Search
Close this search box.

Fél tokozott napellenző

Megfizethetőség és stílus a te teraszodon is!

A legnépszerűbb és legjobb ár/érték arányú napellenzők. Ezekben a típusokban a textil a csőtengelyre tekeredik fel, a homlokprofil és a könyökkarok pedig láthatóak. Dőlésszögük típustól függően akár 0-90 fok között fokozatosan állíthatóak. Védőtetővel és oldalsó védőlemezzel a textil megóvható az időjárás viszontagságaitól. 

Kínálatunkban az egyszerű, jól megszokott alapmodelltől a középkategóriás árnyékolón át a prémium minőségig választhatsz.

Az alap modell láncos mozgatású könyökkar technológiával rendelkezik, amelyet a közép kategóriás termékek esetén már acélsodrony vált fel, prémium napellenző esetén pedig szabadalmaztatott kevlár bionikus ín felel a könyökkarok csendes és gondozásmentes működtetéséért.

Az opcionális kiegészítő, elülső profilból leereszkedő draphéria (árnyékotoldat) textil árnyékol a szinte vízszintesen érkező kora reggeli vagy késő délutáni napfényben is.  A draphéria fix vagy akár motorizált kivitelben is elérhető. 

Fél tokozott napellenzőink típustól függően hajtókaros kézi működtetéssel és motorizált kivitelben is elérhetőek. 

Típusok

Basic New

Egy igazán megfizethető árfekvésű, magyar gyártmányú fél tokozott napellenző.

A fél tokozott kialakítás 40 x40mm-es zártszelvény keresztprofillal, extrudált alumínium csuklókarokkal és extrudált alumínium homlokprofillal készül. Az új típusú basic napellenző önzsírzó láncos meghajtású, ezáltal semmilyen karbantartást nem igényel. A prémium osztrák gyártmányú Sattler textil széles színpalettájával 2 év szerkezeti és 5 év textil garanciájával teszi ezt a megfizethető árnyékolót igazán időtállóvá és egyedivé.

Kezdő ár: 195.900Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

ShadeLAB Sfera

Az olasz gyártmányú Sfera típusnál a kerek vonalak játéka a három féle rögzítési megoldás praktikusságával (homlokzati, mennyezet és süllyesztett) kombinálva a belépő szintű napellenzők királynőjévé teszi a piacon.

Annak ellenére, hogy egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező modellről van szó, a Sfera, mint minden Shadelab árnyékoló, garantálja a minőséget.

A Fusion könyökkar a DATSystem technológiának köszönhetően halk szerkezeti működést biztosít. A Sfera a ShadeLAB kiválósága minden pénztárcához!

Kezdő ár: 371.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

ShadeLAB Piuma

A Piuma egy új, belépő szintű napellenző az árnyékolók világában. Egyszerű és könnyed formavilágával azoknak való, akik túlzott gondolkodás nélkül, de tudatosan vásárolnak napellenzőt. A minimalista és esszenciális vonalak találkozása egy harmonikus és vonzó szerkezetben testesül meg. Óriási előnye, hogy akár 14 méter szélességgel és 3,15m karkinyúlással is elérhető, ezáltal hatalmas tereket is képes árnyékolni. A Piuma egy olyan napellenző, amely megfelel a piac igényeinek a ShadeLAB minőség feláldozása nélkül.

Kezdő ár: 454.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

ShadeLAB Klip

A Klip egy olyan fél tokozott könyökkaros napellenző, amely hatalmas méreteivel és formavilágával megújítja a hagyományokat. Ez az a termék, ami hiányzott a piacról. Klasszikus napellenző, ugyanakkor új dizájn és funkcionális technológia jellemzi. Alkatrészeit tökéletesre tervezték, biztosítva a fél tokozott napellenzőknél még soha nem látott 14 méteres szélességet és 3,65 méteres karkinyúlást. A Klip beteljesítette azt a vágyat, hogy lebontsuk az egyszerű fél tokozott könyökkaros napellenzők formavilágának határait, valami újat alkotva.

Kezdő ár: 535.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux 1700

A piacvezető német Markilux terméke. Ha a szabadban szeretnéd élvezni az életet, a nyitott kivitelű Markilux 1700 napellenző kellemes árnyékot – vagy fényt – varázsol teraszodra vagy erkélyedre. Áramló dizájnja elegánsnak és időtlennek tűnik. A szabadalmaztatott bionikus ín mechanikájú könyökkarok és a króm elemek bizonyítják, hogy a fél tokozott napellenző típusok esetén is a Markilux termékei viszik a prímet. Stabil tartócsöves felépítésének és akár három napellenző egymás mellé kapcsolási lehetőségének köszönhetően akár nagy területek is könnyedén árnyékolhatóak. Prémium minőség, időtálló forma

Kezdő ár: 683.200Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Kiváló minőség és időtálló megoldások

Napellenző típusaink minden esetben extrudált alumínium szerkezeti elemekkel és pórszórásos technológiájú, magas minőségű színezéssel készülnek. Standard típusok esetén dupla láncos könyökkar mechanika, prémium típusok esetén szabadalmaztatott bionikus ín technológia gondoskodik a stabil és csendes működésről, időtálló minőségről.

Egyedi színek, egyedi méretek

Napellenzőink minden esetben egyedi igények alapján készülnek. Az alapárban elérhető RAL szerkezeti színeken felül választhatsz egyedi RAL színt, vagy akár struktúr festést is. Bizonyos típusok esetén akár 2 különböző színvilág is visszaköszönhet árnyékolód szerkezetén. Az egyedi méreteknek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy leendő napellenződ méretben és típusban is tökéletesen illeszkedni fog teraszod design-jához.

Prémium minőségű textilek

Az impregnált, prémium minőségben készülő textilek különböző fényáteresztő képességgel, színnel, szövésmintával és formavilággal rendelkeznek. A közel 300 féle választható textil típus garantálja számodra, hogy igazán egyedi árnyékolód lehessen.

Sattler napellenző ponyva választék

Markilux napellenző ponyva választék

Kényelmes irányítás – árnyékolj okosan!

Napellenzőink a hagyományos kézi hajtókaros működtetésen felül motorizált kivitelben is elérhetőek. A fali kapcsolóval vagy rádiós működtetésű távirányítóval irányítható napellenzők nemcsak kényelmes működtetést biztosítanak, hanem telefonos applikáció segítségével akár távolról is irányíthatóak vagy automatizálhatóak. Igény esetén okosotthon integráció is megvalósítható.

Okos árnyékolás

Stílusos és hasznos kiegészítők árnyékolóidnak

Védd árnyékolódat az időjárás viszontagságaitól. A stílusos szél- és fényérzékelők, rezgésérzékelők és esőszenzorok extra védelmet nyújtanak árnyékolódnak.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?