és győződj meg róla, hogy minden úgy történik, ahogy szeretnéd: A temperáció Eco módba kapcsolva, a redőnyök napszaknak megfelelően automatikusan működnek. A kamerák folyamatosan pásztázzák a területet, az öntözőrendszer és az önjáró fűnyíró teszik a dolgukat. Minden vagyonvédelmi és biztonsági eszköz felügyel, a világítások lekapcsolva, elektromos eszközök áramtalanítva. A jelenlét szimuláció ad-hoc módon elindul…. Minden a legnagyobb rendben otthon. Már csak egy koktél és irány a hűsítő tenger.

Éjszakai mód

Képzeld el, hogy este 21:55 perc van. Hamar itt van a reggel.  A gyerekek már alszanak a meleg gyerekszobában és ti is álomra hajtanátok fejeteket. A FIBARO időzített „Éjszakai mód” funkciója 22:00-kor automatikusan elindul és az okosotthon rendszer bezárja a bejárati ajtót. A világítások lekapcsolnak, még az égve felejtett terasz világítás is. A biztonsági rendszer aktiválja a héjvédelmet és bezárja az elektromos ablakokat. Minden redőny leeresztve, a hálószobában kellemes a hőmérséklet. A nappaliban a TV és a zene is lekapcsol. Minden készen áll a pihenésre.

Érkezés a nyaralóba

Ha hétvége, akkor irány a nyaraló és a pihenés. Otthonodban minden rendben, az autóban ül a család és csupán egy óra a Balaton part. Aktiváld a „Nyaraló Mód” funkciót a YUBII HOME applikációban és azonnal elindul a klíma a nyaralóban, a redőnyök felhúzódnak, a bojler előállítja a meleg vizet. A medence fűtése is elindul. A napellenző kiereszkedik, várva gazdáit a teraszon. Az elektromos szelep elzáró megnyitja a vizet a használathoz a csőrendszerben. Minden készen áll a fogadásotokra. Megérkezvén deaktiválódik a biztonsági rendszer és nyílik a kapu. Vár a hosszú hétvége és a grillezés a családdal.

Távozás a nyaralóból

A munka nem várhat. Irány haza. A csomagok bepakolva, mindenki készen áll a hazaútra. Aktiváld a „Távozás mód”-ot a YUBII HOME applikációban és a FIBARO okosotthon rendszere automatikusan elvégzi a feladatokat a nyaraló lezárásához. Élesíti a biztonsági rendszert, lekapcsolja a világításokat, kikapcsolja a bojlert és az elektromos eszközöket. A temperációt távolléti módra állítja. Leereszti a redőnyöket és bezárja az ajtót. Aktiválja az automata szellőztetést és a kerti locsoló rendszert.Elzárja a vízvezetéket. Nyaralód biztonságáért a FIBARO a hét minden napján fokozottan figyel. 

Mozgásvezérelt világítás

Éjszaka senki nem szeret a sötétben botorkálni, ha pedig felkapcsolod a villanyt, egy pillanat alatt kimegy az álom a szemedből. Ha fényerő szabályozható világításaidat mozgásvezérléssel együtt okosítod, nem kell többé morfondíroznod: Nem baj, ha felébredsz az éjszaka közepén, hogy mosdóra menj, hiszen a mozgásérzékelő az előszobában figyeli a mozgásod és finoman, csupán 10-20%-os fényerővel kapcsolja fel a boka- vagy mennyezeti világítást. A mosdóba lépve szintén halvány fény fogad. Dolgod végeztével nem kell semmi mással foglalkoznod, mint hogy újra álomra szenderülj, hiszen ha az érzékelők nyugalmi állapotba kerülnek kis idő multán automatikusan lekapcsolják a fényket. Jó éjszakát!

Fogadófény

Későn ér haza a család és sokszor nehéz eligazodni, lavírozni az előszobában a sok csomaggal a kezetekben. Az okosotthon napnyugta után a bejárati ajtó nyitására automatikusan felkapcsolja az előtéri és konyhai világításokat, vagy bármelyiket, amelyet szeretnél.

Hangulat világítás

Csak aktiváld az applikációban a „hangulat fények” módot, vagy kérd meg hangasszisztensed, hogy indítsa el a funkciót és pillanatok alatt kellemes fényár, nyugtató színek öntik el a nappalit. Válassz akár több, épp aktuális hangulatodhoz igazított világítási képet és szabd személyre őket szabadon!

Éjszakai fény

Sok ember nem szeret teljes sötétségben aludni. Főleg a kisebb gyerekeknek van szükségük némi fényre a nyugodt elalváshoz. Ha a legkisebbek álomra hajtják fejüket, egy lágy éjszakai fény segíti őket az elalvásban. A mozgásérzékelő a közelben figyeli, hogy már alszanak-e, és ha eljön az idő, lekapcsolja a fényt. De ha mégis felébrednének az éjszaka közepén, a szenzor azonnal reagál és visszakapcsolja az éjszakai fényt, majd megvárja, míg újra álomba szenderül, hogy újra lekapcsolhassa azt. Mint egy éjjeli álomőr.

Takarékos kerti világítás

Remek dolog a szépen gondozott kert esztétikus megvilágítása napnyugta után. Kellemes rövid sétákat lehet tenni a friss levegőn új inspirációkat kapva a következő napra. Napnyugta után az okos rendszer a megadott ideig felkapcsolja a kerti világításokat és hangulatos élményt biztosít. Ha már mindenki alszik, vagy éppen napkelte közeleg, automatikusan le is kapcsolja azokat. Hidd el, a szomszédok is elismerően tekintenek majd kertedre.

Karácsonyi fényáradat

A meghitt karácsonyi pillanatok semmivel sem érnek fel. Az ünnepek elengedhetetlen kelléke a fenyőfa, a finom ételek, az ajándékok, na és a csodás karácsonyi fények. Csak vedd elő nyugodtan a dobozból az összes fényfüzért, ablakból lógó világító mikulás figurát, kerti rénszarvast, karácsonyfa fényeket és nyűgözd le a családot. Ha eljön a nagy pillanat, csak aktiváld a „karácsonyi fények” funkciót a Yubii Home alkalmazásban egy kattintással és máris minden fényárban úszik. Időzített fények, esti dísz kivilágítás, mákos bejgli. Sosem volt még ilyen szép a karácsony!

Automatizált árnyékolás

Senki nem szereti reggel, hogy végig kell szaladnia a házon, hogy felhúzza az összes árnyékolót. Este pedig ugyanez a rutin ismétlődik. Unalmas a dolog, nemde? Nincs meg a távirányító, nincs kedv felbaktatni az emeletre leengedni minden redőnyt. Na de miért ne lehetne mindez önállóan működő? Persze, hogy lehet. Csak állítsd be akár együtt vagy helységenként külön-külön időpontban a reggeli redőny felhúzást és ébredj kellemesen. A gyerek később ébred hétvégén? Időzíts minden napra és minden helységre külön időpontot. Napközben a beérkező fény mennyiségének megfelelően automatikusan is mozoghatnak az árnyékolók, elegendő fény biztosítva a növényeknek, de ügyelve arra, hogy ne melegedjen túlságosan fel a ház. A zsalúziák lamelláit még precízebben pozícionálhatja a rendszer, mindezt mindenféle beavatkozás nélkül. Este pedig a napnyugtával automatikusan le is ereszkedhet minden árnyékoló. Szuper!

Pergola és teraszárnyékolók automatizációja

Remek dolog a teraszon töltött idő és mindig feltölt. Viszont még kellemesebb, ha nem zavarja meg nyugalmunkat egy váratlan eső, vagy éppen a túlságosan tűző napfény. A bioklimatikus pergolák lamelláinak dőlésszögét a rendszer automatikusan képes beállítani, hogy mindig megfelelő mennyiségű fény érkezzen a teraszra. Ha elered az eső automatikusan be is zárja azt, vagy napellenző esetén becsukja az árnyékolót.

Kapu automatizáció

Veled előfordult már, hogy nem találtad a kapukulcsot az autóban? Vagy kiraktad a kukát, de pont a fotocella útjában volt, és csak akkor vetted észre, hogy egész nap nyita maradt a kapu, amikor hazaértél? Az okosotthon képes automatikusan jelezni, ha a kapu valamiért nem záródna be, hogy még időben reagálhass. De képes arra is, hogy érzékelje, hogy hazatérsz és mint egy őr, kinyissa előtted a kaput. Természetesen távolról is irányíthatod, így bármikor beengedheted a kertészt, vagy a vízóra leolvasót is.

Időzített ajtózárás

Vajon létezik olyan statisztika, ami kimutatja hány ember fordult már vissza elindulás után, hogy megnézze, bezárta-e a bejárati ajtót? Döbbenetes százalékot mutatna ki. Egy okosotthonban, ha elmész otthonról, kis késleltetéssel automatikusan bezárja utánad az okos zárat, így biztosan nem kell majd visszafordulnod az első kereszteződésénél. Ha még mindig bizonytalan vagy, csak vess egy pillantást az applikációra a munkahelyedről és ellenőrizd, minden zárva van.

Biztonsági szcenárió

Otthonunk és értékeink védelme a legfontosabb. Ha a FIBARO okosotthon védelmi rendszere élesítve van és illetéktelen hatolna otthonodba, azonnal reagál. A hangasszisztens figyelmezteti és felszólítja a távozásra, a világítások villogni kezdenek és a sziréna aktiválódik. Minden redőny lezár. A behatolónak nem az lesz a legfontosabb, hogy megkeresse értékeidet, hanem hogy felocsúdjon a meglepedésből és azonnal távozzon.

Behatolás jelzés

A behatolás jelzése azonnali reakciót igényel az okosotthontól. Amennyiben bárki a privát területedre tévedne, az előre beállított késleltetési időt követően aktiválódik a biztonsági szcenárió és minden okosotthon felhasználó azonnali riasztást kap a mobil eszközére, hogy mihamarabb cselekedhessen.

Jelenlét szimuláció

Megvan a Reszkessetek betörők című film? A karácsonyok klasszikusa most új életre kel az okosotthonban. A ravasz Kevin taktikáját követve távollétedben ad-hoc módon mozgatja az árnyékolókat, kapcsolja a kerti fényeket és a benti fényeket is, felkapcsolja a televíziót vagy akár zenét is elindít, majd mindezt változó időben lekapcsolja. Nincs az a ravasz betörő, aki túljárna Kevin… akarom mondani FIBARO eszén.

Követ a hang

Ha helységenkénti, ún. multiroom audio rendszert építesz ki, úgy lehetőség van mozgáskövetéssel ellátott zenei élmnyre. Képzeld el, hogy éppen a dolgos nagytakarítást végzed. Rohansz helységről-helységre. A zene mindig remek inspirációt ad a házimunkához. Mit szólnál, ha mindig csak abban a helységben szólalna meg a kedvenc dalod, amelyikben épp tartózkodsz? Ehhez csupán egy kompatibilis hangrendszer és néhány mozgásérzékelő szükséges és máris élvezheted.

Meleg víz, de azonnal

A meleg víz előállítása komoly energia költséggel jár. Az egyszerű bojlerek energiafelhasználása felfűtéskor igen magas, ám a gazdaságosabb hőszivattyús megoldások is hosszútávon jókora energiát használnak fel. De mi a helyzet, ha éppen hosszabb ideig nem tartózkodsz az ingatlanban? Nyilván nincs szükség meleg víz előállításra, ám ha meg érkezel sem szeretnél hosszú ideig a zuhanyzásra várni. A megoldás: okosotthon. Csak indítsd el a bojlert vagy a hőszivattyú hmv tartáját az applikációban, és mire haza vagy a nyaralódba érsz, már rendelkezésedre is áll a meleg víz egy kellemes, lazító fürdőhöz.

Automatikus és időzített temperáció

Hosszabb ideig nem tartózkodsz az ingatlanban? Nyilván senki nem szeretné, ha túlságosan kihűlne az otthon. Persze lehet alap hőfokot beállítani egy egyszerű termosztáton is. De mi van akkor, ha éppen megérkezel egy téli estén? Még egy viszonylag gyors reagálású rendszer esetén is egy-két óra például 10 fokról felfűteni mindent szobahőmérsékletre. Egy hőszivattyús rendszernél ez a hőmérséklet különbség korrekció akár másfél napig is eltarthat. Senki nem szeretne kabátban vacogva ücsörögni a nappaliban. Az okosotthon applikációban akár előre is betervezheted a hazautazást, vagy a nyaralóba érkezést, amivel időzített hőfok beállítást is eszközölhetsz. Így mire megérkezel, pont a megfelelő hőmérséklet fogad.

Szellőztetés okosan

A szellőző rendszereket remekül lehet automatizálni akár a külső hőmérséklet, napszak, vagy éppen a helységek levegő minőségének megfelelően. Egy ilyen megoldás kiváltképp fontos lehet új építésű ingatlanok esetén, ahol a falak még nedvesek, a beton és a festék nem száradt ki eléggé. Vagy akár olyan ingatlanok esetén is, ahol a megfelelő szellőzés hiányában előfordulhat penészesedés, pára lecsapódás. Ebben is segítséget nyújt az okosotthon rendszer, hiszen egy levegő minőség mérő és az okosított szellőző irányítás összehangolt működtetésével mindig friss levegőt biztosíthatunk a helységekben.

Kellemes ébredés

Egész napunkat meghatározhatja, hogy éppen milyen lábbal kelünk fel. Remélhetőleg nyugodt és pihentető alvásban volt részünk, ám a megfelelő reggeli ébredés is ugyanilyen fontos tud lenni. Ki szeret minden nap a kakukkosóra riasztó hangjára felugrani az ágyból? Senki. A „kellemes ébredés” automatizált funkcióval a megadott időponttal indulva a rendszer lágy zenével ébreszt, finoman és szakaszosan felengedi a redőnyt. Már egy órával korábban feljebb veszi a fűtést (hiszen reggel mindig jobban fázósak vagyunk). Előzőleg felkapcsolta a bojlert a meleg víz előállításához, majd elindítja a kávéfőzőt és mire a reggeli pirítóst majszolod, a hangasszisztens ismerteti a napi híreket, teendőket, időjárást és emlékeztet a holnap aktuális házassági évfordulódra, vagy a nagymama születésnapjára is.

Klíma automatizáció terasz ajtó nyitására

Ez a funkció főleg kiadó apartmanok, nyaralók esetén lehet hasznos. Hiszen a vendégek sokszor nem igazán törődnek az „apróságokkal”. Ha megérkeznek a strandról vagy egy izzasztó túráról, azonnal felkapcsolják a klímát, hogy némi hideg levegőhöz jussanak. Igen ám, de gyakran előfordul, hogy a figyelmetlenségből adódóan a terasz ajtó nyitva marad, vagy már eleve úgy indulnak neki a szabadtéri kikapcsolódásnak, hogy a klíma egész nap „az utcát hűti”. Ennek könnyen elejét vehetjük egy klíma automatizációval: Ha a rendszer bármelyik nyílászárót nyitva érzékeli, a megadott késleltetési időt követően automatikusan lekapcsolja a klímát, vagy például ha nem érzékel adott ideig mozgást az ingatlanban, szintén lekapcsolja a légkondícionálót.

Energia megtakarítás


A nem használt elektromos fogyasztók áramtalanításával rengeteg költséget meg lehet spórolni. Ha hosszabb ideig nem tartózkodsz az ingatlanban, ajánlott áramtalanítani ezeket az eszközöket. Nemcsak a tűzvédelem miatt lehet ez fontos, hanem a standby módban történő felesleges energia fogyasztás miatt is. Ha az okosrendszerrel távozáskor automatikusan áramtalanítod a konnektorokat és a nagyfogyasztókat, biztos lehetsz benne, hogy semmilyen nem kívánatos eszköz (pl.: vasaló) nem marad áram alatt. Ezzel védheted is otthonod és még energiát is spórolhatsz. Természetesen hazaérkezvén a rendszer ismét automatikusan áram alá helyez majd mindent, így erre sem lesz gondod.

A legkisebbek biztonsága

A gyermekek védelme mindennél fontosabb. Javasolt megfelelően felkészülni a biztonságukra. A FIBARO okosotthon rendszere rengeteg módon képes segíteni neked ebben: Helyezz el füst és CO érzékelőt a gyerekszobában, amelyek azonnal jeleznek, ha baj van. Áramtalanítsd automatizáltan a konnektorokat és a nem használt fogyasztókat.  Kérj értesítést, ha bármelyik nyílászáró kinyitásra kerül. Ellenőrizd az éjszakai mozgást a kisszobában a multi szenzor segítségével. Kérd a rendszert, hogy automatikusan zárja a bejárati ajtó okos zárját. Ezen felül megannyi lehetőség van arra, hogy biztonságban tudhassuk a legkisebbeket.

Amennyiben személyes igényed, hasznos ötleted van, kérlek, küldd el nekünk e-mailben, így segítségeddel még jobbá és kényelmesebbé, biztonságosabbá és energiatudatosabbá tehetjük rendszereinket és ezáltal megannyi rendszerfelhasználónk életét. Köszönjük!

Az automatizált funkciók felkeltették érdeklődésed? Vedd fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg együtt leendő okosotthonod

Jobban meg szeretnéd ismerni az okosotthonban lévő lehetőségeket és segítségre van szükséged?

Kérj ingyenes online vagy személyes konzultációt!

Határtalan automatizmus – A FIBARO elvégzi helyetted a feladatokat

Automatizált működtetés

A FIBARO Z-Wave okosotthon rendszer legnagyobb előnye az automatizált működtetésben rejlik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer emberi beavatkozás nélkül képes ellátni a háztartás zavartalan működéséhez szükséges feladatokat. Így időt és energiát takaríthatsz meg, miközben otthonod mindig a legjobb formában lesz.

Személyre szabott programozás

Az okosotthon rendszer automatizmusait komplex programozással alakítják ki, teljes mértékben igazodva a te és családod igényeihez. Ez azt jelenti, hogy a rendszer szokásaidhoz alkalmazkodik, és nemcsak elvégzi a sokszor monoton feladatokat, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is.

Kényelem és biztonság

Legyen szó kellemes hazaérkezésről, nyugodt alvásról, zavartalan nyaralásról vagy hangulatos mozi estről, az automatizációs megoldásokkal jelentős rezsiköltséget spórolhatsz meg. Emellett az okosotthon rendszer kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapjaidat, hiszen minden helyzethez igazodva működik.

Gazdaságos fenntartás

A FIBARO Z-Wave rendszer nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem hozzájárul otthonod gazdaságos fenntartásához is. Az automatizált megoldások révén jelentős rezsiköltséget takaríthatsz meg, mivel a rendszer optimalizálja az energiafelhasználást, csökkentve ezzel a kiadásokat.

Érdekelnek a FIBARO okosotthon rendszer által megvalósítható megoldások? Ismerd meg a további lehetőségeket!

Intelligens Világítás

A fények játéka
Bízd az okosotthonra a világítások vezérlését. Irányítsd fényeid a kanapédról, vagy akár a munkahelyedről. Nemcsak időt és pénzt spórolhatsz, de hangulatodhoz megfelelő világításban is lehet részed.
Érdekel

Okos árnyékolás

Kellemes ébredés, tudatos hőháztartás és privát szféra
Hagyd, hogy az okosotthon mozgassa árnyékolóid. Napi rutinodhoz, napszakhoz, külső hőmérséklethez vagy időjáráshoz igazodva látja el helyetted a feladatot.
Érdekel

Kapu és garázskapu vezérlés

Otthonod tárt karokkal vár
Irányítsd a kanapéról vagy akár távolról garázskapudat. Ne keresd többet a távirányítót. Az okosotthon rendszer mindig ott van veled.
Érdekel

Intelligens beléptetés

Dönts szabadon, ki és mikor léphet be
Csenget a futár? Megérkeztek a családtagok? Nézd meg a videón, ki csenget az ajtóban és engedd be az okos zár segítségével.
Érdekel

Élet és vagyonvédelem

Biztonságod az első
Mozgás és nyitás érzékelés, tűz-víz vagy szénmonoxid védelem? A FIBARO komplex megoldást nyújt családod és vagyontárgyaid védelmére.
Érdekel

Okos hűtés-fűtés és klimatizáció

Személyre szabjuk otthonod komfortját
Térj haza a munkából vagy a nyaralásból egy jól fűtött otthonba, melyben a friss levegő és optimális páratartalom fogad. A légkondícionálót és a hűtés-fűtési rendszert távolról vezérelheted. Spórolj akár 30%-ot rezsi költségeden az optimalizált temperációval.
Érdekel

Okos elektromos eszköz vezérlés

Tudatos energiafogyasztás otthonodban
Nincs több bekapcsolva maradt vasaló. A FIBARO okosotthon rendszere képes automatikusan kikapcsolni a csatlakoztatott elektromos eszközeid ha távozol otthonról.
Érdekel

Multimédia és hangvezérlés

Otthonod hangulatba hoz
Irányítsd otthonod a hangod segítségével. A FIBARO együtt működik a hangvezérlő eszközökkel és képes utasítást adni a kedvenc dalod indításához vagy a kívánt hőmérséklet beállításához. Nincs több távirányító keresgélés, a FIBARO-val tévédet vagy projektorodat is könnyedén irányíthatod
Érdekel

Intelligens kert és terasz

Indulhat a grillparty
A FIBARO rendszer a kert minden sarkáról gondoskodik, Igazítja a fűnyírás és az öntözés gyakoriságát. Felügyeli a csapadékmennyiséget, értesítést küld az időjárás változásokról, vagy jelez, ha égve hagytad a terasz világítását. Pihenj a gondozott kertben vagy grillezz a barátaiddal a teraszon.
Érdekel

Okos nyaraló

Teljes kontroll távollétedben is
Tartsd kontroll alatt nyaralódat otthonról is. Bármikor módosíthatod a hőmérsékletet, felügyelheted a biztonságot és öntözheted a kertet. Nincs több hűvös nyaraló érkezéskor, vagy égve felejtett világítás a mosdóban. A FIBARO rendszer gondoskodik nyaralód minden szegletéről.
Érdekel

Érdekel, hogyan működik a FIBARO Z-Wave vezeték nélküli okosotthon rendszere és többet szeretnél megtudni? Ismerd meg a FIBARO Z-Wave világát és valósítsuk meg együtt álmaid okosotthonát!

Hogyan valósul meg álmaid okosotthon rendszere ?

Ahogy minden ember, úgy minden otthon más és más. Ezért a Te személyes igényeidet és otthonod, nyaralód szükséges funkcionalitását maximálisan szem előtt tartva csapatunk minden esetben egyénileg, személyre szabottan tervezi meg a megvalósítani kívánt okosotthon rendszereket. Ahhoz, hogy a leginkább háztartásodhoz és családod igényihez igazodó okos rendszert alakíthassuk ki, megtisztelő érdeklődésed esetén az alábbi feladatokat látjuk el:

Igényegyezetés és szaktanácsadás

Egy telefonos vagy bemutatótermünkben történő személyes konzultáció alkalmával megismerjük egymást, megértjük és felmérjük személyes igényeidet, szakértő tanácsot nyújtunk a megfelelő funkciók és megvalósulások lehetőségeinek megismeréséhez. Készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Személyre szabott költségkalkuláció

A személyes igények és általunk tanácsolt megvalósulások alapján ingyenes költségtervezetet készítünk leendő okosotthon rendszered megvalósításához.

Helyszíni szakfelmérés, szakági egyeztetés

A helyszíni szakfelmérés alkalmával áttekintjük a megvalósuláshoz szükséges kívánalmakat, egyeztetünk az érintett szakiparokkal, kivitelezés alatt álló otthon esetén áttekintjük és átbeszéljük az alaprajzokat, terveket. Véglegesítjük az elképzeléseket.

Tervezés és árajánlat készítés

A rendelkezésünkre álló információk, igények és dokumentumok alapján megtervezzük leendő okosotthon rendszered, annak kiépítését és teljes körű funkcionalitását az általad igényelt automatizmusokkal. Személyre szabott árajánlatot készítünk.

Megrendelés és kivitelezés

Megrendelésed követően egyeztetett időpontban megkezdjük a kivitelezést, személyre szabott okosotthon rendszered kialakítását.

Átadás és Ügyféltámogatás

Kivitelezést követően átadjuk részedre saját okosotthonod, felhasználói szintű oktatást tartunk a rendszer használatához, bemutatunk minden funkciót, lehetőséget és hagyjuk, hogy élvezd újdonsült okosotthonod. Ám ezt követően sem hagyunk magadra, hiszen a rendszer és termék garancián felül 1 év ingyenes ügyféltámogatást nyújtunk okosotthonod zavartalan és kényelmes használatához.

Minta kalkulációk

Mindannyian tudjuk, hogy egy okosotthon rendszer kiépítése komoly döntés. Megannyi kérdést és megannyi lehetőséget vet fel. A kívánalmakon, személyes preferenciákon felül a megvalósulásra szánt költségkeret sem elhanyagolható. A könnyebb tájékozódás és tervezhetőség érdekében ezért ügyfeleink által leggyakrabban használt és igényelt funkciók ismeretében alakítottuk ki számodra minta kalkulációinkat.

Okos nyaraló és Rbnb

Nyaralód van? A FIBARO okosotthon rendszerével nemcsak biztonságban tudhatod kiadásra szánt apartmanod, hanem távolról is felügyelheted, gondoskodhatsz a bejutásról és jelentős, akár 30%-os rezsiköltséget is megspórolhatsz intelligens megoldásainkkal. Az automatizált funkciók segítségével pedig minden eddiginél exklúzivabb élményt nyújthatsz vendégeidnek. A nyaralók „okosításának” specialistáiként megannyi hasznos lehetőséget kínálunk neked, amellyel gazdaságosan, mégis hatékonyan intézheted a nyaraltatást, lakás kiadást.

Nagyberuházóknak

Több 10 éves otthonautomatikában szerzett tapasztalatunknak köszönhetően felkészült csapatunk nemcsak gyors és precíz munkavégzést garantál, hanem innovatív megoldásainkkal maximálisan kielégítjük a piaci trendek kívánalmait. 

Társasház/Lakópark  építésében jártas Generál kivitelező, esetleg Befektető vagy? Biztosíts innovatív okosotthon megoldásokat kiváló megtérülési rátával. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk egyedi árajánlatot. Lakóparki projektekben szerzett kiváló referenciáink garantálják számodra a precíz munkavégzést, kedvező projekt áraink és innovatív megoldásaink pedig megtérülő befektetést jelentenek számodra. Ha piaci előnyre szeretnél szert tenni az értékesítés folyamán, válaszd okosotthon megoldásainkat.

Kérj ingyenes személyes konzultációt!

Tekintsd meg és próbáld ki az okosotthonban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben egy kötetlen beszélgetés és interaktív bemutató keretében megismerheted okosotthon rendszerünk működését, az általa megvalósítható megannyi hasznos funkciót és ki is próbálhatod azt! Kérdésed esetén szakértő kollégáink nyújtanak segítséget és ha megtetszett amit láttál, örömmel segítenek veled együtt megálmodni leendő okosotthonodat.

Kérj ingyenes személyes konzultációs időpontot és látogass el hozzánk. Ismerjük meg egymást!