Search
Close this search box.

Vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

A vakolható (vagy ahogy ismerhetjük még: felső) tokos alumínium redőnyök elsősorban új, építés alatt álló épületek esetén ajánlottak, ám meglévő ingatlanok esetén nagyobb homlokzati átalakítás vagy nyílászáró csere esetén is érdemes a vakolható tokos redőny mellett dönteni.  A redőny egy zárt dobozban, az ún. redőnytokban található, mely az épület homlokzatára, alap esetben a nyílászáró fölé, áthidaló helyére (típus specifikus) vagy a toktoldóra kerül felhelyezésre. A beépítést követően a szigetelés teljesen eltakarja a tokozatot és nem a redőny „lóg bele” az üveg felületbe, ezáltal a külső homlokzat egységes és esztétikus megjelenést ad, a redőny nem töri meg az épület designját és felhúzott állapotában gyakorlatilag észrevétlen. Ezeknek a termékeknek az előnye kétségkívül az, hogy tökéletes energiahatékonyságot biztosítanak, hiszen a tokozat elülső és hátulsó része is szigetelhető. A vakolható tokos redőnyök csakúgy, mint külső tokos társaik rendkívül hatékony hő- és hangszigetelő képességgel bírnak, melynek köszönhetően kellemes hőmérsékletet és zajmentes környezetet biztosítanak. Előnyös tulajdonságaik közé tartozik, hogy megvédik a nyílászárókat, a bútorokat és az egyéb berendezéseket a káros UV sugaraktól is.

Szélesség

100-275cm

Magasság

100-300cm

Kezdő ár

32.290 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Motorizált: fali kapcsolós/ rádiós-távirányítós/napelemes

Extrák

Applikációs vezérlés
Okosotthon integráció

Miért válassz vakolható tokos alumínium redőnyt?

Nem látható sem kívülről, sem belülről

A vakolás után a redőnytokok észrevétlenné válnak az épület homlokzatában, nem takarnak bele a nyílászáró üvegfelületébe.

Megvéd a betolakodóktól

Az alumínium redőny zárt állapotában nemcsak a nyílászáróidat védi, hanem szinte áttörhetetlen védelmi vonalat képez a betörők előtt ajtók és ablakok esetén is.

Kiváló hőszigetelő

Tudtad, hogy egy alumínium redőny rendszerrel nemcsak kint tarthatod a nemkívánatos napsugarakat és Uv-t, hanem hőszigeteléssel ellátott lamelláinak köszönhetően akár 30%-os hűtés-fűtés energia is megspórolható háztatásodban? Még elavult nyílászárók esetén is nyáron kint -, télen bent tartja a meleget.

Sokkal jobb hangszigetelést biztosít

Az alumínium redőny a poliuretán hab szigeteléssel ellátott lamellái által nemcsak szigetel, hanem jelentősen csökkenti a külső hanghatásokat is.

Motorizálható és integrálható az okosotthon rendszerbe

A műanyag redőnyök anyagukból adódóan csupán kézi működtetéssel irányíthatók. Ezzel szemben az alumínium redőnyök motorizálhatóak (rádióvezérelt vagy fali kapcsolós működtetéssel), sőt: akár okosotthon rendszerbe is integrálhatóak, annak megannyi előnyével.

Szúnyogháló integráció

Redőny típusaink ablakok esetén rolós működtetésű rovarhálóval vagy függőleges mozgatású plisszé rovarhálóval is kombinálhatóak, amelyek a tokozatban kapnak helyet. Ajtók esetén plisszé, vízszintes rolós működtetésű, toló pályás vagy nyíló ajtós szúnyogháló is beépíthető igény szerint. A technológiának köszönhetően ajtók esetén is közvetlenül a redőny mögé építjük be a szúnyoghálót, így a redőny lehúzott állapotában védjük azt az időjárástól és egyéb külső behatásoktól.

Kiemelkedően hatékony árnyékoló rendszer

Extrudált alumínium tokozat és oldalvégek

45 vagy 90 fokban hajlított extrudált alumínium látszó tokozat, alsó szerelőnyílással.

Acél tengely és porvédős csapágyazás

Az acél tengely kellő stabilitást és tartósságot biztosít a palást mozgatásához. A porvédős csapágyazás halk és gördülékeny működést biztosít.

Szigetelt lamellák, elcsúszásgátló arriterezésse

Erős oldalfalú, min.40mm magasságú hengerelt alumínium lamellákkal ellátott palást, poliuretán hab szigeteléssel és elcsúszásgátló arriterezéssel.

Elülső vagy kombinált szigetelés

Választható méretű nikecell vagy heratekta szigeteléssel és vakoló éllel ellátott tokozat a tökéletes szigetelésért.

Click’n’go feltolásgátló rendszer

Redőnypalást rögzítésére szolgáló technológia. A Click’n’go rendszer megakadályozza a redőny külső feltolását, ezáltal a behatolást.

Motorizált működtetés

Az acéltengelyben választható csőmotor kerül beépítésre. Fali kapcsolós, rádiós-távirányítós, napelemes vagy okosotthonba integrálható megoldások széles választéka. Akadályérzékeléssel ellátott motorok esetén védi a szerkezetet a károsodástól akadály (pl. redőny útjában felejtett tárgy) érzékelése esetén.

Szimpla vagy kombinált alumínium vezetősín

Gumírozott vagy kefézett alumínium vezetősínezet. Típustól függően szimpla, rolós rovarhálóhoz kombinált, plisszé rovarháló esetén distanz vezetősín is elérhető.

Vízzáró vég elem

A lamella palást záróléce túlhúzás-gátlóval és gumírozott végzáró elemmel van ellátva, így nem engedi át a vizet. Igény esetén vízvető profil kiegészítéssel.

Egyedi színek, egyedi méretek

A külső tokos alu redőnyök standard színválasztékban fehér, antrazit szürke és barna színben elérhetőek. A külső homlokzat és otthonod design-jához igazodva a RAL színskála bármely színében elkészíthetőek. Tekintsd meg a RAL színskálát:

Az egyedi hatások eléréséhez válassz renolit fóliával ellátott redőnyt! Legyen szó fa hatású vagy struktúr felületekről, biztos lehetsz abban, hogy redőnyöd tökéletesen fog illeszkedni nyílászáródhoz. Tekintsd meg elérhető renolit fólia kínálatunkat:

Akár extra méretű redőny is igényelhető, a külső tokos alu redőnyök akár 300cm szélességig és 300cm magasságig, 75mm-es lamellákkal is készülhetnek, így akár redőnykapuként is alkalmazgatóak pl.: garázs esetén.

Motorizált működtetés és okosotthon integráció

Milyen típusú működtetést szeretnél? Alumínium redőnyeink igény szerint akár akadályérzékeléssel ellátott fali kapcsolós kivitelű, rádiós-távirányítóval vezérelhető vagy okosotthon rendszerbe integrált kivitelben is válaszhatóak. A kiváló ár-érték arányú standard motoros vezérléstől a prémium minőséget képviselő SmartShade vagy Mob.IQ okosotthon motorizációk közül igényeid szerint választhatsz. Az esztétikus távirányítók és telefonos applikációs megoldások teszik igazán sokoldalúvá redőnyeidet. Válassz a motorizációs megoldások közül és élvezd a technológia adta lehetőségeket.

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?