Search
Close this search box.

Bioklimatikus Pergola

A teljesen alumínium elemekből álló, motorikus működésű bioklimatikus pergolák  kiválóan szabályozzák a mikroklímát a természetes szellőzés segítségével, hiszen a fedés 140 fokban elforgatható vagy akár teljesen elhúzható alumínium lamellákból áll. Napsütéses időben a nyitott lamellák kellemes érzetet adnak a természetes levegő- és fényáramlás létrehozásával, esős időben pedig teljesen zárt fedést biztosítanak. A rejtett esővíz elvezetés garantálja a csapadékmentes és zavartalan időtöltést a pergola alatt. 

A homlokzathoz rögzített vagy szabadonálló kialakítású lehetőségeknek köszönhetően nemcsak teraszok árnyékolására szolgál, hanem kertek, udvarok különálló élettere is kialakítható segítségükkel. Ismerd meg a bioklimatikus pergolák adta lehetőségeket és éld át a valódi luxus érzését a szabadban.

Típusok

Pergoline - Bioklimatikus pergola forgatható lamellákkal

A PergoLine szerkezete textil-mentes, ezért rendkívül tartós és stabil térfedést biztosít a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A masszív önhordó pergola szerkezet a rejtett vízelvezetésről is gondoskodik. Emellett opcionális fűtési és világítási lehetőségekre előkészített profilok fogadására is képes, valamint többféle opcionális szélbiztos oldalfedéssel igényelhető.

 

A tetőszerkezet 0°-140° dőlésszögben elforgatható extrudált alumínium lamellákból áll. (A lamellák nem elhúzhatók.) Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, ezáltal természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik. A vezérlés és opcionális világítás a legmagasabb érintésvédelmi követelményeknek is eleget tesz.

Választható szabadonálló vagy homlokzathoz rögzített kivitelben, egyedi színekben és egyedi méretekben.

Kezdő ár: 1.390.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Cabriolet - Bioklimatikus pergola forgatható és elhúzható lamellákkal

A Cabriolet pergola a terasz árnyékolás csúcsa!  Neked ajánljuk, ha szeretsz kitűnni a tömegből, keresed az egyediséget, merészséget, és mindenből a legjobbat akarod.

A lamellákat kedved szerint forgathatod vagy elhúzhatod, így akár teljesen nyitott teret is varázsolhatsz egycsapásra. A Cabriolet pergola nyitott állásban nem blokkolja a napsugarakat, így teraszod, kereted, napozótered vagy medencéd világos maradhat. Az egyszerű motorizált működtetéssel pillanatok alatt élvezheted a hűs árnyékot, vagy a ragyogó napsütést pergolád alatt. A lamellák eltolásával akár még kedved szerint napozhatsz is.

A tetőlamellák forgatásával szabályozható a meleg levegő áramlása, amelyek csapadékos idő esetén  100%-ban zárhatóak. A dupla falu, szigetelt lamellázatnak köszönhetően a Cabriolet bioklimatikus pergolának tökéletes a hóterhelése, valamint a hő és hangszigetelése, továbbá a szerkezetbe természetesen integrálva került kialakításra a vízelvezetés, így üvegrendszerrel kombinálva akár télen is száraz, megfelelő klímájú egyedi életteret alakíthatsz ki.

 

A Cabriolet bioklimatikus pergola végtelen testreszabási lehetőséget rejt, hiszen nemcsak led világításokkal, szövet vagy üveg oldalfedésekkel, hanem komfortnövelő szenzorokkal (pl.: eső- fény szenzor, szélérzékelő) és akár infra hősugárzóval, hangszórókkal, áramvételi lehetőséget biztosító konnektorokkal is kombinálni tudjuk számodra. A prémium életérzést biztosító Cabriolet pergolát választhatod szabadonálló vagy homlokzathoz rögzített kivitelben,  igényeid szerinti egyedi színekben és egyedi méretekben.

Kezdő ár: 170.290Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Kiegészítők

A bioklimatikus pergola sokkal több, mint pusztán egy árnyékoló. Kényelmi és funkcionális kiegészítőkkel akár egész évben élvezheted az időtöltést pergolád alatt.

Üveg oldalfedés

Eltolható vagy lapozható, akár keret nélküli üveg oldalfedés. Motorizált guillotine üveg oldalfedés

Textil oldalfedés

Motorizált Zipscreen vagy Separet naphálós oldalfedések

LED szalag világítás

Keretprofilba illesztett melegfényű fehér vagy RGB LED szalag

LED Spot világítás

Lamellába integrált LED Spot és lábakba helyezhető LED Spot világítások

Okos árnyékolás vezérlés

Telefonos applikációs vezérlés pergoládnak a SmartShade okos árnyékolás segítségével

Okosotthon integráció

Z-Wave okosotthon rendszerbe integrálható vezérlés

Infra hősugárzó

Kültéri infrafűtés nyitott és zárt terű télikertekhez, mellyel hűvösebb időjárás esetén növelhető a komfortérzet

Hangszóró rendszer

Keretprofilra rögzíthető dizájn-hangszóró rendszer, bluetooth technológiával

Esőérzékelő

A lamellákba integrált világítótestek beépítésénél elengedhetetlen az esőérzékelő alkalmazása

Elektromos csatlakozások

Keretprofilban vagy lábakban kialakított konnektor, USB és Koax csatlakozó aljzatok

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Egyedi színek, egyedi méretek

Pergoláink többféle szerkezeti RAL színben elérhetőek, így otthonod, kerted designjához igazodva igazán elegáns és időtálló életérzésben lehet részed. Tekintsd meg a RAL színskálát és válassz igazán egyedi megjelenést!

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?