Search
Close this search box.

Belső árnyékolók

Roletta

A nyílászárók üvegfelületeinek beltéri árnyékolására használatos roletta tökéletes és esztétikus választás otthonodban. A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai. Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba.  Funkciójukat tekintve már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőivé léptek elő. Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, hangulatossá teszik a környezetet.

A széles típus és színválasztéknak köszönhetően szinte minden felülethez létezik optimális megoldás. Nagy felületek illetve tetőtéri ablakok árnyékolására is alkalmasak. 

Kínálatunkban számos roletta típus érhető el, tok nélküli, illetve tokozott szerkezettel. A kézi, gyöngyláncos működtetésen felül motorizált kivitelben is elérhető, akár telefonos applikáción keresztüli vezérléssel.

Tekintsd meg széles szín és textilválasztékunkat:

Szélesség

100-275cm

Magasság

100-300cm

Kezdő ár

17.690 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Kézi, gyöngyláncos, Motorizált, Applikációs vezérlés

Sávroló

A sávroló egyediségét a textilek felületén lévő sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot.

Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba. A tokszerkezet és a textilek széles színválasztékának köszönhetően a sávrolók bármely stílusvilágú otthon és munkahely tökéletes kiegészítőjévé válhatnak. Előszeretettel alkalmazzák a minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben.

A sávrolók kézi, gyöngyláncos működtetésen felül motorizált kivitelben is elérhetőek, akár telefonos applikáción keresztüli vezérléssel.

Szélesség

60-280cm

Magasság

60-300cm

Kezdő ár

39.290 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Kézi, gyöngyláncos, Motorizált, Applikációs vezérlés

Firenzei roló

A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, S- lamellás zsalúzia-szerű megjelenést kölcsönöz. Textillapocskáival szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el. A különleges textilek magas minősége és Itáliát megidéző színvilága (mint a meleg homok színek, szürke, bézs), harmóniát és stílust csempésznek otthonunkba.

Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás.

A firenzei rolók kézi, gyöngyláncos működtetéssel érhetők el. Figyelem! Nem ajánlott nyíló nyílászáróra szerelni.

Tekintd meg széles szín és textilválasztékunkat:

Szélesség

60-270cm

Magasság

41,5-256cm

Kezdő ár

33.590 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Kézi, gyöngyláncos

Szalagfüggöny

Hosszú évek óta az irodák és bankok egyik közkedvelt beltéri árnyékolója a szalagfüggöny. Ma már az igényes textilválasztékának, nagyszerű ár-érték arányának köszönhetően az otthonokban is helyet kapott.  Megjelenése egyszerűen elegáns, tökéletes kiegészítője a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászáróknak.A lamellák elfordításával szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhatunk helységeinkbe, élvezhetjük a szalagfüggöny által teremtett fény-árnyék játékot.

Rendkívül széles anyag és típus választék közül válogathatunk az egészen egyszerűtől a luxusig. Ha a külső zajokat szeretnénk csökkenteni a helyiségben, vagy fontos az egészséges környezet, válasszuk a Silent Harmony akusztikai és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező öko textilt. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró – általában PVC alapú lamellák alkalmazását.

A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be. A ferde síkban elhelyezkedő karnisok exkluzívvá teszik a teret.

A szalagfüggönyök kézi, gyöngyláncos működtetéssel érhetők el.

Tekintsd meg széles szín és textilválasztékunkat:

Szélesség

60-450cm

Magasság

50-350cm

Kezdő ár

11.290 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Kézi, gyöngyláncos, Egyoldali/Kétoldali működtetés

Plisszé függöny

Legújabb, és egyben az utóbbi idők legnépszerűbb belső árnyékolója a kiváló ár-érték arányú plisszé függöny. Ez a zsinóros megvezetésű árnyékoló tökéletesen illeszkedik a nyílászáró belső keretébe, így közvetlenül az üvegfelületet árnyékolja. Az egyes alumínium lamellák helyett az árnyékolást hajtogatott textil anyag biztosítja, a könnyű kezelésről pedig fogantyú gondoskodik. A pliszé függöny nagyon egyszerűen, fokozatmentesen állítható a két kezelősín segítségével, így a belső fény szabályozható. Kínálatunkban fényáteresztő és fényzáró típusok elérhetőek. A szövet mindkét irányba mozgatható, úgy fentről, mint lentről is.

Az árnyékolás egyik legideálisabb módja kisebb ablakokkal rendelkező fürdőszobák, mosdók és előterek esetén a privát szféra megőrzéséhez.

A szalagfüggönyök kézi, gyöngyláncos működtetéssel érhetők el.

Tekintsd meg széles szín és textilválasztékunkat:

Szélesség

40-500cm

Magasság

40-500cm

Kezdő ár

13.290 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Kézi, fogantyús

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?