Search
Close this search box.

Szúnyoghálóval kombinált alumínium redőny

Szúnyoghálóval kombinált alumínium redőny

A szúnyoghálóval kombinált redőnyök alkalmazása külső vagy vakolható tokos redőny választásakor is kiváló döntés. A kombinált megoldás ablakok esetén azt jelenti, hogy a redőny tokozatban rejtük el a függőleges mozgatású rovarhálót, így felhúzott állapotban gyakorlatilag teljesen eltűnik. Működtetése pedig teljes mértékben megegyezik a normál függőleges rolós szúnyogháló működtetésével. Az innovatívabb megoldást keresőknek pedig függőleges mozgatású plisszé rovarhálós megoldás is elérhető, ahol a szúnyogháló a plisszírozott megoldásnak köszönhetően bárhol megállítható. Ajtók esetén szintén érdemes már a redőnyök beépítése előtt szúnyoghálóban is gondolkodni, hiszen az ún. distanz technológiának köszönhetően a redőny mögé, közvetlenül a nyílászáróra építhető a szúnyogháló. Ezáltal nem csak esztétikusabb megjelenést biztosítunk a redőny + szúnyogháló kombinációnak, hanem a szúnyoghálót is védjük az időjárási körülményektől, esetleges külső behatásoktól lehúzott redőny esetén.

Szélesség

100-275cm

Magasság

100-300cm

Kezdő ár

36.790 Ft + Áfa/m2-től*

Működtetési lehetőségek

Motorizált: fali kapcsolós/ rádiós-távirányítós/napelemes

Extrák

Applikációs vezérlés
Okosotthon integráció

Miért válassz szúnyoghálóval kombinált alumínium redőnyt?

2 az 1-ben megoldás

Árnyékolás és rovarvédelem egyben.

Védi a szúnyoghálót a külső behatásoktól

A szúnyogháló közvetlenül a nyílászáró előtt található a redőny palást mögött, ezáltal a redőny lehúzott állapotában védve van a külső időjárási behatásoktól.

Egységes megjelenést biztosít

A kombinált redőnyök dupla lefutó sínes vagy distanz kivitellel készülnek, így a redőny és a szúnyogháló együttes, egységes megjelenést biztosít.

Milyen típusú redőny esetén választható a szúnyoghálóval kombinált kivitel?

Bármely redőny esetén választható. Tekintsd meg a redőny típusokat és válassz hozzá igényeid szerinti szúnyoghálót!

Külső tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Szúnyogháló

Egyedi színek, egyedi méretek

A külső tokos alu redőnyök standard színválasztékban fehér, antrazit szürke és barna színben elérhetőek. A külső homlokzat és otthonod design-jához igazodva a RAL színskála bármely színében elkészíthetőek. Tekintsd meg a RAL színskálát:

Az egyedi hatások eléréséhez válassz renolit fóliával ellátott redőnyt! Legyen szó fa hatású vagy struktúr felületekről, biztos lehetsz abban, hogy redőnyöd tökéletesen fog illeszkedni nyílászáródhoz. Tekintsd meg elérhető renolit fólia kínálatunkat:

Akár extra méretű redőny is igényelhető, a külső tokos alu redőnyök akár 300cm szélességig és 300cm magasságig, 75mm-es lamellákkal is készülhetnek, így akár redőnykapuként is alkalmazgatóak pl.: garázs esetén.

Motorizált működtetés és okosotthon integráció

Milyen típusú működtetést szeretnél? Alumínium redőnyeink igény szerint akár akadályérzékeléssel ellátott fali kapcsolós kivitelű, rádiós-távirányítóval vezérelhető vagy okosotthon rendszerbe integrált kivitelben is válaszhatóak. A kiváló ár-érték arányú standard motoros vezérléstől a prémium minőséget képviselő SmartShade vagy Mob.IQ okosotthon motorizációk közül igényeid szerint választhatsz. Az esztétikus távirányítók és telefonos applikációs megoldások teszik igazán sokoldalúvá redőnyeidet. Válassz a motorizációs megoldások közül és élvezd a technológia adta lehetőségeket.

*Jelen oldalon feltüntetett kezdő árak tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek és nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a tájékozódást segítik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a motorizációt, szállítási és szerelési költségeket, igényelt feláras szolgáltatásokat, továbbá a helyszíni szakfelmérés esetleges költségeit. Áraink minden esetben egyedileg kalkuláltak, hiszen számos befolyásoló tényező van rá hatással. A végleges, pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Előzetes költség kalkulációt a leadott igények és konszignációk alapján ingyenesen készítünk . Megrendelési, szerződési és egyéb feltételekről, információkról részletesebben  az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Kérdésed van, vagy segítségre volna szükséged? Kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre és szakértő segítséget nyújtanak elérhetőségeinken.

 Siófok 30km-es körzetében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Körzeten kívül, Magyarország területén a helyszíni felmérés költségéről ide kattintva tájékozódhatsz.

Árnyékolj okosan!

Okos árnyékolási megoldásainkkal az intuitív telefonos applikáció segítségével napszak vagy életvitel szerint, egyénileg állíthatod be árnyékolóid automatizált működését. Képzeld el, hogy ébredéskor redőnyeid gombnyomás nélkül maguktól felhúzódnak, napnyugtakor pedig automatikusan lezárnak. Nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén sem kell aggódnod, hiszen bármikor távolról is ellenőrizheted árnyékolóid pozícióját, sőt: a világ bármely pontjáról irányíthatod is őket! Hát nem nagyszerű?