Search
Close this search box.

PVC Pergola

Az alumínium keretszerkezettel készülő álló, motorikus működésű PVC ponyva fedésű pergolák igazi télikert árnyékolók. Nem csak megfizethető megoldást jelentenek a teraszok teljes árnyékolásában, hanem szél- és viharbiztos fedési megoldást nyújtanak.  Napsütéses időben a PVC anyagból készülő ponyva tető teljesen visszahúzható, így szabad teret biztosítva a kellemes napsütés élvezetéhez, tűző nap vagy esőzés, vihar esetén elhúzva teljesen zárt fedést biztosít. A vízlepergető ponyvának és a szerkezetben elrejtett esővíz elvezetésnek hála megvédi teraszod a csapadéktól. A homlokzathoz rögzített kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik teraszodhoz, oldalfedéssel együtt pedig egy különálló élettér, akár télikert is kialakítható segítségével. Ismerd meg a PVC pergolák adta lehetőségeket és élvezd a teraszon töltött időket.

Típusok

Pergosmall

Kisebb teraszok árnyékolására is alkalmas, csendes működésű pergola. Az igazán karcsú, mégis stabil,   szögletes formavilággal rendelkező alumínium szerkezetével és választható színű PVC ponyva fedésével a Pergosmall kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Elsősorban kisebb teraszok, előkertek árnyékoláshoz javasoljuk, ám kapcsolt szerkezettel akár nagyobb szélességű terek fedésére is alkalmas.  

Kezdő ár: 590.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Pergostyle

Akár nagyobb teraszok árnyékolására is alkalmas a Pergostyle. A Pergosmall típus bővített változata, szélesebb profilú alumínium szerkezettel a nagyobb méretbeli lehetőségekért. A motorizált működtetésű vonórendszer nagy ellenálló képességű bordásszíj megvezetéssel készül, golyóscsapágyakon és festett alumíniumból készült öncentralizáló kocsikon fut, különösen csendes. A nagy méretstabilitású, égésgátló PVC ponyvából készült, teljesen elhúzható tető egyetlen ponyvából készült, amely kiváló nap-, eső- és szélvédelmet biztosít. Kapcsolt szerkezettel akár nagyobb szélességű terek fedésére is alkalmas. 

Kezdő ár: 890.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Kiegészítők

A bioklimatikus pergola sokkal több, mint pusztán egy árnyékoló. Kényelmi és funkcionális kiegészítőkkel akár egész évben élvezheted az időtöltést pergolád alatt.

Üveg oldalfedés

Eltolható vagy lapozható, akár keret nélküli üveg oldalfedés. Motorizált guillotine üveg oldalfedés

Textil oldalfedés

Motorizált Zipscreen vagy Separet naphálós oldalfedések

LED profil világítás

Keretprofilba illesztett melegfényű fehér vagy RGB LED szalag

LED Spot világítás

Ponyva vezetősínbe integrált LED Spot világítások

Okos árnyékolás vezérlés

Telefonos applikációs vezérlés pergoládnak a SmartShade okos árnyékolás segítségével

Okosotthon integráció

Z-Wave okosotthon rendszerbe integrálható vezérlés

Infra hősugárzó

Kültéri infrafűtés nyitott és zárt terű télikertekhez, mellyel hűvösebb időjárás esetén növelhető a komfortérzet

Esőérzékelő

A lamellákba integrált világítótestek beépítésénél elengedhetetlen az esőérzékelő alkalmazása

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Egyedi színek, egyedi méretek

Pergoláink többféle szerkezeti RAL színben elérhetőek, így otthonod, kerted designjához igazodva igazán elegáns és időtálló életérzésben lehet részed. Tekintsd meg a RAL színskálát és válassz igazán egyedi megjelenést!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?