Search
Close this search box.

Állványos napellenző

Tökéletes megoldások kerthelységek, medence, pihenő részlegek és nagyobb teraszok, éttermek szekcióinak árnyékolására. A speciális, forgókaros megoldás a fényviszonyoknak megfelelően bármely irányba forgatható állvány szerkezettel egy csapásra mobilizálttá teszi a könyökkaros napellenzőt. A tartóoszlopos megoldással pedig kétoldali árnyékolás is biztosítható.

Különleges megoldásaink továbbá a pergola stílusú , homlokzathoz rögzített textil árnyékolók. Az állványos napellenzőket az akár okostelefonról is működtethető motorizációs lehetőségek, eső- és fényérzékelők, látványos beépített Led világítások és hősugárzók teszik igazán sokoldalúvá és egyedivé.

Típusok

Markilux Planet

Napellenző és mobilizált árnyékolás egyben – egy lenyűgöző megoldás, amely tökéletesen árnyékolja a kültéri teret. Olyan területek esetén, ahol a megfelelő árnyékolás nem, vagy csak nehézkesen megoldható (pl.: medencék mellett, kerthelységekben) a Planet nyújt luxus megoldást. A Markilux Planet egy napellenző tartó állványzat, amelyhez könyökkaros napellenző csatlakoztatható, ezáltal tökéletesen véd a napfény ellen, rendkívül stabil és mégis mozgatható. A rögzítés a lábazathoz történik fogadófelülettől függően talajcsavar vagy rögzítő csavarok segítségével.  Amennyiben teljes mértékben mobilis megoldást szeretnél, az opcionálisan igényelhető súlyozott dobozokkal akár ez is megoldható, így semmilyen fúrásra nem lesz szükség.  Az opcionális Easy-Go karral könnyedén elforgathatod napellenződet a flex változatban akár 335°-ig – így mindig ott árnyékolsz, ahol szeretnéd. Az extrudált alumínium oszlop könnyedén megtámasztja a csatlakoztatott napellenzőt. A funkcionalitás és a dizájn összjátéka lenyűgöző. 

Kezdő ár: 1.253.990Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

Markilux Syncra

A Markilux Syncra napellenző tartószerkezet olyan kerthelységek, éttermi teraszok esetén tökéletes választás, ahol nagy területeket szeretnél árnyékolni a napellenzőre jellemző mobilis működtetési lehetőséggel. A Syncra-val nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen a csatlakoztatható napellenzőkkel akár 60nm árnyékolása is megoldható. A szabadon álló napellenző rendszer szó szerint a saját lábán áll, a rögzítés a lábazathoz történik fogadófelülettől függően talajcsavar vagy rögzítő csavarok segítségével.  Amennyiben teljes mértékben mobilis megoldást szeretnél, az opcionálisan igényelhető súlyozott dobozokkal akár ez is megoldható, így semmilyen fúrásra nem lesz szükség. Szilárd, merevített extrudált alumínium oszlopok –akár szögletes, akár kerek- és szilárd keresztkötés biztosítja a rendkívüli stabilitást.

Kezdő ár: 1.743.200Ft + Áfa-tól*

Technikai adatok:

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Kiváló minőség és időtálló megoldások

Napellenző típusaink minden esetben extrudált alumínium szerkezeti elemekkel és pórszórásos technológiájú, magas minőségű színezéssel készülnek. Standard típusok esetén dupla láncos könyökkar mechanika, prémium típusok esetén szabadalmaztatott bionikus ín technológia gondoskodik a stabil és csendes működésről, időtálló minőségről.

Egyedi színek, egyedi méretek

Napellenzőink minden esetben egyedi igények alapján készülnek. Az alapárban elérhető RAL szerkezeti színeken felül választhatsz egyedi RAL színt, vagy akár struktúr festést is. Bizonyos típusok esetén akár 2 különböző színvilág is visszaköszönhet árnyékolód szerkezetén. Az egyedi méreteknek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy leendő napellenződ méretben és típusban is tökéletesen illeszkedni fog teraszod design-jához.

Prémium minőségű textilek

Az impregnált, prémium minőségben készülő textilek különböző fényáteresztő képességgel, színnel, szövésmintával és formavilággal rendelkeznek. A közel 300 féle választható textil típus garantálja számodra, hogy igazán egyedi árnyékolód lehessen.

Sattler napellenző ponyva választék

Markilux napellenző ponyva választék

Kényelmes irányítás – árnyékolj okosan!

Napellenzőink a hagyományos kézi hajtókaros működtetésen felül motorizált kivitelben is elérhetőek. A fali kapcsolóval vagy rádiós működtetésű távirányítóval irányítható napellenzők nemcsak kényelmes működtetést biztosítanak, hanem telefonos applikáció segítségével akár távolról is irányíthatóak vagy automatizálhatóak. Igény esetén okosotthon integráció is megvalósítható.

Okos árnyékolás

Stílusos és hasznos kiegészítők árnyékolóidnak

Védd árnyékolódat az időjárás viszontagságaitól. A stílusos szél- és fényérzékelők, rezgésérzékelők és esőszenzorok extra védelmet nyújtanak árnyékolódnak.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?